byk

Tom Bergeron
(2009): Lopez Tonight

Pohlaví:
Muž
Narození:
6.5. 1955 - 10:30h
Místo:
Haverhill
Země:
Věk:
63 let
  • Slunce: Býk
  • Luna:    Štír
  • ASC:     Rak
  • Životní číslo: 4
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec
Tom Bergeron - Film: Lopez Tonight
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2009, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2009 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Tom Bergeron - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Lopez Tonight":
(*1971) David Arquette

(*1937) Bill Cosby

(*1967) Jamie Foxx

(*1958) Prince

(*1969) Sean Combs

(*1947) Larry David

(*1968) Marc Anthony

(*1966) Lisa Edelstein

(*1991) Emma Roberts

(*1963) Larry The Cable Guy

(*1963) Michael Chiklis

(*1966) Rainn Wilson

(*1980) Zachary Levi

(*1961) George Lopez

(*1961) George Lopez (scénárista)

(*1989) Nina Dobrev

(*1947) Carlos Santana

(*1977) Irina Voronina

(*1992) Selena Gomez

(*1996) Kara R. Stribling

(*1960) Kathy Griffin

(*1984) Aubrey Plaza

(*1971) Eric Stonestreet

(*1980) Ellie Kemper

(*1985) Crystal Reed

(*1987) Kristin Cavallari

(*1979) Mindy Kaling

(*1964) J. B. Smoove

(*1980) Nick Carter

(*1967) NeNe Leakes

(*1984) Fantasia Barrino

(*1984) Kelly Osbourne

(*1985) Ciara

(*1981) Lupe Fiasco

(*1981) Pitbull

(*1970) Bethenny Frankel



Tranzitní horoskop (2009)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Býk
15°17’
-(rychlá)
LunaLuna:
Štír
11°44’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Blíženci
0°06’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Beran
14°22’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
17°11’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Rak
23°39’
Kozoroh
29°02’
SaturnSaturn:
Štír
18°04’
Panna
21°45’
UranUran:
Rak
24°08’
Ryby
19°15’
NeptunNeptun:
Váhy
26°22’
Vodnář
22°26’
PlutoPluto:
Lev
24°18’
Kozoroh
1°16’
S.UzelS.Uzel:
Střelec
28°46’
Vodnář
10°56’
Černá LunaLilith:
Střelec
6°20’
Střelec
29°45’
CheirónCheirón:
Vodnář
5°29’
Vodnář
18°23’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Rak
28°14’
4. IC:
Váhy
10°58’
7. DSC:
Kozoroh
28°14’
10. MC:
Beran
10°58’

Dnes se narodili
Kanada Donald Sutherland
(*1935) herec

Spojené státy James Cagney
(*1899) herec

Česká republika Heda Čechová
(*1928) hlasatelka, poslankyně, matka Vladimíra Čecha ml.

Německo Angela Merkel
(*1954) politička, kancléřka

Velká Británie Camilla vévodkyně z Cornwallu
(*1947) Její královská Výsost vévodkyně z Cornwallu


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Vin Diesel
(*1967) herec, režisér scénárista, kulturista

Jižní Afrika Nelson Mandela
(*1918) prezident JAR, bojovník proti apartheidu

Česká republika Pavel Bém
(*1963) politik, lékař, poslanec, 19. primátor města Prahy

Česká republika Barbora Mottlová
(*1986) herečka, zpěvačka, moderátorka, modelka

Česká republika Ivo Jahelka
(*1954) zpěvák, písničkář


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Josef Menzel
(*1901 - 1975) novinář, překladatel a spisovatel dětských knih, otec Jiřího Menzela

Rusko car Mikuláš II. Alexandrovič
(*1868 - 1918) poslední ruský car

Německo Alexandra Fjodorovna Hessenská
(*1872 - 1918) princezna hesenská, sňatkem poslední ruská carevna

Rusko Velkokněžna Anastázie Nikolajevna Ruská
(*1901 - 1918) nejmladší dcera posledního panovníka Ruského impéria, cara Mikuláše II.

Rusko Velkokněžna Taťána Nikolajevna
(*1897 - 1918) Velkokněžna ruská



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »