byk

Tauno Äijälä
(1966): Senni ja Leo Turussa

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Tyrvää
Země:
Věk:
77 let
Povolání:
herec, scénárista, režisér
Tauno Äijälä - Film: Senni ja Leo Turussa
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1966, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1966 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Tauno Äijälä - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Tauno Äijälä - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Tauno Äijälä - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Senni ja Leo Turussa":
(*1905) Senni Nieminen

(*1907) Eugen Malmstén

(*1927) Leo Lastumäki

(*1927) Topi Reinikka

(*1937) Marjatta Leppänen



Tranzitní horoskop (1966)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Býk
13°37’
-(rychlá)
LunaLuna:
Lev
13°12’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Býk
11°33’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Býk
17°36’
-(rychlá)
MarsMars:
Vodnář
22°02’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Býk
24°48’
Blíženci
24°22’
SaturnSaturn:
Býk
17°26’
Ryby
12°28’
UranUran:
Býk
25°25’
Panna
19°36’
NeptunNeptun:
Panna
25°10’
Štír
21°26’
PlutoPluto:
Lev
2°06’
Panna
18°26’
S.UzelS.Uzel:
Panna
29°37’
Blíženci
2°37’
Černá LunaLilith:
Býk
6°18’
Vodnář
19°53’
CheirónCheirón:
Rak
26°22’
Ryby
18°28’

Dnes se narodili
Spojené státy Danny DeVito
(*1944) herec, režisér, komik

Francie Sophie Marceau
(*1966) herečka, režisérka, scénáristka

Spojené státy Rock Hudson
(*1925) herec

Spojené státy Martin Scorsese
(*1942) režisér, scénárista, herec, pedagog

Velká Británie Bernard Montgomery
(*1887) britský polní maršál


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Owen Wilson
(*1968) herec, scénárista

Spojené státy Chloë Sevigny
(*1974) herečka

Česká republika Helena Štáchová
(*1944) loutkoherečka, dabérka, zpěvačka, režisérka, scénáristka, spisovatelka, ředitelka Divadla Spejbla a Hurvínka

Česká republika Marcela Březinová
(*1960) zpěvačka

Německo Carl Maria von Weber
(*1786) hudební skladatel, kapelník, klavírista a dirigent


Výročí úmrtí dnes mají
Polsko Kateřina Veliká
(*1729 - 1796) ruská carevna

Česká republika Laďka Kozderková
(*1949 - 1986) herečka, zpěvačka

Maďarsko Sandor Belcsak
(*1938 - 1999) astrolog

Německo Ricarda Huch
(*1864 - 1947) spisovatelka

Spojené státy Audre Lorde
(*1934 - 1992) aktivistka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »