kozoroh

Susanne Uhlen
(1991): DAS!

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Postupim
Země:
Věk:
63 let
Povolání:
herečka
Susanne Uhlen - Film: DAS!
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1991, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1991 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Susanne Uhlen - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Inga Lindström - Die Kinder meiner Schwester
(2013) - Utta Danella: Kdo políbí doktora?
(2011) - Mord in bester Gesellschaft - Das Ende vom Lied
(2011) - Hotel snů: Maledivy
(2009) - Island - Herzen im Eis
(2009) - Geld.Macht.Liebe (TV seriál)
(2008) - Das Traumpaar
(2008) - Inga Lindström: Léto v Norrsundě
(2006) - Ferienarzt... ...im Tessin
(2004) - Cesty lásky
(2002) - Loď snů - Thajsko
(2001) - Das Weibernest
(2001) - Herzensfeinde
(2001) - Das Geheimnis der Mittsommernacht
(1999) - Květ života
(1996) - Místo činu: Frankfurt - Páteční vrah
(1996) - Geliebte, Die (TV seriál)
(1995) - Na pokraji smrti
(1995) - Das Kalifornische Quartett
(1994) - Sonntag & Partner (TV seriál)
(1991) - DAS!
(1991) - Der Hausgeist (TV seriál)
(1989) - Killer kennen keine Furcht
(1989) - Drunter und drüber
(1988) - Trouble im Penthouse
(1987) - Tatort - Blindflug
(1987) - Praxis Bülowbogen (TV seriál)
(1987) - Hexenschuß
(1987) - Erbe der Guldenburgs, Das (TV seriál)
(1986) - Die Schokoladenschnüffler
(1985) - Seitenstechen
(1985) - In Amt und Würden
(1983) - Nesthäkchen (TV seriál)
(1982) - Zu Dir oder zu mir?
(1982) - Schwarz-Rot-Gold - Unser Land
(1981) - Tatort - Katz und Mäuse
(1981) - Das Traumschiff (TV seriál)
(1979) - NDR Talk Show
(1978) - Lady Audleys Geheimnis (TV seriál)
(1977) - Ein Glas Wasser
(1976) - Mädchen aus zweiter Hand, Ein
(1975) - Tatort - Als gestohlen gemeldet
(1975) - Stadt im Tal, Die (TV seriál)
(1975) - Das Netz
(1975) - Bis zur bitteren Neige
(1975) - Abelard
(1971) - Birdie
(1970) - Engel, die ihre Flügel verbrennen
(1969) - Wenn süß das Mondlicht auf den Hügeln schläft
(1967) - Till, der Junge von nebenan (TV seriál)
(1966) - Der Mörder mit dem Seidenschal
Spoluherci ve filmu "DAS!":
(*1958) Alec Baldwin

(*1952) David Hasselhoff

(*1927) Roger Moore

(*1929) Pierre Brice

(*1929) Bud Spencer

(*1951) Mike Krüger

(*1965) Maria Schrader

(*1965) Juliane Köhler

(*1947) Michael Gross

(*1943) Klaus Maria Brandauer

(*1943) Hanna Schygulla

(*1927) Harry Belafonte

(*1938) Romy Schneider

(*1964) Martin Feifel

(*1945) Marianne Sägebrecht

(*1950) Barbara Sukowa

(*1957) Christian Berkel

(*1962) Oliver Stokowski

(*1981) Tobias Schenke

(*1970) Anja Kling

(*1967) Julia Bremermann

(*1956) Uwe Ochsenknecht

(*1960) Hannes Jaenicke

(*1975) Denise Zich

(*1937) Klaus Wildbolz

(*1981) Annika Blendl

(*1940) Karin Baal

(*1959) Ralf Moeller

(*1957) Gabriel Barylli

(*1959) Barbara Auer

(*1956) Katrin Saß

(*1976) Maria Simon

(*1973) Florian Lukas

(*1971) Sandra Speichert

(*1941) Senta Berger

(*1933) Helmut Lohner

(*1941) Otto Sander

(*1957) Ulrich Tukur

(*1956) Helmut Zierl

(*1967) Katja Weitzenböck

(*1962) Peter Lohmeyer

(*1966) Ann-Kathrin Kramer

(*1969) Gedeon Burkhard

(*1925) Eddi Arent

(*1967) Jasmin Tabatabai

(*1951) Heinz Hoenig

(*1940) Heidelinde Weis

(*1950) Walter Plathe

(*1967) Florian Fitz

(*1980) Lavinia Wilson

(*1966) Alexandra Kamp-Groeneveld

(*1976) Eva Habermann

(*1975) Bettina Zimmermann

(*1965) Konstantin Graudus

(*1965) Peter Krause

(*1964) Ben Becker

(*1960) Christoph M. Ohrt

(*1950) Christian Kohlund

(*1964) Jan Josef Liefers

(*1944) Uschi Glas

(*1966) Kai Wiesinger

(*1977) Matthias Schloo

(*1962) Uwe Bohm

(*1965) Marion Mitterhammer

(*1972) Henning Baum

(*1968) Erol Sander

(*1971) Benjamin Sadler

(*1977) Bernadette Heerwagen

(*1964) Sonja Kirchberger

(*1966) Erdogan Atalay

(*1950) Iris Berben

(*1959) Katja Flint

(*1960) Ralph Herforth

(*1972) Lisa Martinek

(*1969) Claudia Michelsen

(*1978) Annett Renneberg

(*1970) Gregor Törzs

(*1925) Horst Naumann

(*1978) Lara-Joy Körner

(*1966) Andreas Brucker

(*1977) Wayne Carpendale

(*1947) André Heller

(*1970) Roman Knizka

(*1953) Heiner Lauterbach

(*1949) Peter Maffay

(*1954) Mareike Carrière

(*1957) Angela Roy

(*1966) Franziska Sztavjanik

(*1974) Laura Tonke

(*1975) Elena Uhlig

(*1967) Claudine Wilde

(*1944) Judy Winter

(*1956) Leonard Lansink

(*1964) Bernd Michael Lade

(*1958) Sunnyi Melles

(*1965) Désirée Nosbusch

(*1956) Lena Stolze

(*1928) Chris Howland

(*1963) Timothy Peach

(*1964) Ursula Karven



Tranzitní horoskop (1991)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Kozoroh
26°36’
-(rychlá)
LunaLuna:
Štír
13°44’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Vodnář
10°47’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Střelec
10°01’
-(rychlá)
MarsMars:
Beran
1°39’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Rak
24°40’
Lev
11°56’
SaturnSaturn:
Štír
19°39’
Kozoroh
25°43’
UranUran:
Rak
25°37’
Kozoroh
9°45’
NeptunNeptun:
Váhy
28°11’
Kozoroh
14°08’
PlutoPluto:
Lev
26°14’
Štír
19°36’
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
4°33’
Kozoroh
29°06’
Černá LunaLilith:
Štír
24°13’
Střelec
17°17’
CheirónCheirón:
Kozoroh
29°07’
Rak
25°14’

Dnes se narodili
Spojené státy Dick Powell
(*1904) herec, režisér

Ukrajina Olga Kurylenko
(*1979) herečka, modelka

Česká republika Richard Adam
(*1930) zpěvák

Velká Británie princ Charles
(*1948) Jeho královská Výsost princ z Walesu

Spojené státy Condoleezza Rice
(*1954) politička, diplomatka a profesorka politologie


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Bob Gunton
(*1945) herec

Česká republika Lucie Zedníčková
(*1968) herečka

Česká republika Pavel Vondruška
(*1925) herec, dirigent orchestru, člen Divadla Járy Cimrmana

Velká Británie Jonny Lee Miller
(*1972) herec

Argentina Daniel Barenboim
(*1942) argentinsko-izraelsko-španělský pianista a dirigent


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Josef Jungmann
(*1773 - 1847) spisovatel a překladatel, filolog, lexikograf

Německo Gottfried Wilhelm Leibniz
(*1646 - 1716) filosof, vědec, matematik, teolog, polyhistorik

Spojené státy Joseph Bernardin
(*1928 - 1996) kardinál

Španělsko Manuel de Falla
(*1876 - 1946) španělský skladatel a klavírista

Německo Paul Jean
(*1763 - 1825) německý spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »