panna

Susan Blakely
(1999): Gut Feeling

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Frankfurt nad Mohanem
Země:
Věk:
67 let
Povolání:
herečka
Susan Blakely - Film: Gut Feeling
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1999, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1999 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Susan Blakely - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Displacement
(2013) - The Perfect Boyfriend
(2011) - Čivava z Beverly Hills 2
(2010) - The Genesis Code
(2008) - Grizzly Park
(2008) - Expert na vraždu: Záhada zamčené místnosti
(2007) - Side Order of Life (TV seriál)
(2005) - Zločin z nenávisti
(2005) - Vysněný muž
(2004) - L.A. Twister
(2003) - Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
(2003) - Odložené případy (TV seriál)
(2003) - Dva a půl chlapa (TV seriál)
(2002) - Hungry Hearts
(2001) - Mrtvý bod
(2001) - Matčino svědectví
(2000) - Smrtící hrozba
(2000) - Chůva k pohledání
(1999) - Téměř dokonalá vražda
(1999) - Gut Feeling
(1998) - Přerušené ticho
(1996) - Studentka na telefon
(1996) - Color Me Perfect
(1995) - Každý den je neděle
(1994) - Honor Thy Father and Mother: The True Story of the Menendez Murders
(1993) - Už to není dítě
(1993) - Diagnóza vražda (TV seriál)
(1992) - Russian Holiday
(1992) - Proti její vůli
(1992) - Narušitelé
(1991) - Vydírání
(1991) - Pravdu zná jen moře
(1991) - Eddie Dodd (TV seriál)
(1991) - Divoký květ
(1990) - Smrtelná odplata
(1990) - Out of Sight, Out of Mind
(1990) - Incident
(1990) - Detektiv Janek: Sedmkrát vražda
(1989) - The Pat Sajak Show
(1989) - Torn Between Two Fathers
(1989) - Sni svůj krátký sen
(1989) - My Mom's a Werewolf
(1989) - Dad's a Dog
(1988) - Ladykillers
(1988) - Hiroshima Maiden
(1988) - Dubnové ráno
(1988) - Broken Angel
(1987) - Supové hrůzy
(1987) - Případy otce Dowlinga
(1987) - Do útoku
(1986) - The Ted Kennedy Jr. Story
(1986) - Krev a orchideje
(1986) - Androidy
(1985) - Stingray
(1985) - International Airport
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)
(1983) - Dočkáme se někdy rána?
(1981) - The Oklahoma City Dolls
(1981) - The Bunker
(1980) - Prosba o lásku
(1980) - Make Me an Offer
(1979) - Dreamer
(1979) - Concorde - Letiště 1979
(1977) - Secrets
(1976) - The Alan Hamel Show
(1976) - Rich Man, Poor Man (TV seriál)
(1975) - Vyšetřovací zpráva
(1975) - Capone
(1974) - Skleněné peklo
(1974) - Páni Flatbushe
(1973) - The $10,000 Pyramid
(1973) - Takoví jsme byli
(1972) - Savages
Spoluherci ve filmu "Gut Feeling":
(*1939) George Lazenby

(*1955) Julie Hagerty

(*1943) Bruce Weitz

(*1951) Stephen Root

(*1962) Trevor Goddard

(*1964) Raphael Sbarge



Tranzitní horoskop (1999)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Panna
14°47’
-(rychlá)
LunaLuna:
Býk
0°42’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Lev
29°59’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Váhy
5°06’
-(rychlá)
MarsMars:
Střelec
6°35’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Býk
20°58’
Ryby
22°00’
SaturnSaturn:
Váhy
13°55’
Beran
26°46’
UranUran:
Rak
17°34’
Vodnář
10°58’
NeptunNeptun:
Váhy
20°07’
Vodnář
1°04’
PlutoPluto:
Lev
21°56’
Střelec
9°07’
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
20°11’
Lev
24°22’
Černá LunaLilith:
Lev
18°05’
Štír
12°38’
CheirónCheirón:
Kozoroh
6°38’
Štír
29°21’

Dnes se narodili
Velká Británie Judi Dench
(*1934) herečka, režisérka

Spojené státy John Malkovich
(*1953) herec, režisér

Spojené státy Beau Bridges
(*1941) herec

Spojené státy Kirk Douglas
(*1916) herec

Česká republika Ladislav Smoljak
(*1931) režisér, scénárista, herec


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Kenneth Branagh
(*1960) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Michael Clarke Duncan
(*1957) herec, bodyguard, dabér

Slovensko Jaromil Jireš
(*1935) režisér, scénárista, kameraman, herec

Česká republika Karel Schwarzenberg
(*1937) politik, poslanec, čestný předseda TOP 09, bývalý senátor, exministr zahraničí

Velká Británie Ada Lovelace
(*1815) matematička a vynálezkyně strojového programování


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Josef Mixa
(*1921 - 2016) herec

Švýcarsko Max Bill
(*1908 - 1994) švýcarský architekt

Spojené státy Ralph Bunche
(*1903 - 1971) americký politolog a diplomat

Velká Británie Patrick Moore
(*1923 - 2012) astronom

Francie Alain Poher
(*1909 - 1996) politik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »