byk

Tauno Äijälä
(2011): Daa-da daa-da - Syksyn sävel -retro

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Tyrvää
Země:
Věk:
77 let
Povolání:
herec, scénárista, režisér
Tauno Äijälä - Film: Daa-da daa-da - Syksyn sävel -retro
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2011, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2011 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Tauno Äijälä - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Tauno Äijälä - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Tauno Äijälä - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Daa-da daa-da - Syksyn sävel -retro":
(*1941) Pertti Reponen

(*1968) Samuli Edelmann

(*1911) Carl-Erik Creutz

(*1942) Viktor Klimenko

(*1943) Anneli Koivisto

(*1943) Erkki Liikanen

(*1931) Jørgen Petersen

(*1946) Kari Kuuva

(*1945) Anki Lindquist

(*1942) Danny

(*1938) Juha Vainio

(*1942) Matti Siitonen

(*1947) Paula Koivuniemi

(*1946) Päivi Paunu

(*1943) Jussi Raittinen

(*1944) Esa Simonen

(*1939) Eila Pienimäki

(*1941) Carola Standertskjöld

(*1945) Katri-Helena

(*1945) Marion Rung

(*1942) Juhani Markola

(*1942) Jukka Kuoppamäki

(*1941) Vesa Nuotio

(*1968) Marita Taavitsainen

(*1945) Vesa-Matti Loiri

(*1939) Ritva Oksanen

(*1951) Mikko Alatalo

(*1947) Matti Esko

(*1947) Hector

(*1948) Lea Lavén

(*1958) Vicky Rosti

(*1946) Anja Koivisto

(*1959) Meiju Suvas

(*1960) Ilkka Vainio

(*1945) Frederik

(*1948) Kari Salmelainen

(*1946) Pepe Willberg

(*1947) Markku Veijalainen

(*1943) Irwin Goodman

(*1950) Kirka Babitzin

(*1942) Vexi Salmi

(*1949) Tapani Kansa

(*1931) Martti Innanen

(*1947) Rauli Somerjoki

(*1933) Heikki Hietamies

(*1950) Markku Aro

(*1948) Sammy Babitzin

(*1950) Timo Tervomaa



Tranzitní horoskop (2011)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Býk
13°37’
-(rychlá)
LunaLuna:
Lev
13°12’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Býk
11°33’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Býk
17°36’
-(rychlá)
MarsMars:
Vodnář
22°02’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Býk
24°48’
Ryby
26°37’
SaturnSaturn:
Býk
17°26’
Váhy
16°40’
UranUran:
Býk
25°25’
Ryby
26°58’
NeptunNeptun:
Panna
25°10’
Vodnář
26°44’
PlutoPluto:
Lev
2°06’
Kozoroh
5°20’
S.UzelS.Uzel:
Panna
29°37’
Kozoroh
2°16’
Černá LunaLilith:
Býk
6°18’
Ryby
20°55’
CheirónCheirón:
Rak
26°22’
Vodnář
27°38’

Dnes se narodili
Spojené státy Frances McDormand
(*1957) herečka

Česká republika Vladislav Vančura
(*1891) spisovatel, dramatik a režisér

Spojené státy Selma Blair
(*1972) herečka

Francie Zinédine Zidane
(*1972) fotbalista

Česká republika Jana Doleželová
(*1981) herečka, modelka, miss čr 2004


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Peter Weller
(*1947) herec

Česká republika Helena Vondráčková
(*1947) herečka, zpěvačka

Česká republika Ilja Racek
(*1930) herec

Velká Británie Iain Glen
(*1961) herec

Česká republika Petra Němcová
(*1979) herečka, modelka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Peter Falk
(*1927 - 2011) herec

Česká republika Eduard Cupák
(*1932 - 1996) herec, dabér

Spojené státy Aaron Spelling
(*1923 - 2006) herec, zpěvák, tanečník

Irsko Maureen O'Sullivan
(*1911 - 1998) herečka

Spojené státy Richard Matheson
(*1926 - 2013) scénárista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »