stir

Stephen Root
(1991): Zlaté časy (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Sarasota, Florida
Země:
Věk:
68 let
Povolání:
herec
Stephen Root - Film: Zlaté časy (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1991, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1991 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Stephen Root - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Hit Somebody (TV seriál)
(2016) - Miles
(2016) - Mike i Dave sháněj holku
(2016) - Cassius and Clay
(2016) - All the Way
(2015) - 7 Chinese Brothers
(2015) - Trumbo
(2015) - Hello, My Name Is Doris
(2014) - Lennon or McCartney
(2014) - Mike Tyson Mysteries (TV seriál)
(2014) - Idiotsitter (TV seriál)
(2014) - Fargo (TV seriál)
(2013) - I Know That Voice
(2013) - To My Future Assistant
(2013) - Sweetwater
(2013) - Rozjedeme to!
(2013) - Osamělý jezdec
(2013) - Neporazitelný Superman
(2013) - Milo
(2013) - Garden Apartments
(2013) - Bee and PuppyCat (TV seriál)
(2012) - Pravidla mlčení
(2012) - Newsroom (TV seriál)
(2012) - Megawinner
(2012) - Máme rádi velryby
(2012) - Legenda Korry (TV seriál)
(2012) - Jak vycvičit draky (TV seriál)
(2011) - Tom a Jerry: Čaroděj ze země Oz
(2011) - Son of Morning
(2011) - Rango
(2011) - Kung Fu Panda: Legendy o mazáctví (TV seriál)
(2011) - Krvavý stát
(2011) - J. Edgar
(2011) - Cedar Rapids
(2010) - Young Justice (TV seriál)
(2010) - Vychovávat Hope (TV seriál)
(2010) - Strážce pořádku (TV seriál)
(2010) - Scooby Doo a přízrak na letním táboře
(2010) - Rozvedený se závazky (TV seriál)
(2010) - Odpočítávání
(2010) - Obhájci (TV seriál)
(2010) - Konspirátor
(2010) - Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
(2010) - Everything Must Go
(2009) - Tak si představ
(2009) - Sólista
(2009) - Muži, co zírají na kozy
(2009) - Glock
(2009) - Glenn Martin DDS (TV seriál)
(2009) - Dr. Dolittle 5: Lucky jede do Hollywoodu
(2009) - Dobrá manželka (TV seriál)
(2009) - Cleveland show (TV seriál)
(2009) - Bob Funk
(2008) - Ženy v balíku
(2008) - Tvrdé palice
(2008) - Tvrďák Taylor
(2008) - True Blood: Pravá krev (TV seriál)
(2008) - Tripping the Rift: The Movie
(2008) - Jen přes její mrtvolu
(2008) - Hranice nemožného (TV seriál)
(2008) - Batman: Odvážný hrdina (TV seriál)
(2007) - Teorie velkého třesku (TV seriál)
(2007) - Tahle země není pro starý
(2007) - Sunny & Share Love You
(2007) - Slacker Cats (TV seriál)
(2007) - The Sarah Silverman Program. (TV seriál)
(2007) - Řekni, kdo tě zabil (TV seriál)
(2007) - Random! Cartoons (TV seriál)
(2007) - Chowder (TV seriál)
(2007) - Head Case (TV seriál)
(2007) - Have Dreams, Will Travel
(2007) - Finding Nemo Submarine Voyage
(2007) - Cook-Off!
(2007) - Californication (TV seriál)
(2006) - The Fox and the Hound 2
(2006) - Po stopách 11. září
(2006) - Gretchen
(2006) - The Frank Anderson
(2006) - Doba ledová 2: Obleva
(2006) - Absurdistán
(2005) - Xovi (TV seriál)
(2005) - Miluji tě k sežrání
(2005) - Kim Possible: Velký drámo
(2005) - Americký táta (TV seriál)
(2004) - Wake Up, Ron Burgundy: The Lost Movie
(2004) - Vybíjená
(2004) - Táta na plný úvazek
(2004) - Raising Genius
(2004) - Přežít Vánoce
(2004) - Lupiči paní domácí
(2004) - Kauzy z Bostonu (TV seriál)
(2004) - Hvězdné hádky (TV seriál)
(2004) - Brandy & Mr. Whiskers (TV seriál)
(2003) - Teen Titans (TV seriál)
(2003) - Skřípění
(2003) - Hledá se Nemo
(2002) - Kim Possible (TV seriál)
(2002) - Doba ledová
(2002) - Dexter Prep Pilot
(2002) - Country Bears
(2002) - Bílý oleandr
(2001) - The Andy Dick Show
(2001) - 24 hodin (TV seriál)
(2001) - Svět podle Jima (TV seriál)
(2001) - S dětmi na krku (TV seriál)
(2001) - The Proud Family (TV seriál)
(2001) - Me & My Needs
(2001) - Liga spravedlivých (TV seriál)
(2001) - The Legend of Tarzan (TV seriál)
(2000) - Tripping the Rift
(2000) - Malcolm v nesnázích (TV seriál)
(2000) - Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
(2000) - Ed (TV seriál)
(2000) - DAG (TV seriál)
(2000) - Buzz Lightyear of Star Command (TV seriál)
(2000) - Bratříčku, kde jsi?
(1999) - Západní křídlo (TV seriál)
(1999) - The Norm Show (TV seriál)
(1999) - The Sissy Duckling
(1999) - Natural Selection
(1999) - Maléry pana Šikuly
(1999) - Ladies Man (TV seriál)
(1999) - Gut Feeling
(1999) - Big Guy and Rusty the Boy Robot (TV seriál)
(1999) - Andrew - člen naší rodiny
(1998) - Ze Země na Měsíc (TV seriál)
(1998) - Krippendorfův kmen
(1997) - Třeba mě sežer (TV seriál)
(1997) - Tatík Hill a spol. (TV seriál)
(1997) - steve.oedekerk.com
(1997) - Johnny Bravo (TV seriál)
(1996) - The Road to Galveston
(1996) - Superman (TV seriál)
(1996) - Případ pro Sam (TV seriál)
(1996) - Pandořina skříňka
(1996) - Loterie
(1995) - Virtuální realita (TV seriál)
(1995) - Sbohem, lásko
(1995) - Night of the Scarecrow
(1995) - NewsRadio (TV seriál)
(1995) - In the Line of Duty: Hunt for Justice
(1995) - Cybill (TV seriál)
(1994) - Sweet Justice (TV seriál)
(1994) - Správná pětka (TV seriál)
(1994) - Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
(1994) - Christy (TV seriál)
(1993) - Vraždy černé vdovy
(1993) - Sirény (TV seriál)
(1993) - Ročník 61
(1993) - RoboCop 3
(1993) - Policie New York (TV seriál)
(1993) - Nejvyšší spravedlnost
(1993) - Harts of the West (TV seriál)
(1993) - Frasier (TV seriál)
(1993) - Diagnóza vražda (TV seriál)
(1993) - Dave
(1992) - A Woman Scorned: The Betty Broderick Story
(1992) - The Golden Palace (TV seriál)
(1992) - Her Final Fury: Betty Broderick, the Last Chapter
(1992) - Eerie, Indiana (TV seriál)
(1992) - Buffy, zabíječka upírů
(1991) - Zlaté časy (TV seriál)
(1991) - V.I. Warshawski
(1991) - The Torkelsons (TV seriál)
(1991) - Předem vinni
(1991) - Kutil Tim (TV seriál)
(1991) - Hotýlek
(1991) - Davis Rules (TV seriál)
(1991) - Civil Wars (TV seriál)
(1990) - Zapadákov (TV seriál)
(1990) - Stanley a Iris
(1990) - Kvítko (TV seriál)
(1990) - Duch
(1989) - Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
(1989) - Quantum Leap (TV seriál)
(1989) - Mladí jezdci (TV seriál)
(1989) - Černý déšť
(1989) - Cross of Fire
(1988) - Vražedná opice
(1988) - Roseanne (TV seriál)
(1988) - Murphy Brown (TV seriál)
(1988) - Krokodýl Dundee 2
(1988) - In the Heat of the Night (TV seriál)
(1987) - Wiseguy (TV seriál)
(1987) - Star Trek: Nová generace (TV seriál)
(1987) - Jake a Tlusťoch (TV seriál)
(1986) - Právo v Los Angeles (TV seriál)
(1986) - Head of the Class (TV seriál)
(1984) - Night Court (TV seriál)
Spoluherci ve filmu "Zlaté časy (TV seriál)":
(*1947) Stephen King (spisovatelská předloha)

(*1947) Stephen King

(*1938) Ed Lauter

(*1959) Brad Greenquist

(*1949) Jason Robards III

(*1962) Felicity Huffman

(*1930) Frances Sternhagen

(*1962) Tim Guinee

(*1933) Lynn Cohen

(*1951) Margo Martindale

(*1949) John Rothman

(*1952) Keith Szarabajka

(*1955) Harriet Sansom Harris

(*1950) Mark Joy

(*1943) Peter McRobbie

(*1950) R. D. Call



Tranzitní horoskop (1991)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Štír
24°19’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
7°13’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Střelec
13°20’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Váhy
7°44’
-(rychlá)
MarsMars:
Panna
26°05’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Beran
4°31’
Lev
11°56’
SaturnSaturn:
Váhy
11°10’
Kozoroh
25°43’
UranUran:
Rak
13°39’
Kozoroh
9°45’
NeptunNeptun:
Váhy
20°31’
Kozoroh
14°08’
PlutoPluto:
Lev
21°32’
Štír
19°36’
S.UzelS.Uzel:
Ryby
5°48’
Kozoroh
29°06’
Černá LunaLilith:
Rak
15°19’
Střelec
17°17’
CheirónCheirón:
Kozoroh
0°46’
Rak
25°14’

Dnes se narodili
Spojené státy Don Johnson
(*1949) herec, zpěvák

Česká republika Vlastimil Brodský
(*1920) herec

Česká republika Josef Alois Náhlovský
(*1949) herec, komik, bavič

Polsko L. L. Zamenhof
(*1859) oční lékař, zakladatel a tvůrce jazyka esperanto

Česká republika Martin Růžička
(*1985) hokejista


Zítra slaví narozeniny
Japonsko Liv Ullmann
(*1938) herečka, scénáristka, režisérka

Velká Británie Jane Austen
(*1775) spisovatelka

Německo Ludwig van Beethoven
(*1770) skladatel

Spojené státy Philip K. Dick
(*1928) spisovatel sci-fi, esejista, filosof

Spojené státy Paul Vogt
(*1964) herec, komik


Výročí úmrtí dnes mají
Japonsko Joan Fontaine
(*1917 - 2013) herečka

Velká Británie Charles Laughton
(*1899 - 1962) herec, režisér

Spojené státy Walt Disney
(*1901 - 1966) herec, režisér

Spojené státy Glenn Miller
(*1904 - 1944) jazzový hudebník, kapelník a trombonista

Švýcarsko Clay Regazzoni
(*1939 - 2006) závodník F1



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »