byk

Tom Bergeron
(2006): The 33rd Annual Daytime Emmy Awards

Pohlaví:
Muž
Narození:
6.5. 1955 - 10:30h
Místo:
Haverhill
Země:
Věk:
62 let
  • Slunce: Býk
  • Luna:    Štír
  • ASC:     Rak
  • Životní číslo: 4
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec
Tom Bergeron - Film: The 33rd Annual Daytime Emmy Awards
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2006, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2006 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Tom Bergeron - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "The 33rd Annual Daytime Emmy Awards":
(*1968) Will Smith

(*1962) Star Jones

(*1958) Ellen DeGeneres

(*1959) Jack Wagner

(*1960) Emma Samms

(*1973) Portia de Rossi

(*1949) Rick Springfield

(*1968) Grayson McCouch

(*1947) Deidre Hall

(*1972) Tyler Christopher

(*1946) Susan Lucci

(*1963) Lisa Rinna

(*1954) James Pickens Jr.

(*1962) Rosie O'Donnell

(*1959) Finola Hughes

(*1969) Chandra Wilson

(*1967) Kate Walsh

(*1979) Jennifer Ferrin

(*1974) Alicia Minshew

(*1963) Kristian Alfonso

(*1965) Michelle Stafford

(*1977) Rebecca Herbst

(*1973) Forbes March

(*1974) Joshua Morrow

(*1946) Tristan Rogers

(*1955) Kim Zimmer

(*1977) Andrea Leon

(*1976) Kelly Monaco

(*1943) Suzanne Rogers

(*1955) Peter Reckell

(*1965) Crystal Chappell

(*1963) Tracey E. Bregman

(*1961) Bobbie Eakes

(*1939) Susan Flannery

(*1980) Jason Cook

(*1984) Farah Fath

(*1971) Galen Gering

(*1986) Rachel Reynolds

(*1961) Kassie Wesley DePaiva

(*1933) Kathryn Hays

(*1979) Bree Williamson

(*1966) Thorsten Kaye

(*1967) Kamar de los Reyes

(*1969) Cameron Mathison



Tranzitní horoskop (2006)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Býk
15°17’
-(rychlá)
LunaLuna:
Štír
11°44’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Blíženci
0°06’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Beran
14°22’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
17°11’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Rak
23°39’
Štír
13°22’
SaturnSaturn:
Štír
18°04’
Lev
9°53’
UranUran:
Rak
24°08’
Ryby
7°44’
NeptunNeptun:
Váhy
26°22’
Vodnář
15°59’
PlutoPluto:
Lev
24°18’
Střelec
24°54’
S.UzelS.Uzel:
Střelec
28°46’
Beran
8°58’
Černá LunaLilith:
Střelec
6°20’
Lev
27°39’
CheirónCheirón:
Vodnář
5°29’
Vodnář
1°57’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Rak
28°14’
4. IC:
Váhy
10°58’
7. DSC:
Kozoroh
28°14’
10. MC:
Beran
10°58’

Dnes se narodili
Spojené státy Meg Ryan
(*1961) herečka

Spojené státy Jodie Foster
(*1962) herečka, režisérka

Spojené státy Robert Beltran
(*1953) herec

Spojené státy Gene Tierney
(*1920) herečka



Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Sean Young
(*1959) herečka

Spojené státy Robert F. Kennedy
(*1925) politik, bratr JFK

Německo Otto von Habsburg
(*1912) spisovatel, europoslanec, publicista, novinář, nejstarším synem císaře karla i.

Velká Británie Thomas Chatterton
(*1752) anglický básník období preromantismu

Itálie papež Pius VIII.
(*1761) 253. papež


Výročí úmrtí dnes mají
Rakousko Franz Schubert
(*1797 - 1828) hudební skladatel

Česká republika Jiří Brabec
(*1940 - 2003) herec, skladatel

Rusko Boris Strugackij
(*1933 - 2012) scénárista, spisovatel

Francie André Bettencourt
(*1919 - 2007) politik

Belgie James Ensor
(*1860 - 1949) belgický malíř a grafik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »