byk

Tauno Äijälä
(1998): Johtaja Uuno Turhapuro - pisnismies

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Tyrvää
Země:
Věk:
78 let
Povolání:
herec, scénárista, režisér
Tauno Äijälä - Film: Johtaja Uuno Turhapuro - pisnismies
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1998, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1998 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Tauno Äijälä - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Tauno Äijälä - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Tauno Äijälä - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Johtaja Uuno Turhapuro - pisnismies":
(*1959) Renny Harlin

(*1959) Antti Virmavirta

(*1938) Ere Kokkonen (režisér)

(*1938) Ere Kokkonen (scénárista)

(*1938) Ere Kokkonen

(*1929) Marita Nordberg

(*1930) Spede Pasanen

(*1935) Ismo Kallio

(*1974) Kiti Kokkonen

(*1930) Jaakko Salo (hudební skladatel)

(*1945) Heikki Nousiainen

(*1938) Rose-Marie Precht

(*1932) Simo Salminen

(*1939) Risto Aaltonen

(*1954) Riitta Väisänen

(*1945) Vesa-Matti Loiri

(*1954) Tom Pöysti

(*1945) Liisa Paatso

(*1944) Marjatta Raita

(*1937) Tarja-Tuulikki Tarsala

(*1964) Jope Ruonansuu

(*1946) Heikki Kinnunen

(*1939) Pirjo Bergström

(*1961) Joel Hallikainen

(*1944) Elli Castrén

(*1947) Tommy Tabermann

(*1969) Santeri Kinnunen

(*1952) Hannele Lauri

(*1969) Petteri Summanen

(*1973) Matleena Kuusniemi

(*1948) Sauli Niinistö

(*1946) Reiska Laine

(*1947) Markku Veijalainen

(*1944) Aarno Raninen

(*1940) Kari Sohlberg

(*1949) Tapani Kansa

(*1940) Aarno Sulkanen

(*1945) Matti Ahde

(*1933) Heikki Hietamies



Tranzitní horoskop (1998)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Býk
13°37’
-(rychlá)
LunaLuna:
Lev
13°12’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Býk
11°33’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Býk
17°36’
-(rychlá)
MarsMars:
Vodnář
22°02’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Býk
24°48’
Vodnář
22°21’
SaturnSaturn:
Býk
17°26’
Beran
13°46’
UranUran:
Býk
25°25’
Vodnář
7°08’
NeptunNeptun:
Panna
25°10’
Kozoroh
28°57’
PlutoPluto:
Lev
2°06’
Střelec
6°46’
S.UzelS.Uzel:
Panna
29°37’
Panna
13°41’
Černá LunaLilith:
Býk
6°18’
Váhy
1°57’
CheirónCheirón:
Rak
26°22’
Štír
15°33’

Dnes se narodili
Spojené státy Kathleen Turner
(*1954) herečka

Česká republika Jiří Lír
(*1923) herec

Česká republika Jiří Voskovec
(*1905) režisér, textař, dramatik, spisovatel, básník, divadelní a filmový herec

Česká republika Václav Klaus
(*1941) politik, exprezident

Česká republika Jan Vodňanský
(*1941) spisovatel, herec, zpěvák, autor textů písní a lidový filosof


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Nicole Kidman
(*1967) herečka, zpěvačka

Spojené státy John Goodman
(*1952) herec

Spojené státy Martin Landau
(*1928) herec

Austrálie Errol Flynn
(*1909) herec

Česká republika Josef Kemr
(*1922) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Václav Vydra ml.
(*1902 - 1979) herec

Francie Coluche
(*1944 - 1986) herec, komik

Česká republika Filip Topol
(*1965 - 2013) herec, skladatel

Spojené státy James Bryan
(*1926 - 1960) automobilový závodník

Německo Götz George
(*1938 - 2016) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »