lev

Taylor Negron
(1994): Rockmánie

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Glendale, Kalifornie
Země:
Věk:
† 57 let
Úmrtí:
Povolání:
herec, scénárista
Taylor Negron - Film: Rockmánie
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1994, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1994 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Taylor Negron - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Unlimited
(2015) - Alienated
(2013) - Santorini Blue
(2013) - K-9 Adventures: A Christmas Tale
(2011) - The Chateau Meroux
(2010) - Shoot the Hero
(2009) - Super Capers
(2009) - Stuntmen
(2009) - Scream of the Bikini
(2009) - Change Your Life!
(2009) - Girls Just Wanna Rock
(2009) - The Deported
(2009) - Babysitters Beware
(2008) - Secrets of a Hollywood Nurse
(2008) - The No Sit List
(2008) - Channels
(2007) - Znovu od začátku
(2007) - Three Days to Vegas
(2007) - Kouzelníci z Waverly (TV seriál)
(2006) - Trhni si!
(2006) - Surfařská akademie
(2006) - Legion of Super Heroes (TV seriál)
(2006) - The Enigma with a Stigma
(2005) - Zoey 101 (TV seriál)
(2005) - Modelky na zabití
(2004) - Opičí agent
(2003) - That's So Raven (TV seriál)
(2003) - Sláva jen pro mrtvé
(2003) - Reno 911! (TV seriál)
(2003) - My Dinner with Jimi
(2002) - Treading Water
(2002) - Rande pro mírně pokročilé
(2001) - Veselé Vánoce, Santa Clausi
(2001) - Tak málo času (TV seriál)
(2001) - Na hraně
(2001) - My Wife and Kids (TV seriál)
(2001) - Lovci netvorů (TV seriál)
(2001) - Lloyd
(2001) - The Fluffer
(2000) - Zkažená mládež
(2000) - This Space Between Us
(2000) - Stydlivý polda
(2000) - Rebel Yell
(2000) - Larry, kroť se (TV seriál)
(2000) - Křupan
(2000) - Flintstoneovi 2 - Viva Rock Vegas
(2000) - Civility
(1999) - Swap Meet
(1999) - Myšák Stuart Little
(1999) - Dobro proti zlu (TV seriál)
(1999) - Can't Stop Dancing
(1998) - You Lucky Dog
(1998) - Tenká růžová čára
(1998) - I Woke Up Early the Day I Died
(1998) - The Hughleys (TV seriál)
(1998) - Calvin v Aladinově paláci
(1998) - Bláznivý boss
(1997) - You Wish (TV seriál)
(1997) - Take a Number
(1997) - Smart Guy (TV seriál)
(1997) - Jenny (TV seriál)
(1997) - Changing Habits
(1997) - Every Dog Has Its Day
(1997) - Courting Courtney
(1997) - Arsenio (TV seriál)
(1997) - Advokáti (TV seriál)
(1996) - Praštěná holka (TV seriál)
(1996) - Chameleon (TV seriál)
(1996) - Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
(1996) - Bio-Dome
(1996) - Agent WC 40
(1995) - Mr. Stitch
(1995) - Hope & Gloria (TV seriál)
(1995) - Hart a Hartová: Tajemství srdce
(1995) - Freaky Friday
(1994) - Správná pětka (TV seriál)
(1994) - Rockmánie
(1994) - Přátelé (TV seriál)
(1994) - Pohotovost (TV seriál)
(1994) - Inevitable Grace
(1994) - Duckman: Private Dick/Family Man (TV seriál)
(1994) - Dotek anděla (TV seriál)
(1994) - Andělé
(1993) - Mr. Jones
(1993) - Morning Man at 88.0
(1993) - Grace v jednom kole (TV seriál)
(1993) - Dave's World (TV seriál)
(1992) - The Ben Stiller Show
(1992) - Frannie's Turn (TV seriál)
(1991) - Poslední skaut
(1991) - Nic než trable
(1991) - Civil Wars (TV seriál)
(1990) - On the Television
(1990) - Snílek (TV seriál)
(1990) - Fresh Prince (TV seriál)
(1989) - Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
(1989) - Jak se dostat na vysokou
(1989) - Encyclopedia Brown (TV seriál)
(1989) - Anything But Love (TV seriál)
(1988) - Pointa
(1986) - Ztřeštěné léto
(1986) - The Whoopee Boys
(1986) - Na břehu řeky
(1985) - Radši umřít
(1985) - Doktorem proti své vůli
(1984) - Johnny Dangerously
(1983) - Snadný zisk
(1982) - Lékařská akademie
(1982) - Faerie Tale Theatre (TV seriál)
(1981) - Síla rodu (TV seriál)
(1981) - Poldové z Hill Street (TV seriál)
(1981) - Freedom
(1980) - The Gong Show Movie
(1979) - The Last Resort (TV seriál)
(1979) - Detective School (TV seriál)
(1965) - The Dating Game
Spoluherci ve filmu "Rockmánie":
(*1971) Jake Busey

(*1970) Clifton Collins Jr.

(*1958) Kevin Kilner

(*1965) Bradford Tatum

(*1968) Renee Griffin Allman

(*1971) China Kantner

(*1939) Frankie Avalon

(*1939) David Groh



Tranzitní horoskop (1994)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Lev
8°57’
-(rychlá)
LunaLuna:
Váhy
22°27’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Panna
3°29’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
7°42’
-(rychlá)
MarsMars:
Lev
25°45’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
29°01’
Štír
9°50’
SaturnSaturn:
Střelec
7°46’
Vodnář
27°02’
UranUran:
Lev
7°23’
Kozoroh
21°36’
NeptunNeptun:
Váhy
29°56’
Kozoroh
20°28’
PlutoPluto:
Lev
29°25’
Štír
27°05’
S.UzelS.Uzel:
Štír
15°27’
Střelec
1°04’
Černá LunaLilith:
Ryby
7°27’
Beran
19°23’
CheirónCheirón:
Vodnář
15°08’
Panna
9°12’

Dnes se narodili
Spojené státy Renée Zellweger
(*1969) herečka

Spojené státy Al Pacino
(*1940) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Paul Mazursky
(*1930) herec, scénárista, režisér

Česká republika Josef Dvořák
(*1942) herec, komik

Spojené státy Ella Fitzgerald
(*1917) zpěvačka


Zítra slaví narozeniny
Čína Jet Li
(*1963) herec, mistr bojových umění

Česká republika Klára Issová
(*1979) herečka, dabérka

Egypt Rudolf Hess
(*1894) německý nacistický politik

Spojené státy Channing Tatum
(*1980) herec, tanečník

Itálie Giorgio Moroder
(*1940) zpěvák, skladatel


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Ginger Rogers
(*1911 - 1995) tanečnice, herečka a zpěvačka

Itálie Mario Bava
(*1914 - 1980) herec, režisér, kameraman

Česká republika Robert Vrchota
(*1920 - 1993) herec

Kypr Mike Brant
(*1947 - 1975) zpěvák

Spojené státy Pamela Courson
(*1946 - 1974) zpěvačka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »