strelec

Tom Sizemore
(1992): Gomorron

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Detroit, Michigan
Země:
Věk:
57 let
Povolání:
herec
Tom Sizemore - Film: Gomorron
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1992, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1992 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Tom Sizemore - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Life Outside
(2017) - John Ledger
(2017) - Human Factor
(2017) - Felt
(2016) - The Bronx Bull
(2016) - Swap
(2016) - The Second Coming of Christ
(2016) - Lucifer (TV seriál)
(2016) - Halloweed
(2016) - Exit 14
(2016) - Durant's Never Closes
(2016) - Cross 2
(2016) - Clandestine
(2016) - Asian Connection
(2015) - 6 Ways to Die
(2015) - 24 Hours
(2015) - The Million Dollar Date
(2015) - Snuff
(2015) - Roadrun
(2015) - Night of the Living Dead: Darkest Dawn
(2015) - Narušitelé
(2015) - Morella
(2015) - Laugh Killer Laugh
(2015) - Kickback
(2015) - Flashes
(2015) - Exit Strategy
(2015) - Deep Burial
(2015) - Blue Line
(2015) - Better Criminal
(2014) - Unkillable
(2014) - The Red Road (TV seriál)
(2014) - Terms & Conditions
(2014) - Seal Team 8: Za nepřátelskou linií
(2014) - Reach Me
(2014) - Private Number
(2014) - Murder101
(2014) - The Drunk
(2014) - Dark Haul
(2014) - Bordering on Bad Behavior
(2014) - Auteur
(2013) - 5 Hour Friends
(2013) - Společnost hrdinů
(2013) - Remnants
(2013) - Quad
(2013) - Paranormal Movie
(2013) - Meth Head
(2013) - Chlorine
(2013) - Five Thirteen
(2013) - Crosshairs
(2013) - Before I Sleep
(2012) - Visible Scars
(2012) - Slumber Party Slaughter
(2012) - El Bosc
(2011) - Through the Eye
(2011) - Suing the Devil
(2011) - The Speak
(2011) - The Saints of Mt. Christopher
(2011) - Práskači
(2011) - Kříž
(2011) - Cousin Sarah
(2011) - Contractor's Routine
(2011) - Collar
(2011) - Cellmates
(2011) - Black Gold
(2010) - Toxic
(2010) - Shadows in Paradise
(2010) - Havaj 5-0 (TV seriál)
(2010) - Big Money Rustlas
(2009) - 21 and a Wake-Up
(2009) - Super Capers
(2009) - The Grind
(2009) - Double Duty
(2009) - Corrado
(2008) - Celebrity Rehab with Dr. Drew
(2008) - Stiletto
(2008) - Red
(2008) - Poslední ukolébavka
(2008) - Malí letci
(2008) - A Broken Life
(2008) - American Son
(2007) - Hurikán na povel
(2007) - White Air
(2007) - Výheň
(2007) - Oranges
(2007) - Jízda s Elvisem
(2006) - Zyzzyx Road
(2006) - Střepina
(2006) - Shut Up and Shoot!
(2006) - Posedlá démonem
(2006) - The Genius Club
(2006) - Bottom Feeder
(2005) - The Making of 'Heat'
(2005) - Piggy Banks
(2005) - No Rules
(2005) - The Nickel Children
(2004) - Vincentův svět (TV seriál)
(2004) - Paparazzi
(2004) - Hustle
(2004) - Dr. Vegas (TV seriál)
(2003) - Sláva jen pro mrtvé
(2003) - Pavučina snů
(2002) - Reel Comedy: Big Trouble
(2002) - AFI Life Achievement Award: A Tribute to Tom Hanks
(2002) - The Essence of Combat: Making 'Black Hawk Down'
(2002) - Welcome to America
(2002) - Velký průšvih
(2002) - Švindl
(2002) - Otcovy hříchy
(2002) - Oddělení loupeží a vražd (TV seriál)
(2001) - Chaos Rising: The Storm Around 'Natural Born Killers'
(2001) - Profesionál
(2001) - Pearl Harbor
(2001) - Černý jestřáb sestřelen
(2000) - Sejměte Cartera
(2000) - Rudá planeta
(1999) - The Directors (TV seriál)
(1999) - Zápas
(1999) - Počítání mrtvých
(1999) - Ochrana svědků
(1999) - Boxeři
(1999) - Bar Florentine
(1998) - Return to Normandy
(1998) - Into the Breach: 'Saving Private Ryan'
(1998) - Zachraňte vojína Ryana
(1998) - Svědek proti mafii
(1998) - Nepřítel státu
(1997) - Relic
(1995) - Zvláštní dny
(1995) - Nelítostný souboj
(1995) - Ďábel v modrém
(1994) - Wyatt Earp
(1994) - Takoví normální zabijáci
(1993) - Watch It
(1993) - Srdce a duše
(1993) - Pravdivá romance
(1993) - Na dostřel
(1992) - Gomorron
(1992) - Přepadení ve vzduchu
(1992) - Procitnutí
(1992) - Divoký anděl
(1991) - Předem vinni
(1991) - Let vetřelce
(1991) - Kde odpočívají spící psi
(1991) - Harley Davidson a Marlboro Man
(1991) - Bod zlomu
(1990) - A Matter of Degrees
(1989) - Rude Awakening
(1989) - Penn & Teller Get Killed
(1989) - Narozen 4. července
(1989) - Modrá ocel
(1989) - Kriminál
(1988) - China Beach (TV seriál)
(1981) - Entertainment Tonight

Tom Sizemore - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Gomorron":
(*1956) Mel Gibson

(*1955) Bruce Willis

(*1967) Julia Roberts

(*1963) Brad Pitt

(*1961) Eddie Murphy

(*1954) Denzel Washington

(*1971) Ewan McGregor

(*1952) Liam Neeson

(*1955) Bill Paxton

(*1967) Nicole Kidman

(*1934) Judi Dench

(*1968) Will Smith

(*1961) George Clooney

(*1956) Andy Garcia

(*1946) Sylvester Stallone

(*1947) Arnold Schwarzenegger

(*1960) Jean-Claude Van Damme

(*1930) Clint Eastwood

(*1964) Keanu Reeves

(*1961) Laurence Fishburne

(*1942) Harrison Ford

(*1972) Jude Law

(*1977) Orlando Bloom

(*1969) Cate Blanchett

(*1953) Pierce Brosnan

(*1969) Renée Zellweger

(*1968) Hugh Jackman

(*1962) Tom Cruise

(*1939) Ian McKellen

(*1922) Christopher Lee

(*1951) Karen Allen

(*1937) Morgan Freeman

(*1972) Ben Affleck

(*1957) Steve Buscemi

(*1954) Will Patton

(*1977) Liv Tyler

(*1943) Robert De Niro

(*1940) Al Pacino

(*1967) Carrie-Anne Moss

(*1958) Tim Robbins

(*1955) Peter Gallagher

(*1951) Kurt Russell

(*1964) Russell Crowe

(*1964) Nicolas Cage

(*1954) John Travolta

(*1972) Cameron Diaz

(*1967) Vin Diesel

(*1953) Peter Stormare

(*1960) Julianne Moore

(*1965) Chris Penn

(*1965) Robert Downey Jr.

(*1965) Ben Stiller

(*1968) Owen Wilson

(*1975) Milla Jovovich

(*1938) Jon Voight

(*1968) Cuba Gooding Jr.

(*1951) Stellan Skarsgård

(*1966) Billy Zane

(*1960) Kristin Scott Thomas

(*1981) Elijah Wood

(*1958) Viggo Mortensen

(*1971) Sean Astin

(*1959) Sean Bean

(*1931) Ian Holm

(*1975) Kate Winslet

(*1943) Ben Kingsley

(*1962) Ralph Fiennes

(*1931) Robert Duvall

(*1937) Anthony Hopkins

(*1940) John Hurt

(*1952) Isabella Rossellini

(*1936) Dennis Hopper

(*1974) Giovanni Ribisi

(*1972) Gwyneth Paltrow

(*1959) Kevin Spacey

(*1944) Michael Douglas

(*1964) Deborah Kara Unger

(*1960) Sean Penn

(*1936) Albert Finney

(*1956) Geena Davis

(*1949) Jeff Bridges

(*1965) Connie Nielsen

(*1958) Gary Oldman

(*1978) Josh Hartnett

(*1948) Kathy Bates

(*1973) Kate Beckinsale

(*1956) Tom Hanks

(*1963) Johnny Depp

(*1960) Hugh Grant

(*1958) Kevin Bacon

(*1957) Michael Clarke Duncan

(*1970) Matt Damon

(*1935) Woody Allen

(*1958) Alec Baldwin

(*1974) Christian Bale

(*1940) James Caan

(*1943) Chevy Chase

(*1957) Daniel Day-Lewis

(*1967) Benicio Del Toro



Tranzitní horoskop (1992)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Střelec
7°02’
-(rychlá)
LunaLuna:
Lev
28°48’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Štír
27°43’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
22°53’
-(rychlá)
MarsMars:
Střelec
11°16’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Vodnář
3°52’
Panna
14°37’
SaturnSaturn:
Kozoroh
26°17’
Vodnář
5°54’
UranUran:
Panna
0°31’
Kozoroh
13°42’
NeptunNeptun:
Štír
11°59’
Kozoroh
16°14’
PlutoPluto:
Panna
10°05’
Štír
22°06’
S.UzelS.Uzel:
Lev
21°44’
Kozoroh
9°46’
Černá LunaLilith:
Panna
3°27’
Kozoroh
27°46’
CheirónCheirón:
Ryby
2°02’
Lev
8°17’

Dnes se narodili
Spojené státy Teri Garr
(*1944) herečka

Velká Británie Ewen Bremner
(*1970) herec, představitel Spuda v Trainspottingu

Česká republika Jaroslav Marvan
(*1901) herec

Spojené státy Mos Def
(*1973) herec, rapper, zpěvák, aktivista

Rusko Alexandr Solženicyn
(*1918) prozaik


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jennifer Connelly
(*1970) herečka

Rumunsko Edward G. Robinson
(*1893) herec, scénárista

Spojené státy Frank Sinatra
(*1915) herec, zpěvák

Francie Gustave Flaubert
(*1821) spisovatel

Česká republika Jiří Mahen
(*1882) režisér, básník, novinář, dramaturg, knihovník


Výročí úmrtí dnes mají
Rakousko Marie Amálie Habsburská
(*1701 - 1756) římskoněmecká císařovna, královna česká

Indie Ravi Shankar
(*1920 - 2012) zpěvák, skladatel

Spojené státy Bettie Page
(*1923 - 2008) modelka

Spojené státy Sam Cooke
(*1931 - 1964) zpěvák

Spojené státy Lindsay Crosby
(*1938 - 1989) zpěvák



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »