kozoroh

Susanne Uhlen
(1970): Engel, die ihre Flügel verbrennen

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Postupim
Země:
Věk:
64 let
Povolání:
herečka
Susanne Uhlen - Film: Engel, die ihre Flügel verbrennen
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1970, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1970 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Susanne Uhlen - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Inga Lindström - Die Kinder meiner Schwester
(2013) - Utta Danella: Kdo políbí doktora?
(2011) - Mord in bester Gesellschaft - Das Ende vom Lied
(2011) - Hotel snů: Maledivy
(2009) - Island - Herzen im Eis
(2009) - Geld.Macht.Liebe (TV seriál)
(2008) - Das Traumpaar
(2008) - Inga Lindström: Léto v Norrsundě
(2006) - Ferienarzt... ...im Tessin
(2004) - Cesty lásky
(2002) - Loď snů - Thajsko
(2001) - Das Weibernest
(2001) - Herzensfeinde
(2001) - Das Geheimnis der Mittsommernacht
(1999) - Květ života
(1996) - Místo činu: Frankfurt - Páteční vrah
(1996) - Geliebte, Die (TV seriál)
(1995) - Na pokraji smrti
(1995) - Das Kalifornische Quartett
(1994) - Sonntag & Partner (TV seriál)
(1991) - DAS!
(1991) - Der Hausgeist (TV seriál)
(1989) - Killer kennen keine Furcht
(1989) - Drunter und drüber
(1988) - Trouble im Penthouse
(1987) - Tatort - Blindflug
(1987) - Praxis Bülowbogen (TV seriál)
(1987) - Hexenschuß
(1987) - Erbe der Guldenburgs, Das (TV seriál)
(1986) - Die Schokoladenschnüffler
(1985) - Seitenstechen
(1985) - In Amt und Würden
(1983) - Nesthäkchen (TV seriál)
(1982) - Zu Dir oder zu mir?
(1982) - Schwarz-Rot-Gold - Unser Land
(1981) - Tatort - Katz und Mäuse
(1981) - Das Traumschiff (TV seriál)
(1979) - NDR Talk Show
(1978) - Lady Audleys Geheimnis (TV seriál)
(1977) - Ein Glas Wasser
(1976) - Mädchen aus zweiter Hand, Ein
(1975) - Tatort - Als gestohlen gemeldet
(1975) - Stadt im Tal, Die (TV seriál)
(1975) - Das Netz
(1975) - Bis zur bitteren Neige
(1975) - Abelard
(1971) - Birdie
(1970) - Engel, die ihre Flügel verbrennen
(1969) - Wenn süß das Mondlicht auf den Hügeln schläft
(1967) - Till, der Junge von nebenan (TV seriál)
(1966) - Der Mörder mit dem Seidenschal
Spoluherci ve filmu "Engel, die ihre Flügel verbrennen":
(*1927) Zbyněk Brynych (režisér)

(*1932) Siegfried Rauch

(*1929) Nadja Tiller

(*1933) Karl-Otto Alberty

(*1925) Peter Thomas (hudební skladatel)

(*1927) Josef Vaniš (kameraman)



Tranzitní horoskop (1970)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Kozoroh
26°36’
-(rychlá)
LunaLuna:
Štír
13°44’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Vodnář
10°47’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Střelec
10°01’
-(rychlá)
MarsMars:
Beran
1°39’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Rak
24°40’
Štír
2°23’
SaturnSaturn:
Štír
19°39’
Býk
2°03’
UranUran:
Rak
25°37’
Váhy
8°43’
NeptunNeptun:
Váhy
28°11’
Štír
29°54’
PlutoPluto:
Lev
26°14’
Panna
27°23’
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
4°33’
Ryby
15°15’
Černá LunaLilith:
Štír
24°13’
Lev
2°49’
CheirónCheirón:
Kozoroh
29°07’
Beran
2°31’

Dnes se narodili
Spojené státy Benicio Del Toro
(*1967) herec, scénárista, režisér

Česká republika Hugo Haas
(*1901) herec, režisér

Česká republika Jana Paulová
(*1955) herečka, zpěvačka

Česká republika Simona Krainová
(*1973) herečka, modelka

Česká republika Jaroslav Tomsa
(*1930) sportovec, herec, kaskadér


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Sidney Poitier
(*1927) herec

Spojené státy Cindy Crawford
(*1966) herečka, modelka

Spojené státy Kurt Cobain
(*1967) kytarista, zpěvák Nirvany

Barbados Rihanna
(*1988) herečka, zpěvačka, módní návrhářka, tanečnice

Česká republika Ivana Trump
(*1949) modelka, milionářka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Stanislav Neumann
(*1902 - 1975) herec, syn S. K. Neumanna

Itálie Umberto Eco
(*1932 - 2016) prozaik, estetik, sémiolog a literární vědec

Rakousko Friedensreich Hundertwasser
(*1928 - 2000) architekt, malíř, umělec, vizionář, samorost

Německo Georg Büchner
(*1813 - 1837) scénárista

Norsko Knut Hamsun
(*1859 - 1952) prozaik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Úplněk ve Lev Lvu
ukázat kalendář »