byk

Tom Bergeron
(1994): Howard Stern

Pohlaví:
Muž
Narození:
6.5. 1955 - 10:30h
Místo:
Haverhill
Země:
Věk:
62 let
  • Slunce: Býk
  • Luna:    Štír
  • ASC:     Rak
  • Životní číslo: 4
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec
Tom Bergeron - Film: Howard Stern
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1994, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1994 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Tom Bergeron - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Howard Stern":
(*1956) Mel Gibson

(*1967) Julia Roberts

(*1961) George Clooney

(*1946) Sylvester Stallone

(*1947) Arnold Schwarzenegger

(*1960) Jean-Claude Van Damme

(*1966) Stephen Baldwin

(*1964) Keanu Reeves

(*1964) Nicolas Cage

(*1944) Gary Busey

(*1959) Tom Arnold

(*1965) Robert Downey Jr.

(*1965) Ben Stiller

(*1960) David Duchovny

(*1947) David Bowie

(*1962) Wesley Snipes

(*1966) Billy Zane

(*1970) Uma Thurman

(*1931) Robert Duvall

(*1959) Sean Young

(*1960) Daryl Hannah

(*1962) Jim Carrey

(*1958) Kevin Bacon

(*1965) Martin Lawrence

(*1953) Tim Allen

(*1971) David Arquette

(*1958) Alec Baldwin

(*1947) Albert Brooks

(*1940) James Caan

(*1936) David Carradine

(*1946) Danny Glover

(*1962) Lou Diamond Phillips

(*1931) William Shatner

(*1964) Rosie Perez

(*1965) Kyra Sedgwick

(*1958) Jennifer Tilly

(*1937) Warren Beatty

(*1945) Mia Farrow

(*1940) Chuck Norris

(*1969) Jason Priestley

(*1971) Mark Wahlberg

(*1967) Pamela Anderson

(*1962) Michelle Yeoh

(*1963) Rob Schneider

(*1974) Alyson Hannigan

(*1979) Natasha Lyonne

(*1975) Tara Reid

(*1956) Eric Roberts

(*1954) James Belushi

(*1972) Carmen Electra

(*1968) Pauly Shore

(*1966) Julianna Margulies

(*1946) Suzanne Somers

(*1963) Quentin Tarantino

(*1959) Jason Alexander

(*1969) Mary McCormack

(*1944) Richard Belzer

(*1958) Madonna

(*1951) Sting

(*1963) Brigitte Nielsen

(*1947) Farrah Fawcett

(*1977) Jaime Pressly

(*1971) Corey Feldman

(*1974) Natasha Henstridge

(*1973) Tori Spelling

(*1966) Cindy Crawford

(*1952) Roseanne Barr

(*1964) Courtney Love

(*1958) Kevin Sorbo

(*1972) Rebecca Romijn

(*1962) Jon Bon Jovi

(*1957) Shannon Tweed

(*1967) Tia Carrere

(*1946) Ivan Reitman

(*1962) Mike Judge

(*1957) Fran Drescher

(*1961) Dennis Rodman

(*1968) Lucy Lawless

(*1979) Jaime King

(*1944) R. Lee Ermey

(*1966) Chris Rock

(*1971) Johnny Knoxville

(*1958) Lorenzo Lamas

(*1942) Paul McCartney

(*1940) Ringo Starr

(*1978) Maria Menounos

(*1973) Rose McGowan

(*1973) Tyra Banks

(*1965) Christine Elise

(*1961) Heather Locklear

(*1973) Dave Chappelle

(*1954) Corbin Bernsen

(*1921) Rodney Dangerfield

(*1964) Robin Givens

(*1968) Yasmine Bleeth

(*1961) Richard Hatch

(*1961) Jeff Probst

(*1964) Debi Mazar

(*1951) William Katt

(*1975) Nicki Aycox



Tranzitní horoskop (1994)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Býk
15°17’
-(rychlá)
LunaLuna:
Štír
11°44’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Blíženci
0°06’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Beran
14°22’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
17°11’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Rak
23°39’
Štír
9°50’
SaturnSaturn:
Štír
18°04’
Vodnář
27°02’
UranUran:
Rak
24°08’
Kozoroh
21°36’
NeptunNeptun:
Váhy
26°22’
Kozoroh
20°28’
PlutoPluto:
Lev
24°18’
Štír
27°05’
S.UzelS.Uzel:
Střelec
28°46’
Střelec
1°04’
Černá LunaLilith:
Střelec
6°20’
Beran
19°23’
CheirónCheirón:
Vodnář
5°29’
Panna
9°12’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Rak
28°14’
4. IC:
Váhy
10°58’
7. DSC:
Kozoroh
28°14’
10. MC:
Beran
10°58’

Dnes se narodili
Spojené státy Sean Young
(*1959) herečka

Spojené státy Robert F. Kennedy
(*1925) politik, bratr JFK

Německo Otto von Habsburg
(*1912) spisovatel, europoslanec, publicista, novinář, nejstarším synem císaře karla i.

Velká Británie Thomas Chatterton
(*1752) anglický básník období preromantismu

Itálie papež Pius VIII.
(*1761) 253. papež


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Goldie Hawn
(*1945) herečka, režisérka

Island Björk
(*1965) herečka, zpěvačka, textařka

Česká republika Lešek Semelka
(*1946) zpěvák, skladatel, klávesista

Česká republika Kateřina Kristelová
(*1979) herečka, moderátorka, modelka, pedagožka

Itálie papež Benedikt XV
(*1854) 258. papež


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Pavel Bobek
(*1937 - 2013) zpěvák

Rusko Lev Nikolajevič Tolstoj
(*1828 - 1910) spisovatel

Velká Británie MacGregor Mathers
(*1854 - 1918) okultista, zednář, zakladatel hermetického řádu Zlatý úsvit

Spojené státy Robert Altman
(*1925 - 2006) režisér, scénárista, herec

Německo Wolfgang Borchert
(*1921 - 1947) scénárista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »