byk

Tauno Äijälä
(1998): Uutisvuoto

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Tyrvää
Země:
Věk:
77 let
Povolání:
herec, scénárista, režisér
Tauno Äijälä - Film: Uutisvuoto
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1998, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1998 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Tauno Äijälä - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Tauno Äijälä - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Tauno Äijälä - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Uutisvuoto":
(*1958) Jarmo Mäkinen

(*1959) Antti Virmavirta

(*1956) Sakari Kuosmanen

(*1965) Olli Saarela

(*1965) Leea Klemola

(*1971) Kari Ketonen

(*1976) Dome Karukoski

(*1979) Jarno Jarppi Leppälä

(*1980) Jukka Hilden

(*1984) Antti Tuisku

(*1947) Lauri Törhönen

(*1981) Jenni Banerjee

(*1953) Pirkka-Pekka Petelius

(*1971) Elina Knihtilä

(*1975) Katri Manninen

(*1968) Saara Cantell

(*1977) Sofi Oksanen

(*1981) Paula Vesala

(*1954) Tapio Liinoja

(*1977) Jani Toivola

(*1983) Aku Hirviniemi

(*1972) Kristo Salminen

(*1937) Lenita Airisto

(*1982) Malla Malmivaara

(*1980) Eero Milonoff

(*1966) Anu Sinisalo

(*1971) Tiina Lymi

(*1979) Antti Luusuaniemi

(*1967) Jaakko Saariluoma

(*1974) Kiti Kokkonen

(*1964) Pauli Hanhiniemi

(*1934) Aarre Elo

(*1937) Marjatta Leppänen

(*1943) Erkki Liikanen

(*1933) Jukka Virtanen

(*1954) Jukka-Pekka Palo

(*1983) Olavi Uusivirta

(*1980) Tomi Walamies

(*1942) Danny

(*1942) Matti Siitonen

(*1947) Paula Koivuniemi

(*1943) Jussi Raittinen

(*1946) Eva Polttila

(*1938) Erkki Toivanen

(*1940) Arvi Lind

(*1959) Matti Rönkä

(*1946) Anita Hirvonen

(*1948) Sinikka Sokka

(*1955) Riitta Havukainen

(*1944) Esko Roine

(*1961) Ruben Stiller

(*1966) Raakel Lignell

(*1962) Irina Krohn

(*1959) Juha Siltanen

(*1950) Jorma Uotinen

(*1954) Riitta Väisänen

(*1957) Mikko Kivinen

(*1968) Marita Taavitsainen

(*1948) Anna-Kaisa Hermunen

(*1958) Wilma Schlizewski

(*1947) Päivi Istala

(*1942) Maija-Liisa Peuhu

(*1939) Ritva Oksanen

(*1951) Titta Jokinen

(*1945) Liisa Paatso

(*1972) Karoliina Blackburn

(*1944) Seppo Ahti

(*1951) Mikko Alatalo

(*1962) Kaija Koo

(*1964) Leena Lehtolainen

(*1962) Stefan Lindfors

(*1961) Simo Rantalainen

(*1974) Mikko Peltola

(*1977) Lola Odusoga

(*1964) Jope Ruonansuu

(*1965) Jari Sarasvuo

(*1959) Juha Torvinen

(*1939) Kalle Holmberg

(*1975) Laura Voutilainen

(*1975) Toni Wirtanen

(*1967) A. W. Yrjänä

(*1939) Pirjo Bergström

(*1961) Joel Hallikainen

(*1972) Henkka Hyppönen

(*1976) Ellen Jokikunnas

(*1965) Arja Koriseva

(*1967) Kirsi Piha

(*1977) Jaana Pelkonen

(*1970) Iiro Rantala

(*1965) Bettina Sågbom

(*1947) Tommy Tabermann

(*1948) Remu Aaltonen

(*1971) Janina Andersson

(*1977) Viivi Avellán

(*1980) Lotta Backlund

(*1961) Eva Biaudet

(*1977) Anna Eriksson

(*1947) Hector

(*1957) Kari Hotakainen

(*1977) Jonna Kosonen



Tranzitní horoskop (1998)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Býk
13°37’
-(rychlá)
LunaLuna:
Lev
13°12’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Býk
11°33’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Býk
17°36’
-(rychlá)
MarsMars:
Vodnář
22°02’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Býk
24°48’
Vodnář
22°21’
SaturnSaturn:
Býk
17°26’
Beran
13°46’
UranUran:
Býk
25°25’
Vodnář
7°08’
NeptunNeptun:
Panna
25°10’
Kozoroh
28°57’
PlutoPluto:
Lev
2°06’
Střelec
6°46’
S.UzelS.Uzel:
Panna
29°37’
Panna
13°41’
Černá LunaLilith:
Býk
6°18’
Váhy
1°57’
CheirónCheirón:
Rak
26°22’
Štír
15°33’

Dnes se narodili
Spojené státy Woody Harrelson
(*1961) herec

Velká Británie Daniel Radcliffe
(*1989) herec

Spojené státy Philip Seymour Hoffman
(*1967) herec

Česká republika Vojtěch Dyk
(*1985) herec, zpěvák

Česká republika Eliška Bučková
(*1989) zpěvačka, modelka, muzikálová herečka, česká miss 2008


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jennifer Lopez
(*1969) herečka, zpěvačka, módní návrhářka, tanečnice

Česká republika Zuzana Stivínová ml.
(*1973) herečka

Česká republika Vlastimil Harapes
(*1946) herec, choreograf, tanečník

Česká republika Lukáš Pavlásek
(*1978) komik, herec, moderátor

Francie Alexandre Dumas starší
(*1802) prozaik, dramatik, spisovatel


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Montgomery Clift
(*1920 - 1966) herec

Velká Británie Amy Winehouse
(*1983 - 2011) zpěvačka, textařka

Brazílie Alberto Santos-Dumont
(*1873 - 1932) významný letecký průkopník a konstruktér

Itálie Serge Reggiani
(*1922 - 2004) herec, zpěvák, malíř

Argentina Joseph Kessel
(*1898 - 1979) scénárista, spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »