byk

Tauno Äijälä
(2011): Daa-da daa-da - Syksyn sävel -retro

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Tyrvää
Země:
Věk:
78 let
Povolání:
herec, scénárista, režisér
Tauno Äijälä - Film: Daa-da daa-da - Syksyn sävel -retro
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2011, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2011 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Tauno Äijälä - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Tauno Äijälä - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Tauno Äijälä - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Daa-da daa-da - Syksyn sävel -retro":
(*1941) Pertti Reponen

(*1968) Samuli Edelmann

(*1911) Carl-Erik Creutz

(*1942) Viktor Klimenko

(*1943) Anneli Koivisto

(*1943) Erkki Liikanen

(*1931) Jørgen Petersen

(*1946) Kari Kuuva

(*1945) Anki Lindquist

(*1942) Danny

(*1938) Juha Vainio

(*1942) Matti Siitonen

(*1947) Paula Koivuniemi

(*1946) Päivi Paunu

(*1943) Jussi Raittinen

(*1944) Esa Simonen

(*1939) Eila Pienimäki

(*1941) Carola Standertskjöld

(*1945) Katri-Helena

(*1945) Marion Rung

(*1942) Juhani Markola

(*1942) Jukka Kuoppamäki

(*1941) Vesa Nuotio

(*1968) Marita Taavitsainen

(*1945) Vesa-Matti Loiri

(*1939) Ritva Oksanen

(*1951) Mikko Alatalo

(*1947) Matti Esko

(*1947) Hector

(*1948) Lea Lavén

(*1958) Vicky Rosti

(*1946) Anja Koivisto

(*1959) Meiju Suvas

(*1960) Ilkka Vainio

(*1945) Frederik

(*1948) Kari Salmelainen

(*1946) Pepe Willberg

(*1947) Markku Veijalainen

(*1943) Irwin Goodman

(*1950) Kirka Babitzin

(*1942) Vexi Salmi

(*1949) Tapani Kansa

(*1931) Martti Innanen

(*1947) Rauli Somerjoki

(*1933) Heikki Hietamies

(*1950) Markku Aro

(*1948) Sammy Babitzin

(*1950) Timo Tervomaa



Tranzitní horoskop (2011)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Býk
13°37’
-(rychlá)
LunaLuna:
Lev
13°12’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Býk
11°33’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Býk
17°36’
-(rychlá)
MarsMars:
Vodnář
22°02’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Býk
24°48’
Ryby
26°37’
SaturnSaturn:
Býk
17°26’
Váhy
16°40’
UranUran:
Býk
25°25’
Ryby
26°58’
NeptunNeptun:
Panna
25°10’
Vodnář
26°44’
PlutoPluto:
Lev
2°06’
Kozoroh
5°20’
S.UzelS.Uzel:
Panna
29°37’
Kozoroh
2°16’
Černá LunaLilith:
Býk
6°18’
Ryby
20°55’
CheirónCheirón:
Rak
26°22’
Vodnář
27°38’

Dnes se narodili
Velká Británie Christopher Lee
(*1922) herec

Spojené státy Vincent Price
(*1911) herec

Česká republika Luděk Sobota
(*1943) herec, scénárista, režisér, bavič

Velká Británie Paul Bettany
(*1971) herec

Velká Británie Jamie Oliver
(*1975) kuchař, herec


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Pavlína Filipovská
(*1941) zpěvačka, televizní i rozhlasová moderátorka, herečka

Austrálie Kylie Minogue
(*1968) herečka, zpěvačka

Česká republika Edvard Beneš
(*1884) 2. československý prezident

Velká Británie Ian Fleming
(*1908) námořní důstojník, spisovatel, tvůrce Jamese Bonda

Irsko Thomas Moore
(*1779) básník, právník, autor písní, skladatel, romanopisec


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Jeff Conaway
(*1950 - 2011) herec

Spojené státy Jeffrey Hunter
(*1926 - 1969) herec

Švýcarsko Umberto Agnelli
(*1934 - 2004) politik

Velká Británie Janet Brown
(*1923 - 2011) britská bavička

Spojené státy Johanna Fiedler
(*1945 - 2011) hudební publicistka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »