byk

Tom Bergeron
(2008): The 60th Primetime Emmy Awards

Pohlaví:
Muž
Narození:
6.5. 1955 - 10:30h
Místo:
Haverhill
Země:
Věk:
63 let
  • Slunce: Býk
  • Luna:    Štír
  • ASC:     Rak
  • Životní číslo: 4
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec
Tom Bergeron - Film: The 60th Primetime Emmy Awards
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2008, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2008 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Tom Bergeron - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "The 60th Primetime Emmy Awards":
(*1963) William Baldwin

(*1961) Laurence Fishburne

(*1969) Christian Slater

(*1958) Alec Baldwin

(*1931) William Shatner

(*1960) James Spader

(*1947) Glenn Close

(*1946) Sally Field

(*1945) Helen Mirren

(*1966) Cynthia Nixon

(*1964) Teri Hatcher

(*1979) Jennifer Love Hewitt

(*1965) Brooke Shields

(*1973) Neil Patrick Harris

(*1957) Denis Leary

(*1966) Patrick Dempsey

(*1965) Jeremy Piven

(*1963) Vanessa A. Williams

(*1984) America Ferrera

(*1965) Kevin Dillon

(*1962) Marcia Cross

(*1956) Dana Delany

(*1936) Mary Tyler Moore

(*1961) Jeff Probst

(*1930) Doris Roberts

(*1962) Craig Ferguson

(*1963) Nicollette Sheridan

(*1971) Sandra Oh

(*1955) Kelsey Grammer

(*1969) David Boreanaz

(*1989) Hayden Panettiere

(*1959) Hugh Laurie

(*1962) Felicity Huffman

(*1970) Tina Fey

(*1946) Donald Trump

(*1973) Heidi Klum

(*1955) Howie Mandel

(*1962) Jon Stewart

(*1964) Stephen Colbert

(*1953) William L. Petersen

(*1975) Eva Longoria

(*1979) Lee Pace

(*1961) Ricky Gervais

(*1967) Kate Walsh

(*1966) Rainn Wilson

(*1961) Julia Louis-Dreyfus

(*1971) Amy Poehler

(*1939) Kathryn Joosten

(*1968) Kristin Chenoweth

(*1926) Don Rickles

(*1947) Glynn Turman

(*1964) Kate Flannery

(*1965) Matthew Weiner

(*1992) Vincent Martella



Tranzitní horoskop (2008)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Býk
15°17’
-(rychlá)
LunaLuna:
Štír
11°44’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Blíženci
0°06’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Beran
14°22’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
17°11’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Rak
23°39’
Kozoroh
3°07’
SaturnSaturn:
Štír
18°04’
Panna
8°24’
UranUran:
Rak
24°08’
Ryby
15°22’
NeptunNeptun:
Váhy
26°22’
Vodnář
20°16’
PlutoPluto:
Lev
24°18’
Střelec
29°09’
S.UzelS.Uzel:
Střelec
28°46’
Ryby
0°18’
Černá LunaLilith:
Střelec
6°20’
Štír
18°49’
CheirónCheirón:
Vodnář
5°29’
Vodnář
13°15’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Rak
28°14’
4. IC:
Váhy
10°58’
7. DSC:
Kozoroh
28°14’
10. MC:
Beran
10°58’

Dnes se narodili
Velká Británie Tim Curry
(*1946) herec

Velká Británie Dudley Moore
(*1935) herec

Spojené státy Ashley Judd
(*1968) herečka

Česká republika Lubomír Lipský st.
(*1923) herec, komik

Spojené státy James Franco
(*1978) herec, scénárista, režisér, model


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jessica Lange
(*1949) herečka

Spojené státy Carmen Electra
(*1972) herečka, zpěvačka, modelka

Rakousko Adolf Hitler
(*1889) politik, diktátor, nacista, masový vrah

Německo Heinrich Göbel
(*1818) hodinář, vynálezce, jeden z objevitelů žárovky

Rusko Generál Alexandr Ivanovič Lebeď
(*1950) populární ruský voják a politik


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie George Gordon Byron
(*1788 - 1824) spisovatel, básník

Velká Británie Charles Darwin
(*1809 - 1882) přírodovědec, zakladatel evoluční biologie

Francie Pierre Curie
(*1859 - 1906) francouzský fyzik a chemik

Česká republika Ladislav Klíma
(*1878 - 1928) prozaik

Česká republika Václav Erben
(*1930 - 2003) spisovatel, divadelní dramatik, rozhlasový režisér



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Úplněk ve Štír Štíru
ukázat kalendář »