byk

Tom Bergeron
(1984): Jeopardy!

Pohlaví:
Muž
Narození:
6.5. 1955 - 10:30h
Místo:
Haverhill
Země:
Věk:
62 let
  • Slunce: Býk
  • Luna:    Štír
  • ASC:     Rak
  • Životní číslo: 4
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec
Tom Bergeron - Film: Jeopardy!
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1984, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1984 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Tom Bergeron - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Jeopardy!":
(*1946) Cheech Marin

(*1941) Beau Bridges

(*1960) Elizabeth Perkins

(*1966) Adam Sandler

(*1946) Anthony Daniels

(*1973) Neil Patrick Harris

(*1947) Michael McKean

(*1947) Jane Curtin

(*1964) Doug Savant

(*1956) Dana Delany

(*1947) Kareem Abdul-Jabbar

(*1961) Jeff Probst

(*1952) Annette O'Toole

(*1943) Harry Shearer

(*1946) Bill Clinton

(*1961) Christopher Meloni

(*1966) Hill Harper

(*1955) Charles Shaughnessy

(*1978) Linda Park

(*1970) Aisha Tyler

(*1955) Jane Kaczmarek

(*1948) Andrew Lloyd Webber

(*1928) Edward Albee

(*1956) Melody Thomas Scott

(*1981) Graham Norris

(*1946) Sandy Duncan

(*1858) Theodore Roosevelt

(*1947) Hillary Clinton

(*1950) Arianna Huffington



Tranzitní horoskop (1984)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Býk
15°17’
-(rychlá)
LunaLuna:
Štír
11°44’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Blíženci
0°06’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Beran
14°22’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
17°11’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Rak
23°39’
Střelec
26°01’
SaturnSaturn:
Štír
18°04’
Štír
13°58’
UranUran:
Rak
24°08’
Střelec
11°09’
NeptunNeptun:
Váhy
26°22’
Střelec
29°21’
PlutoPluto:
Lev
24°18’
Štír
1°47’
S.UzelS.Uzel:
Střelec
28°46’
Blíženci
14°30’
Černá LunaLilith:
Střelec
6°20’
Ryby
2°15’
CheirónCheirón:
Vodnář
5°29’
Býk
28°26’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Rak
28°14’
4. IC:
Váhy
10°58’
7. DSC:
Kozoroh
28°14’
10. MC:
Beran
10°58’

Dnes se narodili
Spojené státy Geena Davis
(*1956) herečka

Španělsko Plácido Domingo
(*1941) světoznámý operní pěvec a dirigent

Francie Christian Dior
(*1905) francouzský módní návrhář

Spojené státy Richard Winters
(*1918) voják, velitel roty E - Easy Company za 2. světové války

Mosambik Eusébio
(*1942) proslulý portugalský fotbalista


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie John Hurt
(*1940) herec

Spojené státy Balthazar Getty
(*1975) herec

Spojené státy Linda Blair
(*1959) herečka

Spojené státy Jim Jarmusch
(*1953) režisér, scénárista, herec

Austrálie Michael Hutchence
(*1960) herec, hudebník, zpěvák skupiny INXS


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Dana Medřická
(*1920 - 1983) herečka

Spojené státy Peggy Lee
(*1920 - 2002) herečka, zpěvačka

Rusko Vladimir Iljič Lenin
(*1870 - 1924) politik, spisovatel

Indie George Orwell
(*1903 - 1950) spisovatel, esejista, satirik, antikomunista

Rakousko Božena Němcová
(*1820 - 1862) spisovatelka, zakladatelka novodobé české prózy



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »