byk

Tom Bergeron
(2009): Lopez Tonight

Pohlaví:
Muž
Narození:
6.5. 1955 - 10:30h
Místo:
Haverhill
Země:
Věk:
62 let
  • Slunce: Býk
  • Luna:    Štír
  • ASC:     Rak
  • Životní číslo: 4
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec
Tom Bergeron - Film: Lopez Tonight
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2009, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2009 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Tom Bergeron - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Lopez Tonight":
(*1971) David Arquette

(*1937) Bill Cosby

(*1967) Jamie Foxx

(*1958) Prince

(*1969) Sean Combs

(*1947) Larry David

(*1968) Marc Anthony

(*1966) Lisa Edelstein

(*1991) Emma Roberts

(*1963) Larry The Cable Guy

(*1963) Michael Chiklis

(*1966) Rainn Wilson

(*1980) Zachary Levi

(*1961) George Lopez

(*1961) George Lopez (scénárista)

(*1989) Nina Dobrev

(*1947) Carlos Santana

(*1977) Irina Voronina

(*1992) Selena Gomez

(*1996) Kara R. Stribling

(*1960) Kathy Griffin

(*1984) Aubrey Plaza

(*1971) Eric Stonestreet

(*1980) Ellie Kemper

(*1985) Crystal Reed

(*1987) Kristin Cavallari

(*1979) Mindy Kaling

(*1964) J. B. Smoove

(*1980) Nick Carter

(*1967) NeNe Leakes

(*1984) Fantasia Barrino

(*1984) Kelly Osbourne

(*1985) Ciara

(*1981) Lupe Fiasco

(*1981) Pitbull

(*1970) Bethenny Frankel



Tranzitní horoskop (2009)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Býk
15°17’
-(rychlá)
LunaLuna:
Štír
11°44’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Blíženci
0°06’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Beran
14°22’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
17°11’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Rak
23°39’
Kozoroh
29°02’
SaturnSaturn:
Štír
18°04’
Panna
21°45’
UranUran:
Rak
24°08’
Ryby
19°15’
NeptunNeptun:
Váhy
26°22’
Vodnář
22°26’
PlutoPluto:
Lev
24°18’
Kozoroh
1°16’
S.UzelS.Uzel:
Střelec
28°46’
Vodnář
10°56’
Černá LunaLilith:
Střelec
6°20’
Střelec
29°45’
CheirónCheirón:
Vodnář
5°29’
Vodnář
18°23’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Rak
28°14’
4. IC:
Váhy
10°58’
7. DSC:
Kozoroh
28°14’
10. MC:
Beran
10°58’

Dnes se narodili
Spojené státy Owen Wilson
(*1968) herec, scénárista

Spojené státy Chloë Sevigny
(*1974) herečka

Česká republika Helena Štáchová
(*1944) loutkoherečka, dabérka, zpěvačka, režisérka, scénáristka, spisovatelka, ředitelka Divadla Spejbla a Hurvínka

Česká republika Marcela Březinová
(*1960) zpěvačka

Německo Carl Maria von Weber
(*1786) hudební skladatel, kapelník, klavírista a dirigent


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Meg Ryan
(*1961) herečka

Spojené státy Jodie Foster
(*1962) herečka, režisérka

Spojené státy Robert Beltran
(*1953) herec

Spojené státy Gene Tierney
(*1920) herečka



Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy James Coburn
(*1928 - 2002) herec

Slovensko Gustáv Husák
(*1913 - 1991) 8. československý prezident

Francie Marcel Proust
(*1871 - 1922) prozaik

Spojené státy Gia Carangi
(*1960 - 1986) supermodelka

Dánsko Niels Bohr
(*1885 - 1962) fyzik a vědec v oblasti atomové a jaderné fyziky



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Novoluní ve Štír Štíru
ukázat kalendář »