byk

Tauno Äijälä
(1998): Johtaja Uuno Turhapuro - pisnismies

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Tyrvää
Země:
Věk:
77 let
Povolání:
herec, scénárista, režisér
Tauno Äijälä - Film: Johtaja Uuno Turhapuro - pisnismies
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1998, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1998 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Tauno Äijälä - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Tauno Äijälä - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Tauno Äijälä - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Johtaja Uuno Turhapuro - pisnismies":
(*1959) Renny Harlin

(*1959) Antti Virmavirta

(*1938) Ere Kokkonen (režisér)

(*1938) Ere Kokkonen (scénárista)

(*1938) Ere Kokkonen

(*1929) Marita Nordberg

(*1930) Spede Pasanen

(*1935) Ismo Kallio

(*1974) Kiti Kokkonen

(*1930) Jaakko Salo (hudební skladatel)

(*1945) Heikki Nousiainen

(*1938) Rose-Marie Precht

(*1932) Simo Salminen

(*1939) Risto Aaltonen

(*1954) Riitta Väisänen

(*1945) Vesa-Matti Loiri

(*1954) Tom Pöysti

(*1945) Liisa Paatso

(*1944) Marjatta Raita

(*1937) Tarja-Tuulikki Tarsala

(*1964) Jope Ruonansuu

(*1946) Heikki Kinnunen

(*1939) Pirjo Bergström

(*1961) Joel Hallikainen

(*1944) Elli Castrén

(*1947) Tommy Tabermann

(*1969) Santeri Kinnunen

(*1952) Hannele Lauri

(*1969) Petteri Summanen

(*1973) Matleena Kuusniemi

(*1948) Sauli Niinistö

(*1946) Reiska Laine

(*1947) Markku Veijalainen

(*1944) Aarno Raninen

(*1940) Kari Sohlberg

(*1949) Tapani Kansa

(*1940) Aarno Sulkanen

(*1945) Matti Ahde

(*1933) Heikki Hietamies



Tranzitní horoskop (1998)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Býk
13°37’
-(rychlá)
LunaLuna:
Lev
13°12’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Býk
11°33’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Býk
17°36’
-(rychlá)
MarsMars:
Vodnář
22°02’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Býk
24°48’
Vodnář
22°21’
SaturnSaturn:
Býk
17°26’
Beran
13°46’
UranUran:
Býk
25°25’
Vodnář
7°08’
NeptunNeptun:
Panna
25°10’
Kozoroh
28°57’
PlutoPluto:
Lev
2°06’
Střelec
6°46’
S.UzelS.Uzel:
Panna
29°37’
Panna
13°41’
Černá LunaLilith:
Býk
6°18’
Váhy
1°57’
CheirónCheirón:
Rak
26°22’
Štír
15°33’

Dnes se narodili
Spojené státy Steve Martin
(*1945) herec, scénárista, režisér, skladatel

Spojené státy Halle Berry
(*1966) herečka, modelka

Spojené státy Marcia Gay Harden
(*1959) herečka

Francie Romane Bohringer
(*1973) herečka, režisérka, módní návrhářka

Ukrajina Mila Kunis
(*1983) herečka


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Ben Affleck
(*1972) herec, scénárista, režisér

Mexiko Alejandro González Iñárritu
(*1963) režisér, scénárista

Velká Británie Nigel Terry
(*1945) herec, představitel krále Artuše z Excaliburu

Spojené státy Joe Jonas
(*1989) herec, zpěvák, model, hudebník, kytarista, pianista

Spojené státy Jennifer Lawrence
(*1990) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy George Oppenheimer
(*1900 - 1977) scénárista

Česká republika Jiří Adamíra
(*1926 - 1993) herec

Německo Konstantin von Neurath
(*1873 - 1956) generál, diplomat

Česká republika Miki Volek
(*1943 - 1996) zpěvák, hudebník

Itálie Diego Fabbri
(*1911 - 1980) scénárista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »