kozoroh

Susanne Uhlen
(1987): Hexenschuß

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Postupim
Země:
Věk:
64 let
Povolání:
herečka
Susanne Uhlen - Film: Hexenschuß
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1987, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1987 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Susanne Uhlen - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Inga Lindström - Die Kinder meiner Schwester
(2013) - Utta Danella: Kdo políbí doktora?
(2011) - Mord in bester Gesellschaft - Das Ende vom Lied
(2011) - Hotel snů: Maledivy
(2009) - Island - Herzen im Eis
(2009) - Geld.Macht.Liebe (TV seriál)
(2008) - Das Traumpaar
(2008) - Inga Lindström: Léto v Norrsundě
(2006) - Ferienarzt... ...im Tessin
(2004) - Cesty lásky
(2002) - Loď snů - Thajsko
(2001) - Das Weibernest
(2001) - Herzensfeinde
(2001) - Das Geheimnis der Mittsommernacht
(1999) - Květ života
(1996) - Místo činu: Frankfurt - Páteční vrah
(1996) - Geliebte, Die (TV seriál)
(1995) - Na pokraji smrti
(1995) - Das Kalifornische Quartett
(1994) - Sonntag & Partner (TV seriál)
(1991) - DAS!
(1991) - Der Hausgeist (TV seriál)
(1989) - Killer kennen keine Furcht
(1989) - Drunter und drüber
(1988) - Trouble im Penthouse
(1987) - Tatort - Blindflug
(1987) - Praxis Bülowbogen (TV seriál)
(1987) - Hexenschuß
(1987) - Erbe der Guldenburgs, Das (TV seriál)
(1986) - Die Schokoladenschnüffler
(1985) - Seitenstechen
(1985) - In Amt und Würden
(1983) - Nesthäkchen (TV seriál)
(1982) - Zu Dir oder zu mir?
(1982) - Schwarz-Rot-Gold - Unser Land
(1981) - Tatort - Katz und Mäuse
(1981) - Das Traumschiff (TV seriál)
(1979) - NDR Talk Show
(1978) - Lady Audleys Geheimnis (TV seriál)
(1977) - Ein Glas Wasser
(1976) - Mädchen aus zweiter Hand, Ein
(1975) - Tatort - Als gestohlen gemeldet
(1975) - Stadt im Tal, Die (TV seriál)
(1975) - Das Netz
(1975) - Bis zur bitteren Neige
(1975) - Abelard
(1971) - Birdie
(1970) - Engel, die ihre Flügel verbrennen
(1969) - Wenn süß das Mondlicht auf den Hügeln schläft
(1967) - Till, der Junge von nebenan (TV seriál)
(1966) - Der Mörder mit dem Seidenschal
Spoluherci ve filmu "Hexenschuß":
(*1930) Franz Josef Gottlieb (režisér)

(*1967) Julia Biedermann

(*1926) Helmut Fischer

(*1941) Herbert Herrmann



Tranzitní horoskop (1987)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Kozoroh
26°36’
-(rychlá)
LunaLuna:
Štír
13°44’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Vodnář
10°47’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Střelec
10°01’
-(rychlá)
MarsMars:
Beran
1°39’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Rak
24°40’
Ryby
17°35’
SaturnSaturn:
Štír
19°39’
Střelec
15°26’
UranUran:
Rak
25°37’
Střelec
23°37’
NeptunNeptun:
Váhy
28°11’
Kozoroh
5°42’
PlutoPluto:
Lev
26°14’
Štír
9°28’
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
4°33’
Beran
16°28’
Černá LunaLilith:
Štír
24°13’
Rak
4°21’
CheirónCheirón:
Kozoroh
29°07’
Blíženci
17°21’

Dnes se narodili
Spojené státy Shirley MacLaine
(*1934) herečka

Spojené státy Barbra Streisand
(*1942) herečka, zpěvačka, režisérka

Spojené státy Kelly Clarkson
(*1982) herečka, zpěvačka, textařka

Slovensko Juraj Mokrý
(*1977) herec, moderátor, bavič

Irsko Aidan Gillen
(*1968) herec


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Renée Zellweger
(*1969) herečka

Spojené státy Al Pacino
(*1940) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Paul Mazursky
(*1930) herec, scénárista, režisér

Česká republika Josef Dvořák
(*1942) herec, komik

Spojené státy Ella Fitzgerald
(*1917) zpěvačka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Emil Artur Longen
(*1885 - 1936) herec, scénárista, dramatik, prozaik, výtvarník

Německo Max von Laue
(*1879 - 1960) německý fyzik, objevitel rozptylu rentgenových paprsků

Indie Sri Sathya Sai Baba
(*1926 - 2011) indický guru

Norsko Arvid Noe
(*1946 - 1976) námořník, řidič kamionu, první ze zaznamenaných případů HIV

DR Kongo Papa Wemba
(*1949 - 2016) zpěvák, hudebník, skladatel a herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »