byk

Tauno Äijälä
(2011): Daa-da daa-da - Syksyn sävel -retro

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Tyrvää
Země:
Věk:
77 let
Povolání:
herec, scénárista, režisér
Tauno Äijälä - Film: Daa-da daa-da - Syksyn sävel -retro
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2011, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2011 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Tauno Äijälä - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Tauno Äijälä - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Tauno Äijälä - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Daa-da daa-da - Syksyn sävel -retro":
(*1941) Pertti Reponen

(*1968) Samuli Edelmann

(*1911) Carl-Erik Creutz

(*1942) Viktor Klimenko

(*1943) Anneli Koivisto

(*1943) Erkki Liikanen

(*1931) Jørgen Petersen

(*1946) Kari Kuuva

(*1945) Anki Lindquist

(*1942) Danny

(*1938) Juha Vainio

(*1942) Matti Siitonen

(*1947) Paula Koivuniemi

(*1946) Päivi Paunu

(*1943) Jussi Raittinen

(*1944) Esa Simonen

(*1939) Eila Pienimäki

(*1941) Carola Standertskjöld

(*1945) Katri-Helena

(*1945) Marion Rung

(*1942) Juhani Markola

(*1942) Jukka Kuoppamäki

(*1941) Vesa Nuotio

(*1968) Marita Taavitsainen

(*1945) Vesa-Matti Loiri

(*1939) Ritva Oksanen

(*1951) Mikko Alatalo

(*1947) Matti Esko

(*1947) Hector

(*1948) Lea Lavén

(*1958) Vicky Rosti

(*1946) Anja Koivisto

(*1959) Meiju Suvas

(*1960) Ilkka Vainio

(*1945) Frederik

(*1948) Kari Salmelainen

(*1946) Pepe Willberg

(*1947) Markku Veijalainen

(*1943) Irwin Goodman

(*1950) Kirka Babitzin

(*1942) Vexi Salmi

(*1949) Tapani Kansa

(*1931) Martti Innanen

(*1947) Rauli Somerjoki

(*1933) Heikki Hietamies

(*1950) Markku Aro

(*1948) Sammy Babitzin

(*1950) Timo Tervomaa



Tranzitní horoskop (2011)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Býk
13°37’
-(rychlá)
LunaLuna:
Lev
13°12’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Býk
11°33’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Býk
17°36’
-(rychlá)
MarsMars:
Vodnář
22°02’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Býk
24°48’
Ryby
26°37’
SaturnSaturn:
Býk
17°26’
Váhy
16°40’
UranUran:
Býk
25°25’
Ryby
26°58’
NeptunNeptun:
Panna
25°10’
Vodnář
26°44’
PlutoPluto:
Lev
2°06’
Kozoroh
5°20’
S.UzelS.Uzel:
Panna
29°37’
Kozoroh
2°16’
Černá LunaLilith:
Býk
6°18’
Ryby
20°55’
CheirónCheirón:
Rak
26°22’
Vodnář
27°38’

Dnes se narodili
Spojené státy Matthew Perry
(*1969) herec

Česká republika Věra Galatíková
(*1938) herečka, dabérka

Spojené státy Bill Clinton
(*1946) 42. prezident usa

Česká republika Adéla Gondíková
(*1973) herečka, moderátorka

Francie Coco Chanel
(*1883) vizionářka módního světa


Zítra slaví narozeniny
Slovensko Július Satinský
(*1941) herec, dramatik, prozaik, humorista, autor liter.pro děti

Slovensko Hana Gregorová
(*1952) herečka

Spojené státy Joan Allen
(*1956) herečka

Spojené státy Jim Reeves
(*1923) zpěvák, skladatel, kytarista

Velká Británie Robert Plant
(*1948) zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Tony Scott
(*1944 - 2012) režisér, herec

Česká republika Petr Novák
(*1945 - 1997) zpěvák

Česká republika Ladislav Fuks
(*1923 - 1994) spisovatel, autor psychologické prózy

Velká Británie James Watt
(*1736 - 1819) mechanik, vynálezce a fyzik

Francie Pierre Schaeffer
(*1910 - 1995) francouzský hudební skladatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »