kozoroh

Takaaki Enoki
(2016): Sanada Maru (TV seriál)

Narození:
Místo:
Hišikari
Země:
Věk:
62 let
Takaaki Enoki - Film: Sanada Maru (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2016, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2016 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Takaaki Enoki - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Sanada Maru (TV seriál)
(2016) - Sailor fuku to kikanjû: sotsugyô
(2015) - Mango to Akai Kurumaisu
(2015) - Keibuho Sugiyama Shintaro (TV seriál)
(2015) - Hanasaki Mai ga Damatte Inai (TV seriál)
(2014) - Hanasaki Mai ga Damattenai (TV seriál)
(2014) - Dark Suit (TV seriál)
(2013) - 35 sai no kōkōsei (TV seriál)
(2013) - Yae no Sakura (TV seriál)
(2013) - Pin to Kona (TV seriál)
(2013) - Hare no Chihare, Tokidoki Hare
(2013) - Hare nochi hare tokidoki hare
(2012) - Tazunebito
(2012) - Ôoku: Eien - Emonnosuke · Tsunayoshi-hen
(2012) - Nemureru Mori no Jukujo (TV seriál)
(2011) - Tsukahara bokuden (TV seriál)
(2011) - Konzen Tokkyû
(2011) - Honboshi: Shinri Tokusou jikenbo (TV seriál)
(2011) - Genji Monogatari: Sennen no Nazo
(2010) - Sakuradamon-gai no hen
(2010) - Hanjirou
(2009) - Saka no Ue no Kumo (TV seriál)
(2009) - Keiji ichidai: Hiratsuka Hachibei no Shôwa jiken shi (TV seriál)
(2009) - Kagero no Tsuji 3 (TV seriál)
(2009) - Fumô chitai (TV seriál)
(2009) - Dear heart: Furuete nemure
(2008) - Team Batista no Eiko (TV seriál)
(2008) - Chesuto!
(2007) - Kitarō ga Mita Gyokusai: Mizuki Shigeru no Sensō
(2007) - Akuma ga kitarite fue wo fuku
(2006) - Nogaremono Orin (TV seriál)
(2006) - Adan
(2005) - Haru no yuki
(2005) - Andou Noboru Jiden: Shibuya monogatari
(2005) - Akai Unmei (TV seriál)
(2004) - Hazan
(2003) - Spy Sorge
(2003) - Musashi (TV seriál)
(2003) - Kaze no jûtan
(2002) - Saulabi
(2001) - Shin Hoshi no kinka (TV seriál)
(2000) - Ichigen no Koto (TV seriál)
(1999) - Garasu no nou
(1997) - Toki o kakeru shôjo
(1997) - Tao no tsuki
(1997) - Môri Motonari (TV seriál)
(1993) - Waga ai no uta - Taki Rentaro monogatari
(1993) - Karin (TV seriál)
(1993) - Fusa
(1991) - Tenkawa densetsu satsujin jiken
(1991) - Taiheiki (TV seriál)
(1991) - Fukuzawa Yukichi
(1991) - Bakumatsu jyunjyoden
(1990) - Ten to Chi to
(1986) - Bakumatsu seishun graffiti: Ronin Sakamoto Ryoma
(1985) - Yuki no dansho - jonetsu
(1985) - Bakumatsu seishun graffiti: Fukuzawa Yukichi
Spoluherci ve filmu "Sanada Maru (TV seriál)":
(*1963) Susumu Teradžima

(*1961) Ken'iči Endó

(*1987) Masami Nagasawa

(*1976) Jošino Kimura

(*1966) Masanobu Takašima

(*1952) Kusakari Masao

(*1968) Masaaki Učino

(*1973) Masato Sakai

(*1961) Kóki Mitani (scénárista)

(*1990) Haru Kuroki



Tranzitní horoskop (2016)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Kozoroh
14°07’
-(rychlá)
LunaLuna:
Váhy
20°37’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Vodnář
1°37’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Vodnář
15°06’
-(rychlá)
MarsMars:
Štír
24°22’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
0°57’
Panna
23°09’
SaturnSaturn:
Štír
29°19’
Střelec
11°11’
UranUran:
Lev
0°58’
Beran
16°34’
NeptunNeptun:
Štír
0°12’
Ryby
7°33’
PlutoPluto:
Lev
28°18’
Kozoroh
15°03’
S.UzelS.Uzel:
Střelec
15°51’
Panna
25°34’
Černá LunaLilith:
Kozoroh
3°22’
Váhy
14°19’
CheirónCheirón:
Vodnář
4°11’
Ryby
17°28’

Dnes se narodili
Spojené státy Steve Buscemi
(*1957) herec

Kanada Christopher Plummer
(*1929) herec

Česká republika Bára Štěpánová
(*1959) herečka, moderátorka

Česká republika Jiří Pomeje
(*1964) herec

Spojené státy Jamie Foxx
(*1967) herec, zpěvák


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Josef Abrhám
(*1939) herec

Česká republika Dan Bárta
(*1969) zpěvák, textař

Velká Británie Jane Birkin
(*1946) herečka, zpěvačka

Pákistán Raj Kapoor
(*1924) režisér indických filmů

Velká Británie král Jiří VI.
(*1895) král


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Jon Hall
(*1915 - 1979) herec

Rusko Vasilij Vasiljevič Kandinskij
(*1866 - 1944) ruský malíř, grafik a teoretik umění

Španělsko Maimonides
(*1135 - 1204) rabín, židovský filosof, lékařem

Francie Jules Claretie
(*1840 - 1913) spisovatel

Francie Victor de Laprade
(*1812 - 1883) francouzský básník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »