kozoroh

Susanne Uhlen
(1981): Das Traumschiff (TV seriál)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Postupim
Země:
Věk:
63 let
Povolání:
herečka
Susanne Uhlen - Film: Das Traumschiff (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1981, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1981 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Susanne Uhlen - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Inga Lindström - Die Kinder meiner Schwester
(2013) - Utta Danella: Kdo políbí doktora?
(2011) - Mord in bester Gesellschaft - Das Ende vom Lied
(2011) - Hotel snů: Maledivy
(2009) - Island - Herzen im Eis
(2009) - Geld.Macht.Liebe (TV seriál)
(2008) - Das Traumpaar
(2008) - Inga Lindström: Léto v Norrsundě
(2006) - Ferienarzt... ...im Tessin
(2004) - Cesty lásky
(2002) - Loď snů - Thajsko
(2001) - Das Weibernest
(2001) - Herzensfeinde
(2001) - Das Geheimnis der Mittsommernacht
(1999) - Květ života
(1996) - Místo činu: Frankfurt - Páteční vrah
(1996) - Geliebte, Die (TV seriál)
(1995) - Na pokraji smrti
(1995) - Das Kalifornische Quartett
(1994) - Sonntag & Partner (TV seriál)
(1991) - DAS!
(1991) - Der Hausgeist (TV seriál)
(1989) - Killer kennen keine Furcht
(1989) - Drunter und drüber
(1988) - Trouble im Penthouse
(1987) - Tatort - Blindflug
(1987) - Praxis Bülowbogen (TV seriál)
(1987) - Hexenschuß
(1987) - Erbe der Guldenburgs, Das (TV seriál)
(1986) - Die Schokoladenschnüffler
(1985) - Seitenstechen
(1985) - In Amt und Würden
(1983) - Nesthäkchen (TV seriál)
(1982) - Zu Dir oder zu mir?
(1982) - Schwarz-Rot-Gold - Unser Land
(1981) - Tatort - Katz und Mäuse
(1981) - Das Traumschiff (TV seriál)
(1979) - NDR Talk Show
(1978) - Lady Audleys Geheimnis (TV seriál)
(1977) - Ein Glas Wasser
(1976) - Mädchen aus zweiter Hand, Ein
(1975) - Tatort - Als gestohlen gemeldet
(1975) - Stadt im Tal, Die (TV seriál)
(1975) - Das Netz
(1975) - Bis zur bitteren Neige
(1975) - Abelard
(1971) - Birdie
(1970) - Engel, die ihre Flügel verbrennen
(1969) - Wenn süß das Mondlicht auf den Hügeln schläft
(1967) - Till, der Junge von nebenan (TV seriál)
(1966) - Der Mörder mit dem Seidenschal
Spoluherci ve filmu "Das Traumschiff (TV seriál)":
(*1958) Miroslava Šafránková

(*1963) Til Schweiger

(*1929) Pierre Brice

(*1950) Thomas Gottschalk

(*1962) Thomas Kretschmann

(*1975) Diana Amft

(*1970) Anja Kling

(*1947) Oliver Tobias

(*1931) Larry Hagman

(*1937) Gerhard Lippert

(*1928) Karl Walter Diess

(*1937) Klaus Wildbolz

(*1945) Jürgen Heinrich

(*1940) Karin Baal

(*1971) Cecilia Kunz

(*1965) Christina Plate

(*1917) Hans Caninenberg

(*1930) Peter Weck

(*1941) Otto Sander

(*1932) Helmut Griem

(*1928) Karl Heinz Vosgerau

(*1943) Gero Erhardt (režisér)

(*1943) Gero Erhardt (kameraman)

(*1956) Helmut Zierl

(*1967) Katja Weitzenböck

(*1969) Gedeon Burkhard

(*1961) Tobias Hoesl

(*1930) Rolf Hoppe

(*1951) Heinz Hoenig

(*1940) Heidelinde Weis

(*1945) Christian Quadflieg

(*1950) Walter Plathe

(*1967) Florian Fitz

(*1966) Pascal Breuer

(*1976) Eva Habermann

(*1946) Sigmar Solbach

(*1944) Gila von Weitershausen

(*1926) Maria Schell

(*1964) Ben Becker

(*1961) Jörg Schüttauf

(*1960) Christoph M. Ohrt

(*1966) Tina Ruland

(*1950) Christian Kohlund

(*1968) Patrick Bach

(*1972) Muriel Baumeister

(*1944) Uschi Glas

(*1942) Friedrich von Thun

(*1942) Hannelore Elsner

(*1954) Jutta Speidel

(*1977) Matthias Schloo

(*1961) Barbara Wussow

(*1965) Marion Mitterhammer

(*1972) Henning Baum

(*1947) Peter Sattmann

(*1959) Katja Flint

(*1960) Ralph Herforth

(*1935) Rolf Becker

(*1925) Horst Naumann

(*1964) Philippe Brenninkmeyer

(*1978) Lara-Joy Körner

(*1966) Andreas Brucker

(*1977) Wayne Carpendale

(*1970) Roman Knizka

(*1930) Günter Lamprecht

(*1954) Stefan Reck

(*1968) Nicki von Tempelhoff

(*1954) Ulrike Kriener

(*1974) Florentine Lahme

(*1957) Angela Roy

(*1966) Franziska Sztavjanik

(*1975) Elena Uhlig

(*1958) Ute Willing

(*1956) Leonard Lansink

(*1945) Jörg Gudzuhn

(*1941) Fritz Wepper

(*1964) Katharina Böhm

(*1962) Corinna Drews

(*1928) Chris Howland

(*1963) Timothy Peach

(*1954) Miroslav Nemec

(*1943) Gaby Dohm

(*1955) Mariele Millowitsch

(*1966) Ralf Bauer

(*1966) Francis Fulton-Smith

(*1943) Günther Maria Halmer

(*1941) Hans-Jürgen Tögel (režisér)

(*1942) Peter Bongartz

(*1956) Anja Kruse

(*1937) Witta Pohl

(*1942) Walter Kreye

(*1969) Tushka Bergen

(*1972) Stefanie Japp

(*1952) Michaela May

(*1933) Johanna von Koczian

(*1960) Harald Krassnitzer

(*1961) Michael Roll

(*1967) Julia Biedermann

(*1961) Jochen Horst

(*1963) Katharina Schubert

(*1971) Katja Woywood



Tranzitní horoskop (1981)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Kozoroh
26°36’
-(rychlá)
LunaLuna:
Štír
13°44’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Vodnář
10°47’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Střelec
10°01’
-(rychlá)
MarsMars:
Beran
1°39’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Rak
24°40’
Váhy
9°32’
SaturnSaturn:
Štír
19°39’
Váhy
9°31’
UranUran:
Rak
25°37’
Štír
28°26’
NeptunNeptun:
Váhy
28°11’
Střelec
23°04’
PlutoPluto:
Lev
26°14’
Váhy
24°09’
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
4°33’
Lev
12°29’
Černá LunaLilith:
Štír
24°13’
Štír
0°16’
CheirónCheirón:
Kozoroh
29°07’
Býk
13°37’

Dnes se narodili
Německo Til Schweiger
(*1963) herec, režisér

Spojené státy Jake Gyllenhaal
(*1980) herec

Česká republika Martin Stropnický
(*1956) herec, politik, diplomat, 16. ministr obrany ČR

Francie Édith Piaf
(*1915) herečka, zpěvačka, skladatelka

Česká republika Antonín Zápotocký
(*1884) československý komunistický politik, odborový předák


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy George Roy Hill
(*1921) režisér filmu Butch Cassidy and the Sundance Kid

Jižní Korea Kim Ki-duk
(*1960) scénárista, režisér

Česká republika Richard Genzer
(*1966) herec, moderátor

Spojené státy JoJo
(*1990) zpěvačka, textařka, herečka

Velká Británie princ George - Vévoda z Kentu
(*1902) princ, vévoda


Výročí úmrtí dnes mají
Itálie Marcello Mastroianni
(*1924 - 1996) herec

Velká Británie Emily Brontë
(*1818 - 1848) spisovatelka

Německo Alois Alzheimer
(*1864 - 1915) německý psychiatr a neuropatolog

Velká Británie J. M. W. Turner
(*1775 - 1851) anglický romantický krajinář

Japonsko Masaru Ibuka
(*1908 - 1997) průmyslník, spoluzakladatel společnosti Sony



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »