byk

Tom Bergeron
(2010): Take Two with Phineas and Ferb (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
6.5. 1955 - 10:30h
Místo:
Haverhill
Země:
Věk:
62 let
  • Slunce: Býk
  • Luna:    Štír
  • ASC:     Rak
  • Životní číslo: 4
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec
Tom Bergeron - Film: Take Two with Phineas and Ferb (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2010, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2010 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Tom Bergeron - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Take Two with Phineas and Ferb (TV seriál)":
(*1973) Neil Patrick Harris

(*1971) Seth Kearsley (režisér)

(*1962) Dee Bradley Baker

(*1991) Emma Roberts

(*1968) Kelly Hu

(*1990) Thomas Brodie-Sangster

(*1985) Ashley Tisdale

(*1964) Caroline Rhea

(*1974) Maulik Pancholy

(*1993) Alyson Stoner

(*1942) Richard O'Brien

(*1992) Vincent Martella



Tranzitní horoskop (2010)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Býk
15°17’
-(rychlá)
LunaLuna:
Štír
11°44’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Blíženci
0°06’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Beran
14°22’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
17°11’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Rak
23°39’
Vodnář
26°27’
SaturnSaturn:
Štír
18°04’
Váhy
4°31’
UranUran:
Rak
24°08’
Ryby
23°06’
NeptunNeptun:
Váhy
26°22’
Vodnář
24°35’
PlutoPluto:
Lev
24°18’
Kozoroh
3°19’
S.UzelS.Uzel:
Střelec
28°46’
Kozoroh
21°36’
Černá LunaLilith:
Střelec
6°20’
Vodnář
10°14’
CheirónCheirón:
Vodnář
5°29’
Vodnář
23°08’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Rak
28°14’
4. IC:
Váhy
10°58’
7. DSC:
Kozoroh
28°14’
10. MC:
Beran
10°58’

Dnes se narodili
Mexiko Anthony Quinn
(*1915) herec

Velká Británie John Hannah
(*1962) herec

Spojené státy Shirley Temple
(*1928) herečka, politička

Spojené státy Michael Moore
(*1954) kontroverzní režisér, scénárista

Japonsko Kendži Kawai
(*1957) japonský hudební skladatel


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Shirley MacLaine
(*1934) herečka

Spojené státy Barbra Streisand
(*1942) herečka, zpěvačka, režisérka

Spojené státy Kelly Clarkson
(*1982) herečka, zpěvačka, textařka

Slovensko Juraj Mokrý
(*1977) herec, moderátor, bavič

Irsko Aidan Gillen
(*1968) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Rusko Boris Jelcin
(*1931 - 2007) prezident ruské federace

Velká Británie John Mills
(*1908 - 2005) herec

Velká Británie William Wordsworth
(*1770 - 1850) básník

Nizozemsko Bertus Aafjes
(*1914 - 1993) nizozemský spisovatel a básník

Francie Jules Amédée Barbey d'Aurevilly
(*1808 - 1889) francouzský spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »