kozoroh

Susanne Uhlen
(1975): Tatort - Als gestohlen gemeldet

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Postupim
Země:
Věk:
64 let
Povolání:
herečka
Susanne Uhlen - Film: Tatort - Als gestohlen gemeldet
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1975, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1975 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Susanne Uhlen - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Inga Lindström - Die Kinder meiner Schwester
(2013) - Utta Danella: Kdo políbí doktora?
(2011) - Mord in bester Gesellschaft - Das Ende vom Lied
(2011) - Hotel snů: Maledivy
(2009) - Island - Herzen im Eis
(2009) - Geld.Macht.Liebe (TV seriál)
(2008) - Das Traumpaar
(2008) - Inga Lindström: Léto v Norrsundě
(2006) - Ferienarzt... ...im Tessin
(2004) - Cesty lásky
(2002) - Loď snů - Thajsko
(2001) - Das Weibernest
(2001) - Herzensfeinde
(2001) - Das Geheimnis der Mittsommernacht
(1999) - Květ života
(1996) - Místo činu: Frankfurt - Páteční vrah
(1996) - Geliebte, Die (TV seriál)
(1995) - Na pokraji smrti
(1995) - Das Kalifornische Quartett
(1994) - Sonntag & Partner (TV seriál)
(1991) - DAS!
(1991) - Der Hausgeist (TV seriál)
(1989) - Killer kennen keine Furcht
(1989) - Drunter und drüber
(1988) - Trouble im Penthouse
(1987) - Tatort - Blindflug
(1987) - Praxis Bülowbogen (TV seriál)
(1987) - Hexenschuß
(1987) - Erbe der Guldenburgs, Das (TV seriál)
(1986) - Die Schokoladenschnüffler
(1985) - Seitenstechen
(1985) - In Amt und Würden
(1983) - Nesthäkchen (TV seriál)
(1982) - Zu Dir oder zu mir?
(1982) - Schwarz-Rot-Gold - Unser Land
(1981) - Tatort - Katz und Mäuse
(1981) - Das Traumschiff (TV seriál)
(1979) - NDR Talk Show
(1978) - Lady Audleys Geheimnis (TV seriál)
(1977) - Ein Glas Wasser
(1976) - Mädchen aus zweiter Hand, Ein
(1975) - Tatort - Als gestohlen gemeldet
(1975) - Stadt im Tal, Die (TV seriál)
(1975) - Das Netz
(1975) - Bis zur bitteren Neige
(1975) - Abelard
(1971) - Birdie
(1970) - Engel, die ihre Flügel verbrennen
(1969) - Wenn süß das Mondlicht auf den Hügeln schläft
(1967) - Till, der Junge von nebenan (TV seriál)
(1966) - Der Mörder mit dem Seidenschal
Spoluherci ve filmu "Tatort - Als gestohlen gemeldet":
(*1926) Ralf Wolter

(*1926) Helmut Fischer



Tranzitní horoskop (1975)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Kozoroh
26°36’
-(rychlá)
LunaLuna:
Štír
13°44’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Vodnář
10°47’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Střelec
10°01’
-(rychlá)
MarsMars:
Beran
1°39’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Rak
24°40’
Ryby
13°23’
SaturnSaturn:
Štír
19°39’
Rak
15°50’
UranUran:
Rak
25°37’
Štír
1°53’
NeptunNeptun:
Váhy
28°11’
Střelec
10°27’
PlutoPluto:
Lev
26°14’
Váhy
9°13’
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
4°33’
Střelec
8°34’
Černá LunaLilith:
Štír
24°13’
Vodnář
26°04’
CheirónCheirón:
Kozoroh
29°07’
Beran
19°57’

Dnes se narodili
Čína Jet Li
(*1963) herec, mistr bojových umění

Česká republika Klára Issová
(*1979) herečka, dabérka

Egypt Rudolf Hess
(*1894) německý nacistický politik

Spojené státy Channing Tatum
(*1980) herec, tanečník

Itálie Giorgio Moroder
(*1940) zpěvák, skladatel


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Dáda Patrasová
(*1956) herečka, zpěvačka, moderátorka

Česká republika Lenka Vlasáková
(*1972) herečka

Česká republika Ivan Vyskočil
(*1929) spisovatel, dramatik a herec

Česká republika Leoš Mareš
(*1976) moderátor, herec, zpěvák

Spojené státy Frank Abagnale
(*1948) podvodník, podnikatel a konzultant zachycený v příběhu - Chyť mě, když to dokážeš


Výročí úmrtí dnes mají
Norsko Bjørnstjerne Bjørnson
(*1832 - 1910) norský kriticko-realistický prozaik

Jižní Korea Masutacu Ójama
(*1923 - 1994) karatista, zakladatel Kyokushin karate

Japonsko Morihei Uešiba
(*1883 - 1969) zakladatel bojového umění Aikido

Spojené státy Jonathan Demme
(*1944 - 2017) režisér, herec

Německo Michael Bohnen
(*1887 - 1965) operní pěvec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »