rak

Susan Hayward
(1967): Think Twentieth

Pohlaví:
Žena
Narození:
30.6. 1917 - 16:01h
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
† 57 let
  • Slunce: Rak
  • Luna:    Štír
  • ASC:     Štír
  • Životní číslo: 9
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
14.3.1975 (Příčina: Rakovina, Mozek)
Povolání:
herečka
Susan Hayward - Film: Think Twentieth
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1967, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1967 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Susan Hayward - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2001) - Cleopatra: The Film That Changed Hollywood
(1999) - Hollywood a Bible
(1988) - The Making of a Legend: Gone with the Wind
(1972) - The 24th Annual Primetime Emmy Awards
(1972) - Say Goodbye, Maggie Cole
(1972) - Mstitelé
(1972) - Heat of Anger
(1967) - Think Twentieth
(1967) - Údolí panenek
(1967) - Hrnec medu
(1965) - Hollywood My Home Town
(1964) - Where Love Has Gone
(1963) - Ukradené hodiny
(1962) - I Thank a Fool
(1961) - The Marriage-Go-Round
(1961) - Back Street
(1961) - Ada
(1960) - The Annual Crafts & Arts Contest
(1959) - Woman Obsessed
(1959) - Thunder in the Sun
(1958) - Chci žít!
(1957) - Top Secret Affair
(1956) - The Conqueror
(1955) - Untamed
(1955) - Soldier of Fortune
(1955) - I'll Cry Tomorrow
(1954) - Zlato Apačů
(1954) - Demetrius a gladiátoři
(1953) - White Witch Doctor
(1953) - The President's Lady
(1952) - With a Song in My Heart
(1952) - Sněhy Kilimandžára
(1952) - Poslední rodeo
(1951) - Screen Snapshots: Hopalong in Hoppy Land
(1951) - Rawhide
(1951) - I'd Climb the Highest Mountain
(1951) - I Can Get It for You Wholesale
(1951) - David a Batšeba
(1949) - Tulsa
(1949) - My Foolish Heart
(1949) - House of Strangers
(1948) - Toast of the Town
(1948) - Tap Roots
(1948) - The Saxon Charm
(1947) - They Won't Believe Me
(1947) - The Lost Moment
(1947) - Smash-Up: The Story of a Woman
(1946) - Deadline at Dawn
(1946) - Canyon Passage
(1944) - The Hairy Ape
(1944) - The Fighting Seabees
(1944) - Skirmish on the Home Front
(1944) - And Now Tomorrow
(1943) - Young and Willing
(1943) - Jack London
(1943) - Hit Parade of 1943
(1942) - Paramount Victory Short No. T2-1: A Letter From Bataan
(1942) - The Forest Rangers
(1942) - Star Spangled Rhythm
(1942) - Krásná čarodějka
(1942) - Karibští piráti
(1941) - Sis Hopkins
(1941) - Among the Living
(1941) - Adam Had Four Sons
(1939) - $1000 a Touchdown
(1939) - Our Leading Citizen
(1939) - Beau Geste
(1938) - The Sisters
(1938) - The Amazing Dr. Clitterhouse
(1938) - Hollywood Hotel
(1938) - Girls on Probation
(1938) - Comet Over Broadway
(1938) - Campus Cinderella
Spoluherci ve filmu "Think Twentieth":
(*1923) Charlton Heston

(*1935) Julie Andrews

(*1908) Bette Davis

(*1930) Steve McQueen

(*1915) Frank Sinatra

(*1940) Raquel Welch

(*1916) Richard Fleischer (režisér)

(*1946) Patty Duke

(*1942) Barbara Parkins



Tranzitní horoskop (1967)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Rak
8°27’
-(rychlá)
LunaLuna:
Štír
15°53’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Blíženci
24°53’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Rak
26°00’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
11°18’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Blíženci
0°11’
Lev
1°51’
SaturnSaturn:
Lev
0°45’
Ryby
24°02’
UranUran:
Vodnář
23°18’
Panna
24°25’
NeptunNeptun:
Lev
3°37’
Štír
23°32’
PlutoPluto:
Rak
4°02’
Panna
20°37’
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
10°47’
Býk
13°17’
Černá LunaLilith:
Lev
26°07’
Beran
0°43’
CheirónCheirón:
Ryby
29°56’
Ryby
22°03’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Štír
24°50’
4. IC:
Ryby
8°00’
7. DSC:
Býk
24°50’
10. MC:
Panna
8°00’

Dnes se narodili
Spojené státy Natalie Wood
(*1938) herečka

Česká republika Jiří Grossmann
(*1941) herec, zpěvák, textař, autor her a povídek

Mexiko Carlos Santana
(*1947) zpěvák, skladatel, kytarista

Brazílie Alberto Santos-Dumont
(*1873) významný letecký průkopník a konstruktér

Spojené státy Theda Bara
(*1890) herečka přezdívaná The Vamp


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Josh Hartnett
(*1978) herec

Spojené státy Robin Williams
(*1951) herec, komik

Spojené státy David Hasselhoff
(*1952) herec, zpěvák

Maďarsko Béla Tarr
(*1955) režisér, scénárista, herec

Slovensko Andrea Kerestešová
(*1984) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Bruce Lee
(*1940 - 1973) mistr a popularizátor bojových umění, herec

Česká republika František Plánička
(*1904 - 1996) fotbalový brankář

Itálie papež Lev XIII.
(*1810 - 1903) 256. papež

Německo Ludwig Beck
(*1880 - 1944) německý generálplukovník

Slovensko Magda Paveleková
(*1931 - 2015) herečka, bavička



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »