rak

Tom Cruise
(2007): 79. Annual Academy Awards

Pohlaví:
Muž
Narození:
3.7. 1962 - 15:06h
Místo:
Syracuse, New York
Země:
Věk:
55 let
  • Slunce: Rak
  • Luna:    Lev
  • ASC:     Štír
  • Životní číslo: 1
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec
Tom Cruise - Film: 79. Annual Academy Awards
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2007, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2007 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Tom Cruise - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Top Gun 2
(2017) - The Mummy
(2017) - Mission: Impossible 6
(2017) - Mena
(2016) - The EE British Academy Film Awards 2016 (TV pořad)
(2016) - Jack Reacher: Never Go Back
(2015) - The EE BAFTA Film Awards 2015
(2015) - Going Clear: Scientology and the Prison of Belief
(2015) - Mission Impossible – Národ grázlů
(2014) - Na hraně zítřka
(2013) - Nevědomí
(2012) - 84. Annual Academy Awards
(2012) - Pokoj 237
(2012) - Rock of Ages
(2012) - Jack Reacher: Poslední výstřel
(2011) - The Big Picture (TV seriál)
(2011) - Mission: Impossible - Ghost Protocol
(2010) - MTV Movie Awards 2010
(2010) - Industrial Light & Magic: Creating the Impossible
(2010) - Zatím spolu, zatím živi
(2009) - Zlatý Glóbus 2009
(2009) - The Jay Leno Show
(2009) - Životopisy: Tom Cruise
(2009) - Together: The Hendrick Motorsports Story
(2008) - The Smoking Gun Presents: World's Dumbest
(2008) - MTV Movie Awards 2008
(2008) - Proboha!
(2008) - Valkýra
(2008) - Tropická bouře
(2007) - 79. Annual Academy Awards
(2007) - Rencontres de cinéma
(2007) - Der Geist des Geldes
(2007) - 5 Second Movies (TV seriál)
(2007) - Hrdinové a zbabělci
(2006) - Mission: Impossible III
(2005) - 2005 MTV Movie Awards
(2005) - Waging the War of the Worlds: From H. G. Wells to Steven Spielberg
(2005) - Válka světů
(2004) - 76. Annual Academy Awards
(2004) - Genius - Pocta Ray Charlesovi
(2004) - Danger Zone: The Making of 'Top Gun'
(2004) - Collateral
(2003) - 4Pop
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Poslední samuraj
(2002) - 74. Annual Academy Awards
(2002) - The 54th Annual Primetime Emmy Awards
(2002) - Mornings with Kerri-Anne
(2002) - Umění akce
(2002) - Space Station 3D
(2002) - Road to the Red Carpet
(2002) - Prelude to a Dream
(2002) - Paul McCartney Back in the U.S.
(2002) - HypaSpace (TV seriál)
(2002) - Hitting It Hard
(2002) - The Directors: Oliver Stone
(2002) - Deconstructing Precog Visions
(2002) - Minority Report
(2002) - Austin Powers - Goldmember
(2001) - 73. Annual Academy Awards
(2001) - America: A Tribute to Heroes
(2001) - Stanley Kubrick: Život v obrazech
(2001) - Rank (TV seriál)
(2001) - A Look Inside: The Others
(2001) - Historie vs. Hollywood (TV seriál)
(2001) - E! Rank (TV seriál)
(2001) - Dustin Hoffman - jednička ve své třídě
(2001) - Code of Conduct
(2001) - Vanilkové nebe
(2000) - Diary
(2000) - Behind the Mission: The Making of 'M:I-2'
(2000) - Mission Improbable
(2000) - Mission: Impossible II
(1999) - The American Film Institute Salute to Dustin Hoffman
(1999) - The Directors (TV seriál)
(1999) - Magnolia
(1999) - Eyes Wide Shut
(1998) - Junket Whore
(1997) - The View
(1996) - Smap x Smap
(1996) - Show Rosie O'Donnellové
(1996) - Mission: Impossible
(1996) - Jerry Maguire
(1994) - The 66th Annual Academy Awards
(1994) - Extra
(1994) - Interview s upírem
(1993) - The 65th Annual Academy Awards
(1993) - Noční show Davida Lettermana
(1993) - Firma
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1992) - Gomorron
(1992) - Time Out: The Truth About HIV, AIDS, and You
(1992) - HBO First Look (TV seriál)
(1992) - Pár správných chlapů
(1992) - Navždy a daleko
(1991) - The American Film Institute Salute to Kirk Douglas
(1990) - Bouřlivé dny
(1989) - Narozen 4. července
(1988) - Rain Man
(1988) - Mladé pušky
(1988) - Koktejl
(1986) - Oprah show
(1986) - Top Gun
(1986) - Barva peněz
(1985) - Larry King Live
(1985) - Legenda
(1983) - Ztracenci
(1983) - Správná hra
(1983) - Riskantní podnik
(1983) - Panictví po americku
(1981) - Entertainment Tonight
(1981) - Večerka
(1981) - Endless Love
(1978) - Top Gear
(1973) - Fantástico
(1953) - Panorama (TV seriál)
(1952) - Today

Tom Cruise - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "79. Annual Academy Awards":
(*1961) Eddie Murphy

(*1967) Nicole Kidman

(*1974) Penélope Cruz

(*1934) Judi Dench

(*1968) Will Smith

(*1961) George Clooney

(*1930) Clint Eastwood

(*1969) Cate Blanchett

(*1968) Hugh Jackman

(*1972) Ben Affleck

(*1954) John Travolta

(*1972) Cameron Diaz

(*1965) Robert Downey Jr.

(*1975) Kate Winslet

(*1937) Jack Nicholson

(*1946) Diane Keaton

(*1968) Naomi Watts

(*1972) Gwyneth Paltrow

(*1962) Jodie Foster

(*1961) Forest Whitaker

(*1956) Tom Hanks

(*1943) Catherine Deneuve

(*1969) Jennifer Lopez

(*1945) Helen Mirren

(*1949) Meryl Streep

(*1976) Reese Witherspoon

(*1917) June Allyson

(*1974) Leonardo DiCaprio

(*1932) Peter O'Toole

(*1965) John C. Reilly

(*1971) Mark Wahlberg

(*1975) Tobey Maguire

(*1982) Kirsten Dunst

(*1970) Rachel Weisz

(*1977) Maggie Gyllenhaal

(*1969) Jack Black

(*1982) Anne Hathaway

(*1982) Jessica Biel

(*1968) Daniel Craig

(*1941) Stephen Frears

(*1944) George Lucas

(*1964) Guillermo del Toro

(*1967) Philip Seymour Hoffman

(*1980) Ryan Gosling

(*1970) Queen Latifah

(*1978) Gael García Bernal

(*1958) Ellen DeGeneres

(*1934) Alan Arkin

(*1980) Jake Gyllenhaal

(*1948) Errol Morris (režisér)

(*1981) Beyoncé Knowles

(*1964) Clive Owen

(*1967) Will Ferrell

(*1996) Abigail Breslin

(*1980) Eva Green

(*1976) Keith Robinson

(*1983) Emily Blunt

(*1948) Al Gore

(*1962) Steve Carell

(*1954) Jerry Seinfeld

(*1973) Florian Henckel von Donnersmarck

(*1981) Jennifer Hudson

(*1956) Adriana Barraza

(*1998) Jaden Smith

(*1972) Anika Noni Rose

(*1961) Jackie Earle Haley

(*1940) Don LaFontaine

(*1981) Deanna Webb

(*1955) Thomas Newman

(*1951) Gustavo Santaolalla

(*1948) Bruce Vilanch (scénárista)



Tranzitní horoskop (2007)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Rak
11°21’
-(rychlá)
LunaLuna:
Lev
2°42’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Blíženci
19°53’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Lev
19°25’
-(rychlá)
MarsMars:
Býk
26°11’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Ryby
12°41’
Střelec
8°17’
SaturnSaturn:
Vodnář
10°00’
Lev
24°26’
UranUran:
Lev
27°55’
Ryby
11°33’
NeptunNeptun:
Štír
10°48’
Vodnář
18°07’
PlutoPluto:
Panna
8°01’
Střelec
27°02’
S.UzelS.Uzel:
Lev
10°16’
Ryby
19°38’
Černá LunaLilith:
Panna
27°29’
Váhy
8°08’
CheirónCheirón:
Ryby
10°42’
Vodnář
7°49’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Štír
2°10’
4. IC:
Vodnář
9°14’
7. DSC:
Býk
2°10’
10. MC:
Lev
9°14’

Dnes se narodili
Spojené státy Meg Ryan
(*1961) herečka

Spojené státy Jodie Foster
(*1962) herečka, režisérka

Spojené státy Robert Beltran
(*1953) herec

Spojené státy Gene Tierney
(*1920) herečka



Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Sean Young
(*1959) herečka

Spojené státy Robert F. Kennedy
(*1925) politik, bratr JFK

Německo Otto von Habsburg
(*1912) spisovatel, europoslanec, publicista, novinář, nejstarším synem císaře karla i.

Velká Británie Thomas Chatterton
(*1752) anglický básník období preromantismu

Itálie papež Pius VIII.
(*1761) 253. papež


Výročí úmrtí dnes mají
Rakousko Franz Schubert
(*1797 - 1828) hudební skladatel

Česká republika Jiří Brabec
(*1940 - 2003) herec, skladatel

Rusko Boris Strugackij
(*1933 - 2012) scénárista, spisovatel

Francie André Bettencourt
(*1919 - 2007) politik

Belgie James Ensor
(*1860 - 1949) belgický malíř a grafik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »