rak

Tom Hanks
(2005): Mise na Měsíc 3D

Pohlaví:
Muž
Narození:
9.7. 1956 - 11:17h
Místo:
Concord, Kalifornie
Země:
Věk:
63 let
  • Slunce: Rak
  • Luna:    Lev
  • ASC:     Panna
  • Životní číslo: 1
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec, režisér
Tom Hanks - Film: Mise na Měsíc 3D
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2005, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2005 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Tom Hanks - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2018) - Toy Story 4
(2017) - In the Garden of Beasts
(2016) - Zlatý Glóbus 2016 (TV pořad)
(2016) - The Circle
(2016) - Sully
(2016) - Inferno
(2016) - A Hologram for the King
(2015) - Carly Rae Jepsen - I Really Like You (hudební videoklip)
(2015) - The Late Show with Stephen Colbert
(2015) - Saturday Night Live 40th Anniversary Special
(2015) - The Late Late Show with James Corden
(2015) - Everything Is Copy
(2015) - Amerika v sedmdesátých letech (TV seriál)
(2015) - Most špiónů
(2015) - Ithaca
(2014) - The 20th Annual Screen Actors Guild Awards
(2014) - Zlatý Glóbus 2014
(2014) - The Night That Changed America: A Grammy Salute to The Beatles (koncert)
(2014) - Misery Loves Comedy
(2014) - And the Oscar Goes To...
(2014) - Toy Story That Time Forgot
(2013) - The 67th Annual Tony Awards
(2013) - Vražda prezidenta Lincolna
(2013) - Americká 60. léta (TV seriál)
(2013) - Zachraňte pana Bankse
(2013) - Toy Story of Terror
(2013) - Kapitán Phillips
(2012) - 84. Annual Academy Awards
(2012) - 64. Emmy Awards
(2012) - Stand Up to Cancer
(2012) - Radioman
(2012) - David Geffen: Král Hollywoodu
(2012) - Partysaurus Rex
(2012) - Movie: The Movie
(2012) - The Greatest Event in Television History (TV seriál)
(2012) - Electric City (TV seriál)
(2012) - Atlas mraků
(2011) - 83. Annual Academy Awards
(2011) - Zlatý Glóbus 2011
(2011) - Prohibition (TV seriál)
(2011) - Podivuhodná cesta
(2011) - Neuvěřitelně hlasitě & nesmírně blízko
(2011) - Moje krásná učitelka
(2011) - Krátké příběhy hraček
(2011) - Havajské prázdniny
(2010) - 82. Annual Academy Awards
(2010) - Zlatý Glóbus 2010
(2010) - The 8th Annual TV Land Awards
(2010) - Conan
(2010) - AFI Life Achievement Award: A Tribute to Mike Nichols
(2010) - The Making of 'The Pacific'
(2010) - Hope For Haiti Now (koncert)
(2010) - Toy Story 3: Příběh hraček
(2010) - The Pacific (TV seriál)
(2009) - Zlatý Glóbus 2009
(2009) - Noční Show Jimmyho Fallona
(2009) - 25 let Rokenrolové síně slávy (koncert)
(2009) - Streisand: Live in Concert (koncert)
(2009) - National Parks, The: America's Best Idea (TV seriál)
(2009) - Getting Past Impossible: Forrest Gump and the Visual Effects Revolution
(2009) - Barack Obama: Koncert 2009 (koncert)
(2009) - Beyond All Boundaries
(2009) - Andělé a démoni
(2008) - 80. Annual Academy Awards
(2008) - Grammy Awards 2008
(2008) - A Timeless Call
(2008) - Sexo en serie
(2008) - ABBA: Mamma Mia! Story
(2008) - Velký Buck Howard
(2007) - 79. Annual Academy Awards
(2007) - Zlatý Glóbus 2007
(2007) - The Graham Norton Show
(2007) - The War (TV seriál)
(2007) - Saturday Night Live in the '90s: Pop Culture Nation
(2007) - Příběh Pixaru
(2007) - The Art of Screenplay Adaptation
(2007) - 5 Second Movies (TV seriál)
(2007) - Yo Gabba Gabba! (TV seriál)
(2007) - Soukromá válka pana Wilsona
(2007) - Simpsonovi ve filmu
(2006) - 78. Annual Academy Awards
(2006) - Miracles and Mystery: Creating 'The Green Mile'
(2006) - Kdo zabil elektromobil?
(2006) - Šifra mistra Leonarda
(2006) - Auta
(2005) - Mise na Měsíc 3D
(2004) - 76. Annual Academy Awards
(2004) - Saturday Night Live: The Best of Christopher Walken
(2004) - Terminál
(2004) - Polární expres
(2004) - Ministry of Mayhem (TV seriál)
(2004) - Lupiči paní domácí
(2004) - Elvis už odešel
(2003) - 75. Annual Academy Awards
(2003) - 4Pop
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - People Like Us: Making 'Philadelphia'
(2003) - Freedom: A History of Us (TV seriál)
(2003) - Frank Abagnale: Between Reality and Fiction
(2003) - 'Catch Me If You Can': The Casting of the Film
(2003) - 'Catch Me If You Can': In Closing
(2003) - 'Catch Me If You Can': Behind the Camera
(2002) - 74. Annual Academy Awards
(2002) - The 54th Annual Primetime Emmy Awards
(2002) - The Rutles 2: Can't Buy Me Lunch
(2002) - AFI Life Achievement Award: A Tribute to Tom Hanks
(2002) - Film o filmu: Road to Perdition
(2002) - Road to Perdition
(2002) - Chyť mě, když to dokážeš
(2002) - The Honeymooners 50th Anniversary Celebration
(2001) - 73. Annual Academy Awards
(2001) - America: A Tribute to Heroes
(2001) - Wilson: The Life and Death of a Hollywood Extra
(2001) - Rescued from the Closet
(2001) - The Making of 'Band of Brothers'
(2001) - Bratrstvo neohrožených (TV seriál)
(2000) - GPTV
(2000) - What Lies Beneath: Constructing the Perfect Thriller
(2000) - Walking the Mile
(2000) - Twentieth Century Fox: The Blockbuster Years
(2000) - The Story Behind 'Toy Story'
(2000) - The Making of 'Cast Away'
(2000) - Lord Stanley's Cup: Hockey's Ultimate Prize
(2000) - Dokumentace války
(2000) - Behind the Scenes: Cast Away
(2000) - Trosečník
(1999) - 71. Annual Academy Awards
(1999) - Taff
(1999) - The Directors (TV seriál)
(1999) - Stephen King: Shining in the Dark
(1999) - Saturday Night Live 25
(1999) - The Miracle of the Green Mile
(1999) - Celebrity Profile (TV seriál)
(1999) - Zelená míle
(1999) - Toy Story 2: Příběh hraček
(1998) - The 50th Annual Primetime Emmy Awards
(1998) - Return with Honor
(1998) - Return to Normandy
(1998) - Into the Breach: 'Saving Private Ryan'
(1998) - Christopher Reeve: A Celebration of Hope
(1998) - The Harryhausen Chronicles
(1998) - Ze Země na Měsíc (TV seriál)
(1998) - Zachraňte vojína Ryana
(1998) - Láska přes internet
(1997) - Leute heute
(1997) - I Am Your Child
(1996) - Scene by Scene
(1996) - The American Film Institute Salute to Steven Spielberg
(1996) - Ztracený Měsíc: Triumf Apolla 13
(1996) - To je náš hit!
(1995) - 50 Years of Funny Females
(1995) - 4% filmová tajemství
(1995) - Barbra: The Concert (koncert)
(1995) - Toy Story: Příběh hraček
(1995) - Apollo 13
(1994) - The 66th Annual Academy Awards
(1994) - Inside the Actors Studio
(1994) - Extra
(1994) - The Wonderful World of Disney: 40 Years of Television Magic
(1994) - Očima Forresta Gumpa
(1994) - Vault of Horror I
(1994) - Forrest Gump
(1993) - The 65th Annual Academy Awards
(1993) - Noční show Davida Lettermana
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1993) - Samotář v Seattlu
(1993) - Philadelphia
(1993) - Padlí andělé (TV seriál)
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1992) - Gomorron
(1992) - HBO First Look (TV seriál)
(1992) - Velké vítězství
(1992) - Radio Flyer
(1990) - Ohňostroj marnosti
(1990) - Joe kontra sopka
(1989) - Turner a Hooch
(1989) - Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
(1989) - Lidé z předměstí
(1988) - Velký
(1988) - Pointa
(1987) - Zátah
(1986) - Oprah show
(1986) - Vůbec nic společného
(1986) - Pokaždé se loučíme
(1986) - Dům za všechny peníze
(1985) - Muž s červenou botou
(1985) - Blázni a dobrovolníci
(1984) - Žbluňk!
(1984) - Pánská jízda
(1982) - Late Night with David Letterman
(1982) - Příšery
(1981) - Entertainment Tonight
(1980) - On ví, že jsi sama
(1980) - Bosom Buddies (TV seriál)
(1975) - Saturday Night Live
(1971) - Film '72
(1952) - Today

Tom Hanks - Producentská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Tom Hanks - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Mise na Měsíc 3D":
(*1955) Bill Paxton

(*1937) Morgan Freeman

(*1925) Paul Newman

(*1954) John Travolta

(*1941) Scott Glenn

(*1969) Matthew McConaughey

(*1970) Matt Damon

(*1955) Gary Sinise

(*1970) Barry Pepper

(*1956) Rita Wilson

(*1957) Kevin Pollak

(*1966) Neal McDonough

(*1961) John Corbett

(*1947) Tim Matheson

(*1969) Donnie Wahlberg

(*1967) Frank John Hughes

(*1972) Rick Gomez

(*1956) Bryan Cranston

(*1955) Sean MacLeod Phillips (kameraman)

(*1955) Peter Scolari

(*1969) Blake Neely (hudební skladatel)



Tranzitní horoskop (2005)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Rak
17°28’
-(rychlá)
LunaLuna:
Lev
9°51’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Rak
5°47’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Blíženci
22°50’
-(rychlá)
MarsMars:
Ryby
17°20’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
0°21’
Váhy
17°20’
SaturnSaturn:
Štír
26°30’
Rak
24°53’
UranUran:
Lev
1°39’
Ryby
3°55’
NeptunNeptun:
Váhy
27°38’
Vodnář
13°51’
PlutoPluto:
Lev
26°59’
Střelec
22°44’
S.UzelS.Uzel:
Střelec
5°59’
Beran
28°17’
Černá LunaLilith:
Kozoroh
24°04’
Rak
16°50’
CheirónCheirón:
Vodnář
10°14’
Kozoroh
25°35’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Panna
21°45’
4. IC:
Střelec
20°41’
7. DSC:
Ryby
21°45’
10. MC:
Blíženci
20°41’

Dnes se narodili
Spojené státy Jennifer Connelly
(*1970) herečka

Rumunsko Edward G. Robinson
(*1893) herec, scénárista

Spojené státy Frank Sinatra
(*1915) herec, zpěvák

Francie Gustave Flaubert
(*1821) spisovatel

Česká republika Jiří Mahen
(*1882) režisér, básník, novinář, dramaturg, knihovník


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Steve Buscemi
(*1957) herec

Kanada Christopher Plummer
(*1929) herec

Česká republika Bára Štěpánová
(*1959) herečka, moderátorka

Česká republika Jiří Pomeje
(*1964) herec

Spojené státy Jamie Foxx
(*1967) herec, zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Joseph Heller
(*1923 - 1999) spisovatel, satirik, autor románu Hlava XXII

Velká Británie Robert Browning
(*1812 - 1889) přední anglický básník viktoriánského období

Německo Theodor Heuss
(*1884 - 1963) německý politik a první prezident SRN

Itálie Lucia Joyce
(*1907 - 1982) baletka, dcera Jamese Joyce, schizofrenička

Spojené státy Ike Turner
(*1931 - 2007) americký kytarista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Úplněk v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »