byk

Tauno Äijälä
(1966): Senni ja Leo Turussa

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Tyrvää
Země:
Věk:
77 let
Povolání:
herec, scénárista, režisér
Tauno Äijälä - Film: Senni ja Leo Turussa
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1966, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1966 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Tauno Äijälä - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Tauno Äijälä - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Tauno Äijälä - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Senni ja Leo Turussa":
(*1905) Senni Nieminen

(*1907) Eugen Malmstén

(*1927) Leo Lastumäki

(*1927) Topi Reinikka

(*1937) Marjatta Leppänen



Tranzitní horoskop (1966)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Býk
13°37’
-(rychlá)
LunaLuna:
Lev
13°12’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Býk
11°33’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Býk
17°36’
-(rychlá)
MarsMars:
Vodnář
22°02’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Býk
24°48’
Blíženci
24°22’
SaturnSaturn:
Býk
17°26’
Ryby
12°28’
UranUran:
Býk
25°25’
Panna
19°36’
NeptunNeptun:
Panna
25°10’
Štír
21°26’
PlutoPluto:
Lev
2°06’
Panna
18°26’
S.UzelS.Uzel:
Panna
29°37’
Blíženci
2°37’
Černá LunaLilith:
Býk
6°18’
Vodnář
19°53’
CheirónCheirón:
Rak
26°22’
Ryby
18°28’

Dnes se narodili
Spojené státy Matthew Perry
(*1969) herec

Česká republika Věra Galatíková
(*1938) herečka, dabérka

Spojené státy Bill Clinton
(*1946) 42. prezident usa

Česká republika Adéla Gondíková
(*1973) herečka, moderátorka

Francie Coco Chanel
(*1883) vizionářka módního světa


Zítra slaví narozeniny
Slovensko Július Satinský
(*1941) herec, dramatik, prozaik, humorista, autor liter.pro děti

Slovensko Hana Gregorová
(*1952) herečka

Spojené státy Joan Allen
(*1956) herečka

Spojené státy Jim Reeves
(*1923) zpěvák, skladatel, kytarista

Velká Británie Robert Plant
(*1948) zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Tony Scott
(*1944 - 2012) režisér, herec

Česká republika Petr Novák
(*1945 - 1997) zpěvák

Česká republika Ladislav Fuks
(*1923 - 1994) spisovatel, autor psychologické prózy

Velká Británie James Watt
(*1736 - 1819) mechanik, vynálezce a fyzik

Francie Pierre Schaeffer
(*1910 - 1995) francouzský hudební skladatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »