vahy

Uuno Laakso
(1924): Kihlauskylpylä

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Hollola
Země:
Věk:
† 60 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Uuno Laakso - Film: Kihlauskylpylä
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1924, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1924 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Uuno Laakso - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Kihlauskylpylä":
(*1857) Iisakki Lattu

(*1903) Alvar Hamberg (kameraman)

(*1902) Rurik Ekroos

(*1893) Eino Noponen

(*1893) Hemmo Airamo

(*1904) Yrjö Norta (režisér)

(*1904) Yrjö Norta (scénárista)

(*1904) Yrjö Norta (kameraman)



Tranzitní horoskop (1924)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Váhy
8°47’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
25°48’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
23°23’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
1°21’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
23°10’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
0°37’
Střelec
8°12’
SaturnSaturn:
Štír
16°50’
Štír
0°55’
UranUran:
Štír
22°07’
Ryby
14°15’
NeptunNeptun:
Blíženci
20°17’
Lev
19°58’
PlutoPluto:
Blíženci
13°40’
Rak
11°20’
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
21°59’
Panna
4°59’
Černá LunaLilith:
Beran
22°06’
Býk
20°50’
CheirónCheirón:
Váhy
29°15’
Beran
16°30’

Dnes se narodili
Spojené státy Judge Reinhold
(*1957) herec

Spojené státy Fairuza Balk
(*1974) herečka

Rusko Andrej Dmitrijevič Sacharov
(*1921) sovětský fyzik, disident a obránce lidských práv

Česká republika Martin Doktor
(*1974) kanoista

Belgie Štěpánka Belgická
(*1864) princezna rakousko-uherská


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Laurence Olivier
(*1907) herec

Belgie Hergé
(*1907) kreslíř, autor Tintinova dobrodružství

Francie Charles Aznavour
(*1924) šansoniér, zpěvák, písničkář, textař, herec

Slovensko Katarína Brychtová
(*1967) herečka, moderátorka

Česká republika Věra Bílá
(*1954) zpěvačka a hudebnice romské národnosti


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy John Garfield
(*1913 - 1952) herec, zpěvák

Česká republika Jaroslav Marvan
(*1901 - 1974) herec

Indie Rádživ Gándhí
(*1944 - 1991) politik

Česká republika Ljuba Hermanová
(*1913 - 1996) herečka, zpěvačka

Česká republika Stanislav Remunda
(*1927 - 2012) herec, režisér



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »