byk

Tom Bergeron
(1985): Larry King Live

Pohlaví:
Muž
Narození:
6.5. 1955 - 10:30h
Místo:
Haverhill
Země:
Věk:
62 let
  • Slunce: Býk
  • Luna:    Štír
  • ASC:     Rak
  • Životní číslo: 4
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec
Tom Bergeron - Film: Larry King Live
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1985, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1985 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Tom Bergeron - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Larry King Live":
(*1958) Sharon Stone

(*1963) Brad Pitt

(*1969) Edward Norton

(*1967) Nicole Kidman

(*1974) Penélope Cruz

(*1934) Judi Dench

(*1961) George Clooney

(*1946) Sylvester Stallone

(*1947) Arnold Schwarzenegger

(*1952) Christopher Reeve

(*1942) Harrison Ford

(*1961) Meg Ryan

(*1977) Orlando Bloom

(*1962) Tom Cruise

(*1955) Whoopi Goldberg

(*1925) Paul Newman

(*1972) Ben Affleck

(*1943) Robert De Niro

(*1954) John Travolta

(*1960) Julianne Moore

(*1965) Robert Downey Jr.

(*1971) Sean Astin

(*1946) Diane Keaton

(*1944) Michael Douglas

(*1960) Sean Penn

(*1962) Jodie Foster

(*1962) Jim Carrey

(*1962) Matthew Broderick

(*1958) Alec Baldwin

(*1980) Macaulay Culkin

(*1957) Daniel Day-Lewis

(*1944) Danny DeVito

(*1928) James Garner

(*1952) John Goodman

(*1930) Gene Hackman

(*1936) Robert Redford

(*1952) Mickey Rourke

(*1952) Steven Seagal

(*1966) Kiefer Sutherland

(*1951) Robin Williams

(*1951) Kirstie Alley

(*1969) Jennifer Aniston

(*1958) Annette Bening

(*1956) Kim Cattrall

(*1946) Cher

(*1975) Angelina Jolie

(*1934) Shirley MacLaine

(*1945) Bette Midler

(*1966) Cynthia Nixon

(*1965) Sarah Jessica Parker

(*1959) Emma Thompson

(*1962) Amy Yasbeck

(*1933) Michael Caine

(*1908) Bette Davis

(*1974) Leonardo DiCaprio

(*1916) Kirk Douglas

(*1945) Mia Farrow

(*1929) Audrey Hepburn

(*1934) Sophia Loren

(*1946) Liza Minnelli

(*1932) Debbie Reynolds

(*1921) Jane Russell

(*1942) Barbra Streisand

(*1932) Elizabeth Taylor

(*1937) Bill Cosby

(*1967) Pamela Anderson

(*1969) Anne Heche

(*1971) Christina Applegate

(*1954) Katey Sagal

(*1958) Patricia Heaton

(*1979) Kate Hudson

(*1989) Daniel Radcliffe

(*1946) Suzanne Somers

(*1963) Quentin Tarantino

(*1981) Britney Spears

(*1968) Debra Messing

(*1973) Radha Mitchell

(*1958) Madonna

(*1971) Jada Pinkett Smith

(*1971) Corey Feldman

(*1952) Roseanne Barr

(*1962) Jon Bon Jovi

(*1953) Hulk Hogan

(*1947) David Zucker

(*1972) Chris Angel

(*1957) Fran Drescher

(*1978) Ashton Kutcher

(*1974) Eva Mendes

(*1973) Mario López

(*1935) John Saxon

(*1960) Rob Marshall

(*1970) Queen Latifah

(*1954) Michael Moore

(*1966) Chris Rock

(*1931) Barbara Eden

(*1931) Larry Hagman

(*1945) Priscilla Presley

(*1942) Paul McCartney

(*1940) Ringo Starr

(*1958) Ellen DeGeneres



Tranzitní horoskop (1985)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Býk
15°17’
-(rychlá)
LunaLuna:
Štír
11°44’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Blíženci
0°06’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Beran
14°22’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
17°11’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Rak
23°39’
Kozoroh
21°34’
SaturnSaturn:
Štír
18°04’
Štír
24°46’
UranUran:
Rak
24°08’
Střelec
15°23’
NeptunNeptun:
Váhy
26°22’
Kozoroh
1°30’
PlutoPluto:
Lev
24°18’
Štír
4°22’
S.UzelS.Uzel:
Střelec
28°46’
Býk
25°07’
Černá LunaLilith:
Střelec
6°20’
Beran
13°11’
CheirónCheirón:
Vodnář
5°29’
Blíženci
4°07’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Rak
28°14’
4. IC:
Váhy
10°58’
7. DSC:
Kozoroh
28°14’
10. MC:
Beran
10°58’

Dnes se narodili
Spojené státy Sean Young
(*1959) herečka

Spojené státy Robert F. Kennedy
(*1925) politik, bratr JFK

Německo Otto von Habsburg
(*1912) spisovatel, europoslanec, publicista, novinář, nejstarším synem císaře karla i.

Velká Británie Thomas Chatterton
(*1752) anglický básník období preromantismu

Itálie papež Pius VIII.
(*1761) 253. papež


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Goldie Hawn
(*1945) herečka, režisérka

Island Björk
(*1965) herečka, zpěvačka, textařka

Česká republika Lešek Semelka
(*1946) zpěvák, skladatel, klávesista

Česká republika Kateřina Kristelová
(*1979) herečka, moderátorka, modelka, pedagožka

Itálie papež Benedikt XV
(*1854) 258. papež


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Pavel Bobek
(*1937 - 2013) zpěvák

Rusko Lev Nikolajevič Tolstoj
(*1828 - 1910) spisovatel

Velká Británie MacGregor Mathers
(*1854 - 1918) okultista, zednář, zakladatel hermetického řádu Zlatý úsvit

Spojené státy Robert Altman
(*1925 - 2006) režisér, scénárista, herec

Německo Wolfgang Borchert
(*1921 - 1947) scénárista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »