blizenci

Tony Curtis
(1996): Lights, Camera, Action! A Century of the Cinema: A Star Is Born

Pohlaví:
Muž
Narození:
3.6. 1925 - 09:00h
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
† 85 let
  • Slunce: Blíženci
  • Luna:    Váhy
  • ASC:     Rak
  • Životní číslo: 8
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
29.9.2010 (Příčina: Infarkt)
Povolání:
herec
Tony Curtis - Film: Lights, Camera, Action! A Century of the Cinema: A Star Is Born
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1996, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1996 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Tony Curtis - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Morella
(2013) - Marilyn: Birth of an Icon
(2012) - Hollywood Renegade
(2011) - Unlawful Killing
(2011) - Cesta ke slávě Tonyho Curtise
(2010) - Tony Curtis erzählt...
(2010) - Rock Hudson: Dark and Handsome Stranger
(2010) - Marilyn Monroe - Tod einer Ikone
(2010) - Marilyn Monroe - Ich möchte geliebt werden
(2010) - Let It Begin! A Filmmaker's Journey
(2010) - A Star Is Born: Special Features
(2009) - 50 años de (TV seriál)
(2009) - Secrets of Life
(2009) - Hugh Hefner: Playboy, Activist and Rebel
(2008) - The Bonnie Hunt Show
(2008) - The Jill & Tony Curtis Story
(2008) - Byl jednou jeden film: Někdo to rád horké
(2008) - David & Fatima
(2007) - The Alan Titchmarsh Show
(2007) - The Blacksmith and the Carpenter
(2006) - The 50 Greatest Comedy Films
(2006) - The Morning After: Remembering the Persuaders!
(2006) - The Making of 'Some Like It Hot'
(2006) - Jerry Lewis - König der Komödianten
(2006) - Where's Marty?
(2005) - Noční Show Craiga Fergusona
(2004) - Le Grand journal de Canal+
(2004) - Playboy: 50 Years of Playmates
(2004) - Marilyn's Man
(2004) - Hollywoodské legendy
(2003) - One Less Tear
(2003) - Il était une fois... (TV seriál)
(2003) - The Untitled Star Wars Mockumentary
(2003) - Hope & Faith (TV seriál)
(2002) - Playboy: Inside the Playboy Mansion
(2002) - Reflections of Evil
(2001) - Friday Night with Jonathan Ross
(2001) - War Stories with Oliver North (TV seriál)
(2001) - Tony Curtis on 'Some Like It Hot'
(2001) - Rescued from the Closet
(2001) - Memories from the Sweet Sue's
(2000) - AFI's 100 Years, 100 Laughs: America's Funniest Movies
(2000) - Playboy: The Party Continues
(2000) - Backstory (TV seriál)
(2000) - Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
(1999) - The Rat Pack (TV seriál)
(1999) - Hollywood: Wild in the Streets
(1999) - Boxeři
(1998) - Vivement dimanche
(1998) - Hugh Hefner: American Playboy Revisited
(1998) - Stargames
(1998) - Louis & Frank
(1997) - The View
(1997) - 50,000,000 Joe Franklin Fans Can't Be Wrong
(1997) - Profesionální lovec 2
(1997) - Elvis Meets Nixon
(1997) - Brittle Glory
(1997) - Alien X Factor
(1996) - The Sunday Show
(1996) - Caiga quien caiga
(1996) - Lights, Camera, Action! A Century of the Cinema: A Star Is Born
(1996) - Intimate Portrait: Marilyn Monroe
(1996) - Správná Susan (TV seriál)
(1995) - 50 Years of Funny Females
(1995) - 4% filmová tajemství
(1995) - Vampira
(1995) - Roger Moore: A Matter of Class
(1995) - Nesmrtelní
(1994) - Vincent à l'heure
(1994) - Cilla's World
(1994) - A Century of Cinema
(1994) - Perry Mason: Případ mrtvého guvernéra
(1994) - Bandit: Beauty and the Bandit
(1993) - Noční show Davida Lettermana
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1993) - The Celebrity Guide to Entertaining
(1993) - Superman (TV seriál)
(1993) - Nahý v New Yorku
(1993) - Mumie žije
(1992) - The American Film Institute Salute to Sidney Poitier
(1992) - Hugh Hefner: Once Upon a Time
(1992) - Hollywood Babylon II
(1992) - Hollywood Babylon (TV seriál)
(1992) - Vánoce v Connecticutu
(1992) - Uprostřed pavučiny
(1992) - Derrick contre Superman
(1991) - Joseph Cornell: Worlds in a Box
(1991) - První na ráně
(1990) - Thanksgiving Day
(1989) - The Pat Sajak Show
(1989) - Walter & Carlo i Amerika
(1989) - Tarzan na Manhattanu
(1989) - Midnight
(1989) - Lobster Man from Mars
(1989) - Charlie
(1988) - Roseanne (TV seriál)
(1988) - Der Passagier - Welcome to Germany
(1987) - The Dame Edna Experience
(1987) - Nulle part ailleurs
(1987) - Biography (TV seriál)
(1987) - Sparkyho kouzelné piano
(1986) - The American Film Institute Salute to Billy Wilder
(1986) - Vražda o třech dějstvích
(1986) - Mafiánská princezna
(1986) - Club Life
(1986) - Banter
(1986) - Balboa
(1985) - The Fantasy Film Worlds of George Pal
(1985) - Drôle de festival
(1985) - Bezvýznamnost
(1984) - Where Is Parsifal?
(1983) - Circus of the Stars #8
(1983) - Zděděný strach ze smrti
(1982) - Magic with the Stars
(1982) - Běh času (TV seriál)
(1982) - Portrait of a Showgirl
(1982) - Othello, el comando negro
(1981) - Wetten, dass..?
(1981) - Entertainment Tonight
(1981) - Tvář za milión dolarů
(1981) - The Fall Guy (TV seriál)
(1981) - Inmates: A Love Story
(1980) - The Scarlett O'Hara War
(1980) - Rozbité zrcadlo
(1980) - Panenka pro štěstí
(1980) - Londýnské spiknutí
(1980) - It Rained All Night the Day I Left
(1979) - Title Shot
(1978) - Electric Light Orchestra: 'Out of the Blue' Tour Live at Wembley (koncert)
(1978) - Vega$ (TV seriál)
(1978) - Vega$
(1978) - The Users
(1978) - Sextette
(1978) - The Manitou
(1978) - The Bad News Bears Go to Japan
(1977) - The Hollywood Greats (TV seriál)
(1977) - Casanova & Co.
(1976) - Sporting Chance
(1976) - Poslední magnát
(1975) - Good Morning America
(1975) - McCoy (TV seriál)
(1975) - Lepke
(1975) - Hrabě Monte Cristo
(1975) - Double Take
(1975) - The Big Rip-Off
(1974) - Annie and the Hoods
(1974) - Mission: Monte Carlo
(1973) - The Third Girl from the Left
(1973) - Shaft (TV seriál)
(1972) - The ABC Comedy Hour
(1971) - The Sonny and Cher Comedy Hour
(1971) - Norman Jewison, Film Maker
(1971) - The Persuaders! (TV seriál)
(1970) - You Can't Win 'Em All
(1970) - Vojna není kojná
(1969) - Na řvoucích strojích do Monte Carla
(1969) - Bracken's World (TV seriál)
(1968) - The Dick Cavett Show
(1968) - The Song Is You
(1968) - Rosemary má děťátko
(1968) - Bostonský případ
(1967) - Rowan & Martin's Laugh-In
(1967) - Nedělejte zmatek
(1967) - La Cintura di castita
(1966) - S mojí ženou ne!
(1966) - Chamber of Horrors
(1966) - Drop Dead Darling
(1965) - Behind the Scenes with Blake Edwards' 'The Great Race'
(1965) - Velké závody
(1965) - Láska na třetí
(1964) - Wild and Wonderful
(1964) - Sex and the Single Girl
(1964) - Sbohem, Charlie
(1964) - Paříž v letním parnu
(1963) - Hollywood: The Great Stars
(1963) - Seznam Adriana Messengera
(1963) - Captain Newman, M.D.
(1962) - The Tonight Show Starring Johnny Carson
(1962) - Hollywood: The Fabulous Era
(1962) - 40 Pounds of Trouble
(1962) - Taras Bulba
(1961) - The Mike Douglas Show
(1961) - The Outsider
(1961) - The Great Impostor
(1960) - Special Gala to Support Kennedy Campaign
(1960) - Here's Hollywood
(1960) - The Annual Crafts & Arts Contest
(1960) - Menschen, Hoffnungen, Medaillen
(1960) - The Young Juggler
(1960) - Who Was That Lady?
(1960) - Spartakus
(1960) - The Rat Race
(1960) - Pepe
(1960) - Flintstoneovi (TV seriál)
(1959) - Operace Spodnička
(1959) - Někdo to rád horké
(1958) - Vikingové
(1958) - Útěk v řetězech
(1958) - The Perfect Furlough
(1958) - Králové jsou vpředu
Spoluherci ve filmu "Lights, Camera, Action! A Century of the Cinema: A Star Is Born":
(*1958) Sharon Stone

(*1953) Pierce Brosnan

(*1933) Michael Caine

(*1932) Omar Sharif

(*1963) Natasha Richardson



Tranzitní horoskop (1996)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Blíženci
12°24’
-(rychlá)
LunaLuna:
Váhy
26°54’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Býk
24°20’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Blíženci
23°11’
-(rychlá)
MarsMars:
Rak
15°35’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Kozoroh
21°38’
Střelec
29°35’
SaturnSaturn:
Štír
8°45’
Ryby
19°25’
UranUran:
Ryby
25°10’
Kozoroh
29°22’
NeptunNeptun:
Lev
20°05’
Kozoroh
24°41’
PlutoPluto:
Rak
12°16’
Střelec
1°57’
S.UzelS.Uzel:
Lev
7°29’
Váhy
22°24’
Černá LunaLilith:
Rak
18°47’
Rak
10°32’
CheirónCheirón:
Beran
26°54’
Váhy
13°37’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Rak
28°58’
4. IC:
Váhy
13°33’
7. DSC:
Kozoroh
28°58’
10. MC:
Beran
13°33’

Dnes se narodili
Spojené státy Tim Robbins
(*1958) herec, režisér

Velká Británie Angela Lansbury
(*1925) herečka

Česká republika Vladimír Šmeral
(*1903) herec


Německo Nico
(*1938) herečka, skladatelka


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Montgomery Clift
(*1920) herec

Spojené státy Rita Hayworth
(*1918) herečka

Česká republika Rudolf Hrušínský
(*1920) herec, národní umělec

Česká republika Karel Heřmánek
(*1947) herec

Spojené státy Eminem
(*1972) herec, textař, rapper


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Deborah Kerr
(*1921 - 2007) herečka

Německo Hans Frank
(*1900 - 1946) právník, nacista

Německo Wilhelm Frick
(*1877 - 1946) německý ministr vnitra, říšský protektor

Německo Alfred Jodl
(*1890 - 1946) náčelník operačního štábu německých ozbrojených sil (OKW)

Německo Joachim von Ribbentrop
(*1893 - 1946) politik, Hitlerův ministr zahraničí



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »