kozoroh

Takaaki Enoki
(2003):

Narození:
Místo:
Hišikari
Země:
Věk:
62 let
Takaaki Enoki - Film:
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2003, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2003 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Takaaki Enoki - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Sanada Maru (TV seriál)
(2016) - Sailor fuku to kikanjû: sotsugyô
(2015) - Mango to Akai Kurumaisu
(2015) - Keibuho Sugiyama Shintaro (TV seriál)
(2015) - Hanasaki Mai ga Damatte Inai (TV seriál)
(2014) - Hanasaki Mai ga Damattenai (TV seriál)
(2014) - Dark Suit (TV seriál)
(2013) - 35 sai no kōkōsei (TV seriál)
(2013) - Yae no Sakura (TV seriál)
(2013) - Pin to Kona (TV seriál)
(2013) - Hare no Chihare, Tokidoki Hare
(2013) - Hare nochi hare tokidoki hare
(2012) - Tazunebito
(2012) - Ôoku: Eien - Emonnosuke · Tsunayoshi-hen
(2012) - Nemureru Mori no Jukujo (TV seriál)
(2011) - Tsukahara bokuden (TV seriál)
(2011) - Konzen Tokkyû
(2011) - Honboshi: Shinri Tokusou jikenbo (TV seriál)
(2011) - Genji Monogatari: Sennen no Nazo
(2010) - Sakuradamon-gai no hen
(2010) - Hanjirou
(2009) - Saka no Ue no Kumo (TV seriál)
(2009) - Keiji ichidai: Hiratsuka Hachibei no Shôwa jiken shi (TV seriál)
(2009) - Kagero no Tsuji 3 (TV seriál)
(2009) - Fumô chitai (TV seriál)
(2009) - Dear heart: Furuete nemure
(2008) - Team Batista no Eiko (TV seriál)
(2008) - Chesuto!
(2007) - Kitarō ga Mita Gyokusai: Mizuki Shigeru no Sensō
(2007) - Akuma ga kitarite fue wo fuku
(2006) - Nogaremono Orin (TV seriál)
(2006) - Adan
(2005) - Haru no yuki
(2005) - Andou Noboru Jiden: Shibuya monogatari
(2005) - Akai Unmei (TV seriál)
(2004) - Hazan
(2003) - Spy Sorge
(2003) - Musashi (TV seriál)
(2003) - Kaze no jûtan
(2002) - Saulabi
(2001) - Shin Hoshi no kinka (TV seriál)
(2000) - Ichigen no Koto (TV seriál)
(1999) - Garasu no nou
(1997) - Toki o kakeru shôjo
(1997) - Tao no tsuki
(1997) - Môri Motonari (TV seriál)
(1993) - Waga ai no uta - Taki Rentaro monogatari
(1993) - Karin (TV seriál)
(1993) - Fusa
(1991) - Tenkawa densetsu satsujin jiken
(1991) - Taiheiki (TV seriál)
(1991) - Fukuzawa Yukichi
(1991) - Bakumatsu jyunjyoden
(1990) - Ten to Chi to
(1986) - Bakumatsu seishun graffiti: Ronin Sakamoto Ryoma
(1985) - Yuki no dansho - jonetsu
(1985) - Bakumatsu seishun graffiti: Fukuzawa Yukichi


Tranzitní horoskop (2003)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Kozoroh
14°07’
-(rychlá)
LunaLuna:
Váhy
20°37’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Vodnář
1°37’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Vodnář
15°06’
-(rychlá)
MarsMars:
Štír
24°22’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
0°57’
Lev
16°50’
SaturnSaturn:
Štír
29°19’
Blíženci
24°24’
UranUran:
Lev
0°58’
Vodnář
26°17’
NeptunNeptun:
Štír
0°12’
Vodnář
9°34’
PlutoPluto:
Lev
28°18’
Střelec
18°17’
S.UzelS.Uzel:
Střelec
15°51’
Blíženci
7°00’
Černá LunaLilith:
Kozoroh
3°22’
Beran
25°33’
CheirónCheirón:
Vodnář
4°11’
Kozoroh
10°48’

Dnes se narodili
Velká Británie Kenneth Branagh
(*1960) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Michael Clarke Duncan
(*1957) herec, bodyguard, dabér

Slovensko Jaromil Jireš
(*1935) režisér, scénárista, kameraman, herec

Česká republika Karel Schwarzenberg
(*1937) politik, poslanec, čestný předseda TOP 09, bývalý senátor, exministr zahraničí

Velká Británie Ada Lovelace
(*1815) matematička a vynálezkyně strojového programování


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Teri Garr
(*1944) herečka

Velká Británie Ewen Bremner
(*1970) herec, představitel Spuda v Trainspottingu

Česká republika Jaroslav Marvan
(*1901) herec

Spojené státy Mos Def
(*1973) herec, rapper, zpěvák, aktivista

Rusko Alexandr Solženicyn
(*1918) prozaik


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Richard Pryor
(*1940 - 2005) herec, komik

Švédsko Alfred Nobel
(*1833 - 1896) vynálezce dynamitu a zakladatel nobelovy ceny

Velká Británie Charles Mackintosh
(*1868 - 1928) architekt, designér

Spojené státy Otis Redding
(*1941 - 1967) zpěvák, multiinstrumentalista

Chilská republika Augusto Pinochet
(*1915 - 2006) chilský prezident



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »