byk

Tauno Äijälä
(2009): Yhteinen sävel

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Tyrvää
Země:
Věk:
77 let
Povolání:
herec, scénárista, režisér
Tauno Äijälä - Film: Yhteinen sävel
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2009, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2009 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Tauno Äijälä - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Tauno Äijälä - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Tauno Äijälä - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Yhteinen sävel":
(*1938) Vladimir Vysockij

(*1890) Vjačeslav Michajlovič Molotov

(*1894) Nikita Sergejevič Chruščov

(*1950) Aake Kalliala

(*1899) Sylvi-Kyllikki Kilpi

(*1900) Urho Kekkonen

(*1915) Toivo Kärki

(*1955) Mato Valtonen

(*1914) Johannes Virolainen

(*1876) Carl Enckell

(*1906) Leonid Iljič Brežněv

(*1931) Boris Jelcin

(*1927) Ossi Runne

(*1929) Annikki Tähti

(*1900) Sylvi Kekkonen

(*1942) Viktor Klimenko

(*1943) Erkki Liikanen

(*1939) Laila Kinnunen

(*1940) Reijo Taipale

(*1940) Arvi Lind

(*1952) Esa Nieminen

(*1943) Maarit Niiniluoto

(*1939) Kalle Holmberg

(*1939) Kaj Chydenius

(*1941) Kaisa Korhonen

(*1947) Lasse Lehtinen

(*1945) Georg Dolivo

(*1957) Heikki Salo

(*1950) Kirka Babitzin

(*1927) Mauno Blomqvist

(*1949) Tapani Kansa

(*1943) Pekka Gronow

(*1940) Pertti Salolainen

(*1944) Arja Saijonmaa

(*1949) Olli Ahvenlahti



Tranzitní horoskop (2009)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Býk
13°37’
-(rychlá)
LunaLuna:
Lev
13°12’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Býk
11°33’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Býk
17°36’
-(rychlá)
MarsMars:
Vodnář
22°02’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Býk
24°48’
Kozoroh
29°02’
SaturnSaturn:
Býk
17°26’
Panna
21°45’
UranUran:
Býk
25°25’
Ryby
19°15’
NeptunNeptun:
Panna
25°10’
Vodnář
22°26’
PlutoPluto:
Lev
2°06’
Kozoroh
1°16’
S.UzelS.Uzel:
Panna
29°37’
Vodnář
10°56’
Černá LunaLilith:
Býk
6°18’
Střelec
29°45’
CheirónCheirón:
Rak
26°22’
Vodnář
18°23’

Dnes se narodili
Spojené státy Jennifer Connelly
(*1970) herečka

Rumunsko Edward G. Robinson
(*1893) herec, scénárista

Spojené státy Frank Sinatra
(*1915) herec, zpěvák

Francie Gustave Flaubert
(*1821) spisovatel

Česká republika Jiří Mahen
(*1882) režisér, básník, novinář, dramaturg, knihovník


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Steve Buscemi
(*1957) herec

Kanada Christopher Plummer
(*1929) herec

Česká republika Bára Štěpánová
(*1959) herečka, moderátorka

Česká republika Jiří Pomeje
(*1964) herec

Spojené státy Jamie Foxx
(*1967) herec, zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Joseph Heller
(*1923 - 1999) spisovatel, satirik, autor románu Hlava XXII

Velká Británie Robert Browning
(*1812 - 1889) přední anglický básník viktoriánského období

Německo Theodor Heuss
(*1884 - 1963) německý politik a první prezident SRN

Itálie Lucia Joyce
(*1907 - 1982) baletka, dcera Jamese Joyce, schizofrenička

Spojené státy Ike Turner
(*1931 - 2007) americký kytarista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »