byk

Tom Bergeron
(2001): Star Trek: Enterprise (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
6.5. 1955 - 10:30h
Místo:
Haverhill
Země:
Věk:
62 let
  • Slunce: Býk
  • Luna:    Štír
  • ASC:     Rak
  • Životní číslo: 4
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec
Tom Bergeron - Film: Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2001, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2001 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Tom Bergeron - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Star Trek: Enterprise (TV seriál)":
(*1959) Clancy Brown

(*1954) Jeffrey Combs

(*1936) Dean Stockwell

(*1949) Keith Carradine

(*1946) Andreas Katsulas

(*1947) Peter Weller

(*1954) Scott Bakula

(*1952) Jonathan Frakes

(*1946) Bruce Davison

(*1932) Majel Barrett

(*1940) Rene Auberjonois

(*1952) Michael Dorn (režisér)

(*1955) Marina Sirtis

(*1957) LeVar Burton (režisér)

(*1949) Brent Spiner

(*1964) Robert Duncan McNeill (režisér)

(*1955) Ethan Phillips

(*1958) Roxann Dawson (režisérka)

(*1958) Roxann Dawson

(*1959) Kate McNeil

(*1967) Tim Sitarz

(*1958) Mark Moses

(*1934) Bill Cobbs

(*1889) Adolf Hitler

(*1948) David Kagen

(*1969) Melinda Clarke

(*1945) Michael Nouri

(*1946) Ed O'Ross

(*1959) Jim Fitzpatrick

(*1959) Brad Greenquist

(*1959) Clint Howard

(*1974) Alec Newman

(*1946) John Rubinstein

(*1945) Joanna Cassidy

(*1959) Fred Dekker (scénárista)

(*1939) Bruce Gray

(*1952) Gregg Henry

(*1941) Fionnula Flanagan

(*1955) Steven Culp

(*1952) Erick Avari

(*1950) James L. Conway (režisér)

(*1951) Harry Groener

(*1965) Robert Rusler

(*1951) John Fleck

(*1954) Zach Grenier

(*1947) Stephen McHattie

(*1961) Wade Williams

(*1955) Dey Young

(*1954) James Horan

(*1967) Rudolf Martin

(*1952) Holmes Osborne

(*1973) Enrique Murciano

(*1960) Leland Orser

(*1950) Eric Pierpoint

(*1941) Robert Pine

(*1948) Richard Riehle

(*1956) Mark Rolston

(*1952) Keith Szarabajka

(*1960) John Billingsley

(*1970) Padma Lakshmi

(*1947) Christopher Neame

(*1941) Robert Foxworth

(*1969) Michael Reilly Burke

(*1947) Guy Siner

(*1969) Connor Trinneer

(*1968) Daniel Dae Kim

(*1967) Stephanie Niznik

(*1975) Jolene Blalock

(*1972) Derek Mears

(*1976) Marc Worden

(*1962) Dominic Keating

(*1971) Anthony Montgomery

(*1978) Linda Park

(*1969) Patrick Fischler

(*1962) Lee Arenberg

(*1966) Jeffrey Dean Morgan

(*1971) Pat Healy

(*1974) Melinda Page Hamilton

(*1961) Bonita Friedericy

(*1975) Emily Bergl

(*1966) Kristin Bauer van Straten

(*1964) Sean Whalen

(*1965) Geoff Meed

(*1959) Glenn Morshower

(*1950) Gary Graham

(*1959) Brian Thompson

(*1959) Peter Mensah

(*1967) Kellie Waymire

(*1978) Alina Andrei

(*1977) Erin Cummings

(*1978) Bobbi Sue Luther

(*1958) Tommy 'Tiny' Lister

(*1978) Crystal Allen

(*1973) Seth MacFarlane

(*1971) Diane Klimaszewski

(*1970) Golden Brooks

(*1969) Nathan Anderson

(*1945) Thomas Kopache

(*1968) Paul Rae

(*1961) Bruce Thomas



Tranzitní horoskop (2001)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Býk
15°17’
-(rychlá)
LunaLuna:
Štír
11°44’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Blíženci
0°06’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Beran
14°22’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
17°11’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Rak
23°39’
Blíženci
2°09’
SaturnSaturn:
Štír
18°04’
Býk
24°34’
UranUran:
Rak
24°08’
Vodnář
18°40’
NeptunNeptun:
Váhy
26°22’
Vodnář
5°20’
PlutoPluto:
Lev
24°18’
Střelec
13°47’
S.UzelS.Uzel:
Střelec
28°46’
Rak
15°39’
Černá LunaLilith:
Střelec
6°20’
Vodnář
4°03’
CheirónCheirón:
Vodnář
5°29’
Střelec
22°35’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Rak
28°14’
4. IC:
Váhy
10°58’
7. DSC:
Kozoroh
28°14’
10. MC:
Beran
10°58’

Dnes se narodili
Spojené státy Sean Young
(*1959) herečka

Spojené státy Robert F. Kennedy
(*1925) politik, bratr JFK

Německo Otto von Habsburg
(*1912) spisovatel, europoslanec, publicista, novinář, nejstarším synem císaře karla i.

Velká Británie Thomas Chatterton
(*1752) anglický básník období preromantismu

Itálie papež Pius VIII.
(*1761) 253. papež


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Goldie Hawn
(*1945) herečka, režisérka

Island Björk
(*1965) herečka, zpěvačka, textařka

Česká republika Lešek Semelka
(*1946) zpěvák, skladatel, klávesista

Česká republika Kateřina Kristelová
(*1979) herečka, moderátorka, modelka, pedagožka

Itálie papež Benedikt XV
(*1854) 258. papež


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Pavel Bobek
(*1937 - 2013) zpěvák

Rusko Lev Nikolajevič Tolstoj
(*1828 - 1910) spisovatel

Velká Británie MacGregor Mathers
(*1854 - 1918) okultista, zednář, zakladatel hermetického řádu Zlatý úsvit

Spojené státy Robert Altman
(*1925 - 2006) režisér, scénárista, herec

Německo Wolfgang Borchert
(*1921 - 1947) scénárista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »