byk

Tom Bergeron
(2009): Lopez Tonight

Pohlaví:
Muž
Narození:
6.5. 1955 - 10:30h
Místo:
Haverhill
Země:
Věk:
62 let
  • Slunce: Býk
  • Luna:    Štír
  • ASC:     Rak
  • Životní číslo: 4
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec
Tom Bergeron - Film: Lopez Tonight
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2009, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2009 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Tom Bergeron - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Lopez Tonight":
(*1971) David Arquette

(*1937) Bill Cosby

(*1967) Jamie Foxx

(*1958) Prince

(*1969) Sean Combs

(*1947) Larry David

(*1968) Marc Anthony

(*1966) Lisa Edelstein

(*1991) Emma Roberts

(*1963) Larry The Cable Guy

(*1963) Michael Chiklis

(*1966) Rainn Wilson

(*1980) Zachary Levi

(*1961) George Lopez

(*1961) George Lopez (scénárista)

(*1989) Nina Dobrev

(*1947) Carlos Santana

(*1977) Irina Voronina

(*1992) Selena Gomez

(*1996) Kara R. Stribling

(*1960) Kathy Griffin

(*1984) Aubrey Plaza

(*1971) Eric Stonestreet

(*1980) Ellie Kemper

(*1985) Crystal Reed

(*1987) Kristin Cavallari

(*1979) Mindy Kaling

(*1964) J. B. Smoove

(*1980) Nick Carter

(*1967) NeNe Leakes

(*1984) Fantasia Barrino

(*1984) Kelly Osbourne

(*1985) Ciara

(*1981) Lupe Fiasco

(*1981) Pitbull

(*1970) Bethenny Frankel



Tranzitní horoskop (2009)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Býk
15°17’
-(rychlá)
LunaLuna:
Štír
11°44’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Blíženci
0°06’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Beran
14°22’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
17°11’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Rak
23°39’
Kozoroh
29°02’
SaturnSaturn:
Štír
18°04’
Panna
21°45’
UranUran:
Rak
24°08’
Ryby
19°15’
NeptunNeptun:
Váhy
26°22’
Vodnář
22°26’
PlutoPluto:
Lev
24°18’
Kozoroh
1°16’
S.UzelS.Uzel:
Střelec
28°46’
Vodnář
10°56’
Černá LunaLilith:
Střelec
6°20’
Střelec
29°45’
CheirónCheirón:
Vodnář
5°29’
Vodnář
18°23’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Rak
28°14’
4. IC:
Váhy
10°58’
7. DSC:
Kozoroh
28°14’
10. MC:
Beran
10°58’

Dnes se narodili
Spojené státy Kevin Costner
(*1955) herec, režisér, zpěvák, skladatel

Velká Británie Cary Grant
(*1904) herec

Spojené státy Danny Kaye
(*1911) herec

Spojené státy Oliver Hardy
(*1892) herec

Velká Británie John Boorman
(*1933) scénárista, režisér


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Tippi Hedren
(*1930) herečka, modelka, aktivistka

Spojené státy Dolly Parton
(*1946) herečka, zpěvačka

Spojené státy Janis Joplin
(*1943) zpěvačka, kytaristka

Spojené státy Edgar Allan Poe
(*1809) spisovatel, básník, literární kritik

Velká Británie James Watt
(*1736) mechanik, vynálezce a fyzik


Výročí úmrtí dnes mají
Indie Rudyard Kipling
(*1865 - 1936) básník, prozaik, novinář

Spojené státy Joan London
(*1901 - 1971) spisovatelka, dcera spisovatele Jacka Londona

Česká republika Václav Borovička
(*1925 - 1996) dramaturg, scénárista, režisér

Spojené státy John Tyler
(*1790 - 1862) 10. prezident usa

Velká Británie Cecil Beaton
(*1904 - 1980) anglický módní a portrétní fotograf



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »