vahy

Uuno Laakso
(1924): Kihlauskylpylä

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Hollola
Země:
Věk:
† 60 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Uuno Laakso - Film: Kihlauskylpylä
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1924, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1924 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Uuno Laakso - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Kihlauskylpylä":
(*1857) Iisakki Lattu

(*1903) Alvar Hamberg (kameraman)

(*1902) Rurik Ekroos

(*1893) Eino Noponen

(*1893) Hemmo Airamo

(*1904) Yrjö Norta (režisér)

(*1904) Yrjö Norta (scénárista)

(*1904) Yrjö Norta (kameraman)



Tranzitní horoskop (1924)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Váhy
8°47’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
25°48’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
23°23’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
1°21’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
23°10’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
0°37’
Střelec
8°12’
SaturnSaturn:
Štír
16°50’
Štír
0°55’
UranUran:
Štír
22°07’
Ryby
14°15’
NeptunNeptun:
Blíženci
20°17’
Lev
19°58’
PlutoPluto:
Blíženci
13°40’
Rak
11°20’
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
21°59’
Panna
4°59’
Černá LunaLilith:
Beran
22°06’
Býk
20°50’
CheirónCheirón:
Váhy
29°15’
Beran
16°30’

Dnes se narodili
Spojené státy Joan Crawford
(*1906) herečka

Česká republika Kateřina Kornová
(*1967) herečka, modelka, moderátorka

Česká republika Jitka Schneiderová
(*1973) herečka

Japonsko Akira Kurosawa
(*1910) režisér, scénárista, herec

Německo Michael Haneke
(*1942) režisér, scénárista, filosof, herec


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Steve McQueen
(*1930) herec

Česká republika Raoul Schránil
(*1910) herec

Česká republika Jiří Bartoška
(*1947) herec

Česká republika Anna Polívková
(*1979) herečka, tanečnice

Česká republika R. A. Dvorský
(*1899) herec, zpěvák, skladatel, dirigent, nakladatel


Výročí úmrtí dnes mají
Slovensko Peter Lorre
(*1904 - 1964) herec

Velká Británie Elizabeth Taylor
(*1932 - 2011) herečka

Francie Stendhal
(*1783 - 1842) spisovatel, představitel kritického realismu a romantismu

Itálie Giulietta Masina
(*1921 - 1994) herečka

Česká republika Jan Antonín Pacák
(*1941 - 2007) zpěvák, hudebník, bubeník, výtvarník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »