byk

Tom Bergeron
(2015): 5th Critics' Choice Television Awards

Pohlaví:
Muž
Narození:
6.5. 1955 - 10:30h
Místo:
Haverhill
Země:
Věk:
63 let
  • Slunce: Býk
  • Luna:    Štír
  • ASC:     Rak
  • Životní číslo: 4
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec
Tom Bergeron - Film: 5th Critics' Choice Television Awards
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2015, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2015 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Tom Bergeron - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "5th Critics' Choice Television Awards":
(*1949) Jessica Lange

(*1975) Charlize Theron

(*1954) Scott Bakula

(*1959) Allison Janney

(*1975) Johnny Galecki

(*1944) Sam Elliott

(*1944) Jeffrey Tambor

(*1976) Anna Faris

(*1966) Olivier Martinez

(*1974) Sarah Paulson

(*1968) Terry Crews

(*1978) Shiri Appleby

(*1962) Bob Odenkirk

(*1978) Ben McKenzie

(*1981) T. J. Miller

(*1970) Constance Zimmer

(*1973) Seth MacFarlane

(*1970) Taraji P. Henson

(*1978) James Corden

(*1990) Chris Colfer

(*1976) Cat Deeley

(*1980) Max Greenfield



Tranzitní horoskop (2015)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Býk
15°17’
-(rychlá)
LunaLuna:
Štír
11°44’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Blíženci
0°06’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Beran
14°22’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
17°11’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Rak
23°39’
Lev
21°43’
SaturnSaturn:
Štír
18°04’
Střelec
0°54’
UranUran:
Rak
24°08’
Beran
12°37’
NeptunNeptun:
Váhy
26°22’
Ryby
5°23’
PlutoPluto:
Lev
24°18’
Kozoroh
13°10’
S.UzelS.Uzel:
Střelec
28°46’
Váhy
14°54’
Černá LunaLilith:
Střelec
6°20’
Panna
3°50’
CheirónCheirón:
Vodnář
5°29’
Ryby
13°47’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Rak
28°14’
4. IC:
Váhy
10°58’
7. DSC:
Kozoroh
28°14’
10. MC:
Beran
10°58’

Dnes se narodili
Spojené státy Danny DeVito
(*1944) herec, režisér, komik

Francie Sophie Marceau
(*1966) herečka, režisérka, scénáristka

Spojené státy Rock Hudson
(*1925) herec

Spojené státy Martin Scorsese
(*1942) režisér, scénárista, herec, pedagog

Velká Británie Bernard Montgomery
(*1887) britský polní maršál


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Owen Wilson
(*1968) herec, scénárista

Spojené státy Chloë Sevigny
(*1974) herečka

Česká republika Helena Štáchová
(*1944) loutkoherečka, dabérka, zpěvačka, režisérka, scénáristka, spisovatelka, ředitelka Divadla Spejbla a Hurvínka

Česká republika Marcela Březinová
(*1960) zpěvačka

Německo Carl Maria von Weber
(*1786) hudební skladatel, kapelník, klavírista a dirigent


Výročí úmrtí dnes mají
Polsko Kateřina Veliká
(*1729 - 1796) ruská carevna

Česká republika Laďka Kozderková
(*1949 - 1986) herečka, zpěvačka

Maďarsko Sandor Belcsak
(*1938 - 1999) astrolog

Německo Ricarda Huch
(*1864 - 1947) spisovatelka

Spojené státy Audre Lorde
(*1934 - 1992) aktivistka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »