byk

Tauno Äijälä
(2009): Yhteinen sävel

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Tyrvää
Země:
Věk:
77 let
Povolání:
herec, scénárista, režisér
Tauno Äijälä - Film: Yhteinen sävel
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2009, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2009 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Tauno Äijälä - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Tauno Äijälä - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Tauno Äijälä - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Yhteinen sävel":
(*1938) Vladimir Vysockij

(*1890) Vjačeslav Michajlovič Molotov

(*1894) Nikita Sergejevič Chruščov

(*1950) Aake Kalliala

(*1899) Sylvi-Kyllikki Kilpi

(*1900) Urho Kekkonen

(*1915) Toivo Kärki

(*1955) Mato Valtonen

(*1914) Johannes Virolainen

(*1876) Carl Enckell

(*1906) Leonid Iljič Brežněv

(*1931) Boris Jelcin

(*1927) Ossi Runne

(*1929) Annikki Tähti

(*1900) Sylvi Kekkonen

(*1942) Viktor Klimenko

(*1943) Erkki Liikanen

(*1939) Laila Kinnunen

(*1940) Reijo Taipale

(*1940) Arvi Lind

(*1952) Esa Nieminen

(*1943) Maarit Niiniluoto

(*1939) Kalle Holmberg

(*1939) Kaj Chydenius

(*1941) Kaisa Korhonen

(*1947) Lasse Lehtinen

(*1945) Georg Dolivo

(*1957) Heikki Salo

(*1950) Kirka Babitzin

(*1927) Mauno Blomqvist

(*1949) Tapani Kansa

(*1943) Pekka Gronow

(*1940) Pertti Salolainen

(*1944) Arja Saijonmaa

(*1949) Olli Ahvenlahti



Tranzitní horoskop (2009)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Býk
13°37’
-(rychlá)
LunaLuna:
Lev
13°12’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Býk
11°33’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Býk
17°36’
-(rychlá)
MarsMars:
Vodnář
22°02’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Býk
24°48’
Kozoroh
29°02’
SaturnSaturn:
Býk
17°26’
Panna
21°45’
UranUran:
Býk
25°25’
Ryby
19°15’
NeptunNeptun:
Panna
25°10’
Vodnář
22°26’
PlutoPluto:
Lev
2°06’
Kozoroh
1°16’
S.UzelS.Uzel:
Panna
29°37’
Vodnář
10°56’
Černá LunaLilith:
Býk
6°18’
Střelec
29°45’
CheirónCheirón:
Rak
26°22’
Vodnář
18°23’

Dnes se narodili
Spojené státy Josh Hartnett
(*1978) herec

Spojené státy Robin Williams
(*1951) herec, komik

Spojené státy David Hasselhoff
(*1952) herec, zpěvák

Maďarsko Béla Tarr
(*1955) režisér, scénárista, herec

Slovensko Andrea Kerestešová
(*1984) herečka


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Willem Dafoe
(*1955) herec, režisér

Spojené státy Albert Brooks
(*1947) herec, scénárista, režisér

Velká Británie Terence Stamp
(*1938) herec

Česká republika Iva Bittová
(*1958) zpěvačka, houslistka, herečka

Česká republika Jaroslav Čejka
(*1936) herec, tanečník, mim


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Claus von Stauffenberg
(*1907 - 1944) důstojník, aktér neúspěšného atentátu na Hitlera

Jižní Afrika Basil Rathbone
(*1892 - 1967) herec

Spojené státy John Heard
(*1946 - 2017) herec

Spojené státy D. W. Griffith
(*1875 - 1948) režisér, herec

Spojené státy E. L. Doctorow
(*1931 - 2015) spisovatel, univerzitní profesor, historik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »