rak

Susan Hayward
(1972): The 24th Annual Primetime Emmy Awards

Pohlaví:
Žena
Narození:
30.6. 1917 - 16:01h
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
† 57 let
  • Slunce: Rak
  • Luna:    Štír
  • ASC:     Štír
  • Životní číslo: 9
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
14.3.1975 (Příčina: Rakovina, Mozek)
Povolání:
herečka
Susan Hayward - Film: The 24th Annual Primetime Emmy Awards
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1972, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1972 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Susan Hayward - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2001) - Cleopatra: The Film That Changed Hollywood
(1999) - Hollywood a Bible
(1988) - The Making of a Legend: Gone with the Wind
(1972) - The 24th Annual Primetime Emmy Awards
(1972) - Say Goodbye, Maggie Cole
(1972) - Mstitelé
(1972) - Heat of Anger
(1967) - Think Twentieth
(1967) - Údolí panenek
(1967) - Hrnec medu
(1965) - Hollywood My Home Town
(1964) - Where Love Has Gone
(1963) - Ukradené hodiny
(1962) - I Thank a Fool
(1961) - The Marriage-Go-Round
(1961) - Back Street
(1961) - Ada
(1960) - The Annual Crafts & Arts Contest
(1959) - Woman Obsessed
(1959) - Thunder in the Sun
(1958) - Chci žít!
(1957) - Top Secret Affair
(1956) - The Conqueror
(1955) - Untamed
(1955) - Soldier of Fortune
(1955) - I'll Cry Tomorrow
(1954) - Zlato Apačů
(1954) - Demetrius a gladiátoři
(1953) - White Witch Doctor
(1953) - The President's Lady
(1952) - With a Song in My Heart
(1952) - Sněhy Kilimandžára
(1952) - Poslední rodeo
(1951) - Screen Snapshots: Hopalong in Hoppy Land
(1951) - Rawhide
(1951) - I'd Climb the Highest Mountain
(1951) - I Can Get It for You Wholesale
(1951) - David a Batšeba
(1949) - Tulsa
(1949) - My Foolish Heart
(1949) - House of Strangers
(1948) - Toast of the Town
(1948) - Tap Roots
(1948) - The Saxon Charm
(1947) - They Won't Believe Me
(1947) - The Lost Moment
(1947) - Smash-Up: The Story of a Woman
(1946) - Deadline at Dawn
(1946) - Canyon Passage
(1944) - The Hairy Ape
(1944) - The Fighting Seabees
(1944) - Skirmish on the Home Front
(1944) - And Now Tomorrow
(1943) - Young and Willing
(1943) - Jack London
(1943) - Hit Parade of 1943
(1942) - Paramount Victory Short No. T2-1: A Letter From Bataan
(1942) - The Forest Rangers
(1942) - Star Spangled Rhythm
(1942) - Krásná čarodějka
(1942) - Karibští piráti
(1941) - Sis Hopkins
(1941) - Among the Living
(1941) - Adam Had Four Sons
(1939) - $1000 a Touchdown
(1939) - Our Leading Citizen
(1939) - Beau Geste
(1938) - The Sisters
(1938) - The Amazing Dr. Clitterhouse
(1938) - Hollywood Hotel
(1938) - Girls on Probation
(1938) - Comet Over Broadway
(1938) - Campus Cinderella
Spoluherci ve filmu "The 24th Annual Primetime Emmy Awards":
(*1927) Peter Falk

(*1911) Ginger Rogers

(*1929) Ed Asner

(*1943) Penny Marshall

(*1947) Rob Reiner

(*1952) Jenny Agutter

(*1928) George Peppard

(*1910) Robert Cummings

(*1927) Harvey Korman

(*1924) Carroll O'Connor

(*1939) Valerie Harper

(*1925) Johnny Carson

(*1947) Sally Struthers

(*1931) Mitzi Gaynor

(*1922) Gale Storm

(*1923) Jean Stapleton

(*1926) Paul Lynde



Tranzitní horoskop (1972)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Rak
8°27’
-(rychlá)
LunaLuna:
Štír
15°53’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Blíženci
24°53’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Rak
26°00’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
11°18’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Blíženci
0°11’
Střelec
22°27’
SaturnSaturn:
Lev
0°45’
Blíženci
0°23’
UranUran:
Vodnář
23°18’
Váhy
18°06’
NeptunNeptun:
Lev
3°37’
Střelec
4°06’
PlutoPluto:
Rak
4°02’
Váhy
2°03’
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
10°47’
Vodnář
6°36’
Černá LunaLilith:
Lev
26°07’
Váhy
23°59’
CheirónCheirón:
Ryby
29°56’
Beran
9°24’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Štír
24°50’
4. IC:
Ryby
8°00’
7. DSC:
Býk
24°50’
10. MC:
Panna
8°00’

Dnes se narodili
Spojené státy Carrie Fisher
(*1956) herečka

Česká republika Oldřich Navrátil
(*1952) herec

Rusko Nikita Michalkov
(*1945) režisér, herec

Japonsko Ken Watanabe
(*1959) herec

Brazílie Pelé
(*1940) brazilský fotbalista


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jeff Goldblum
(*1952) herec, režisér

Velká Británie Derek Jacobi
(*1938) herec

Francie Catherine Deneuve
(*1943) herečka

Japonsko Joan Fontaine
(*1917) herečka

Jamajka Shaggy
(*1968) zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Francie François Truffaut
(*1932 - 1984) režisér, herec, producent, kritik

Spojené státy Jack Kerouac
(*1922 - 1969) spisovatel z beatnické generace

Spojené státy Jim Duncan
(*1946 - 1972) fotbalista

Spojené státy Linda Goodman
(*1925 - 1995) astroložka

Spojené státy Thomas Dillon
(*1950 - 2011) sériový vrah



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »