kozoroh

Takaaki Enoki
(1991): Tenkawa densetsu satsujin jiken

Narození:
Místo:
Hišikari
Země:
Věk:
62 let
Takaaki Enoki - Film: Tenkawa densetsu satsujin jiken
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1991, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1991 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Takaaki Enoki - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Sanada Maru (TV seriál)
(2016) - Sailor fuku to kikanjû: sotsugyô
(2015) - Mango to Akai Kurumaisu
(2015) - Keibuho Sugiyama Shintaro (TV seriál)
(2015) - Hanasaki Mai ga Damatte Inai (TV seriál)
(2014) - Hanasaki Mai ga Damattenai (TV seriál)
(2014) - Dark Suit (TV seriál)
(2013) - 35 sai no kōkōsei (TV seriál)
(2013) - Yae no Sakura (TV seriál)
(2013) - Pin to Kona (TV seriál)
(2013) - Hare no Chihare, Tokidoki Hare
(2013) - Hare nochi hare tokidoki hare
(2012) - Tazunebito
(2012) - Ôoku: Eien - Emonnosuke · Tsunayoshi-hen
(2012) - Nemureru Mori no Jukujo (TV seriál)
(2011) - Tsukahara bokuden (TV seriál)
(2011) - Konzen Tokkyû
(2011) - Honboshi: Shinri Tokusou jikenbo (TV seriál)
(2011) - Genji Monogatari: Sennen no Nazo
(2010) - Sakuradamon-gai no hen
(2010) - Hanjirou
(2009) - Saka no Ue no Kumo (TV seriál)
(2009) - Keiji ichidai: Hiratsuka Hachibei no Shôwa jiken shi (TV seriál)
(2009) - Kagero no Tsuji 3 (TV seriál)
(2009) - Fumô chitai (TV seriál)
(2009) - Dear heart: Furuete nemure
(2008) - Team Batista no Eiko (TV seriál)
(2008) - Chesuto!
(2007) - Kitarō ga Mita Gyokusai: Mizuki Shigeru no Sensō
(2007) - Akuma ga kitarite fue wo fuku
(2006) - Nogaremono Orin (TV seriál)
(2006) - Adan
(2005) - Haru no yuki
(2005) - Andou Noboru Jiden: Shibuya monogatari
(2005) - Akai Unmei (TV seriál)
(2004) - Hazan
(2003) - Spy Sorge
(2003) - Musashi (TV seriál)
(2003) - Kaze no jûtan
(2002) - Saulabi
(2001) - Shin Hoshi no kinka (TV seriál)
(2000) - Ichigen no Koto (TV seriál)
(1999) - Garasu no nou
(1997) - Toki o kakeru shôjo
(1997) - Tao no tsuki
(1997) - Môri Motonari (TV seriál)
(1993) - Waga ai no uta - Taki Rentaro monogatari
(1993) - Karin (TV seriál)
(1993) - Fusa
(1991) - Tenkawa densetsu satsujin jiken
(1991) - Taiheiki (TV seriál)
(1991) - Fukuzawa Yukichi
(1991) - Bakumatsu jyunjyoden
(1990) - Ten to Chi to
(1986) - Bakumatsu seishun graffiti: Ronin Sakamoto Ryoma
(1985) - Yuki no dansho - jonetsu
(1985) - Bakumatsu seishun graffiti: Fukuzawa Yukichi
Spoluherci ve filmu "Tenkawa densetsu satsujin jiken":
(*1915) Kon Ičikawa (režisér)

(*1929) Tomoko Naraoka

(*1947) Ittoku Kišibe

(*1937) Širó Itó



Tranzitní horoskop (1991)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Kozoroh
14°07’
-(rychlá)
LunaLuna:
Váhy
20°37’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Vodnář
1°37’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Vodnář
15°06’
-(rychlá)
MarsMars:
Štír
24°22’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
0°57’
Lev
11°56’
SaturnSaturn:
Štír
29°19’
Kozoroh
25°43’
UranUran:
Lev
0°58’
Kozoroh
9°45’
NeptunNeptun:
Štír
0°12’
Kozoroh
14°08’
PlutoPluto:
Lev
28°18’
Štír
19°36’
S.UzelS.Uzel:
Střelec
15°51’
Kozoroh
29°06’
Černá LunaLilith:
Kozoroh
3°22’
Střelec
17°17’
CheirónCheirón:
Vodnář
4°11’
Rak
25°14’

Dnes se narodili
Spojené státy Sidney Lumet
(*1924) režisér, herec, scenárista, producent, spisovatel

Česká republika Tereza Pergnerová
(*1974) herečka, zpěvačka, moderátorka

Česká republika Václav Moravec
(*1974) televizní moderátor a redaktor

Indie George Orwell
(*1903) spisovatel, esejista, satirik, antikomunista

Česká republika Milan Hnilička
(*1973) hokejista


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Chris O'Donnell
(*1970) herec

Slovensko Peter Lorre
(*1904) herec

Česká republika Ondřej Neff
(*1945) prozaik, novinář, vydavatel, spisovatel sci-fi

Česká republika Zdeněk Smetana
(*1925) animátor, scénárista, výtvarník, tvůrce Křemílka a Vochomůrky

Spojené státy Chris Isaak
(*1956) herec, zpěvák, kytarista


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Michael Jackson
(*1958 - 2009) zpěvák, skladatel, choreograf, tanečník, herec, scénárista

Francie Michel Foucault
(*1926 - 1984) avantgardní filozof, psycholog, profesor Collège de France

Rusko E. T. A. Hoffmann
(*1776 - 1822) spisovatel

Spojené státy Farrah Fawcett
(*1947 - 2009) herečka

Česká republika Eduard Štorch
(*1878 - 1956) archeolog, pedagog a spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »