byk

Tom Bergeron
(1986): Oprah show

Pohlaví:
Muž
Narození:
6.5. 1955 - 10:30h
Místo:
Haverhill
Země:
Věk:
62 let
  • Slunce: Býk
  • Luna:    Štír
  • ASC:     Rak
  • Životní číslo: 4
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec
Tom Bergeron - Film: Oprah show
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1986, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1986 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Tom Bergeron - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Oprah show":
(*1956) Mel Gibson

(*1958) Sharon Stone

(*1967) Julia Roberts

(*1963) Brad Pitt

(*1961) Eddie Murphy

(*1954) Denzel Washington

(*1967) Nicole Kidman

(*1968) Will Smith

(*1961) George Clooney

(*1946) Sylvester Stallone

(*1972) Jude Law

(*1961) Meg Ryan

(*1969) Renée Zellweger

(*1962) Tom Cruise

(*1952) Dan Aykroyd

(*1975) Drew Barrymore

(*1954) John Travolta

(*1972) Cameron Diaz

(*1946) Susan Sarandon

(*1960) Julianne Moore

(*1965) Robert Downey Jr.

(*1981) Natalie Portman

(*1949) Sigourney Weaver

(*1975) Kate Winslet

(*1972) Gwyneth Paltrow

(*1944) Michael Douglas

(*1990) Kristen Stewart

(*1961) Forest Whitaker

(*1953) Kate Capshaw

(*1956) Geena Davis

(*1974) Joaquin Phoenix

(*1962) Jim Carrey

(*1956) Tom Hanks

(*1963) Johnny Depp

(*1960) Hugh Grant

(*1969) Matthew McConaughey

(*1975) Charlize Theron

(*1971) David Arquette

(*1960) Antonio Banderas

(*1948) Billy Crystal

(*1964) Matt Dillon

(*1946) Danny Glover

(*1967) Matt LeBlanc

(*1950) William H. Macy

(*1963) Mike Myers

(*1969) Matthew Perry

(*1927) Sidney Poitier

(*1944) Harold Ramis

(*1966) David Schwimmer

(*1951) Robin Williams

(*1951) Kirstie Alley

(*1969) Jennifer Aniston

(*1966) Halle Berry

(*1964) Sandra Bullock

(*1956) Kim Cattrall

(*1946) Cher

(*1964) Courteney Cox

(*1965) Kristin Davis

(*1963) Whitney Houston

(*1963) Lisa Kudrow

(*1969) Jennifer Lopez

(*1966) Cynthia Nixon

(*1965) Sarah Jessica Parker

(*1976) Reese Witherspoon

(*1974) Leonardo DiCaprio

(*1916) Kirk Douglas

(*1957) Melanie Griffith

(*1964) Teri Hatcher

(*1968) Ashley Judd

(*1946) Liza Minnelli

(*1966) Adam Sandler

(*1942) Barbra Streisand

(*1937) Bill Cosby

(*1974) Hilary Swank

(*1975) Tobey Maguire

(*1970) Rachel Weisz

(*1965) Brooke Shields

(*1966) Salma Hayek

(*1970) Lara Flynn Boyle

(*1979) Heath Ledger

(*1970) Vince Vaughn

(*1989) Daniel Radcliffe

(*1988) Rupert Grint

(*1990) Emma Watson

(*1968) Debra Messing

(*1967) Jamie Foxx

(*1972) Thandie Newton

(*1958) Madonna

(*1970) Jamie Kennedy

(*1971) Jada Pinkett Smith

(*1970) Sean Hayes

(*1973) Mario López

(*1958) Ice-T

(*1958) Prince

(*1970) Queen Latifah

(*1966) Chris Rock

(*1945) Priscilla Presley

(*1958) Keenen Ivory Wayans

(*1965) Rick Hearst

(*1965) Marlee Matlin



Tranzitní horoskop (1986)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Býk
15°17’
-(rychlá)
LunaLuna:
Štír
11°44’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Blíženci
0°06’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Beran
14°22’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
17°11’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Rak
23°39’
Vodnář
18°21’
SaturnSaturn:
Štír
18°04’
Střelec
5°12’
UranUran:
Rak
24°08’
Střelec
19°31’
NeptunNeptun:
Váhy
26°22’
Kozoroh
3°36’
PlutoPluto:
Lev
24°18’
Štír
6°55’
S.UzelS.Uzel:
Střelec
28°46’
Býk
5°47’
Černá LunaLilith:
Střelec
6°20’
Býk
23°40’
CheirónCheirón:
Vodnář
5°29’
Blíženci
10°24’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Rak
28°14’
4. IC:
Váhy
10°58’
7. DSC:
Kozoroh
28°14’
10. MC:
Beran
10°58’

Dnes se narodili
Spojené státy Jamie Lee Curtis
(*1958) herečka

Spojené státy Scarlett Johansson
(*1984) herečka, zpěvačka, modelka

Spojené státy Terry Gilliam
(*1940) režisér, výtvarník, scénárista, člen skupiny Monty Python

Finsko Ville Valo
(*1976) zpěvák, skladatel, kytarista, aranžér

Velká Británie George Eliot
(*1819) spisovatelka


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Boris Karloff
(*1887) herec

Francie Vincent Cassel
(*1966) herec, režisér

Itálie Franco Nero
(*1941) herec

Česká republika Jiří Stivín
(*1942) skladatel, hudebník, kameraman, multiinstrumentalista

Spojené státy Miley Cyrus
(*1992) herečka, zpěvačka, textařka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Mae West
(*1892 - 1980) herečka

Spojené státy John F. Kennedy
(*1917 - 1963) 35. prezident usa

Česká republika Emil Zátopek
(*1922 - 2000) atlet - běžec

Austrálie Michael Hutchence
(*1960 - 1997) herec, hudebník, zpěvák skupiny INXS

Velká Británie C. S. Lewis
(*1898 - 1963) básník, prozaik, teolog, literární vědec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »