byk

Tom Bergeron
(2012): Táta to zvládne (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
6.5. 1955 - 10:30h
Místo:
Haverhill
Země:
Věk:
62 let
  • Slunce: Býk
  • Luna:    Štír
  • ASC:     Rak
  • Životní číslo: 4
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec
Tom Bergeron - Film: Táta to zvládne (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2012, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2012 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Tom Bergeron - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Táta to zvládne (TV seriál)":
(*1948) Richard Correll (režisér)

(*1958) Ted McGinley

(*1960) Scott Baio

(*1975) Alanna Ubach

(*1965) Patrick Labyorteaux (scénárista)

(*1995) Luke Benward

(*1998) Ryan Newman

(*2001) Jackson Brundage

(*1990) James Maslow

(*1995) Morgan Obenreder



Tranzitní horoskop (2012)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Býk
15°17’
-(rychlá)
LunaLuna:
Štír
11°44’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Blíženci
0°06’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Beran
14°22’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
17°11’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Rak
23°39’
Býk
0°26’
SaturnSaturn:
Štír
18°04’
Váhy
28°19’
UranUran:
Rak
24°08’
Beran
0°51’
NeptunNeptun:
Váhy
26°22’
Vodnář
28°54’
PlutoPluto:
Lev
24°18’
Kozoroh
7°20’
S.UzelS.Uzel:
Střelec
28°46’
Střelec
12°57’
Černá LunaLilith:
Střelec
6°20’
Býk
1°45’
CheirónCheirón:
Vodnář
5°29’
Ryby
1°55’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Rak
28°14’
4. IC:
Váhy
10°58’
7. DSC:
Kozoroh
28°14’
10. MC:
Beran
10°58’

Dnes se narodili
Spojené státy Meg Ryan
(*1961) herečka

Spojené státy Jodie Foster
(*1962) herečka, režisérka

Spojené státy Robert Beltran
(*1953) herec

Spojené státy Gene Tierney
(*1920) herečka



Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Sean Young
(*1959) herečka

Spojené státy Robert F. Kennedy
(*1925) politik, bratr JFK

Německo Otto von Habsburg
(*1912) spisovatel, europoslanec, publicista, novinář, nejstarším synem císaře karla i.

Velká Británie Thomas Chatterton
(*1752) anglický básník období preromantismu

Itálie papež Pius VIII.
(*1761) 253. papež


Výročí úmrtí dnes mají
Rakousko Franz Schubert
(*1797 - 1828) hudební skladatel

Česká republika Jiří Brabec
(*1940 - 2003) herec, skladatel

Rusko Boris Strugackij
(*1933 - 2012) scénárista, spisovatel

Francie André Bettencourt
(*1919 - 2007) politik

Belgie James Ensor
(*1860 - 1949) belgický malíř a grafik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »