vahy

Uuno Laakso
(1938): Olenko minä tullut haaremiin

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Hollola
Země:
Věk:
† 60 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Uuno Laakso - Film: Olenko minä tullut haaremiin
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1938, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1938 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Uuno Laakso - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Olenko minä tullut haaremiin":
(*1916) Hilkka Helinä

(*1883) Karl Fager (scénograf)

(*1897) Joel Rinne

(*1890) Kaija Suonio

(*1904) Yrjö Norta (režisér)

(*1892) Aku Korhonen

(*1892) Eine Laine

(*1898) Martti Similä (hudební skladatel)

(*1907) Hellä Laiho

(*1896) Yrjö Soini (scénárista)

(*1910) Unto Salminen

(*1896) Theodor Luts (kameraman)

(*1912) Laila Rihte

(*1902) Siiri Angerkoski

(*1893) Toppo Elonperä

(*1913) Ansa Ikonen

(*1890) Toivo J. Särkkä (producent)

(*1890) Toivo J. Särkkä (režisér)

(*1906) Jorma Nortimo

(*1906) Jorma Nortimo (scénárista)

(*1886) Dagmar Parmas

(*1905) Harri Sinijärvi



Tranzitní horoskop (1938)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Váhy
8°47’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
25°48’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
23°23’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
1°21’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
23°10’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
0°37’
Vodnář
2°45’
SaturnSaturn:
Štír
16°50’
Ryby
29°10’
UranUran:
Štír
22°07’
Býk
9°50’
NeptunNeptun:
Blíženci
20°17’
Panna
21°07’
PlutoPluto:
Blíženci
13°40’
Rak
29°23’
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
21°59’
Střelec
4°11’
Černá LunaLilith:
Beran
22°06’
Střelec
20°33’
CheirónCheirón:
Váhy
29°15’
Blíženci
27°35’

Dnes se narodili
Spojené státy Robert Blake
(*1933) herec

Spojené státy Jack Warden
(*1920) herec

Velká Británie Tara Fitzgerald
(*1967) herečka

Švédsko Greta Garbo
(*1905) herečka

Spojené státy James Marsden
(*1973) herec


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Jeremy Irons
(*1948) herec

Česká republika Jan Skopeček
(*1925) herec, dramatik

Česká republika Valérie Zawadská
(*1958) herečka, dabérka

Itálie Alessandra Martines
(*1963) herečka, tanečnice

Česká republika Emil Zátopek
(*1922) atlet - běžec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Josef Vinklář
(*1930 - 2007) herec

Spojené státy Jimi Hendrix
(*1942 - 1970) zpěvák, textař, kytarista

Švýcarsko Leonhard Euler
(*1707 - 1783) průkopnický matematik a fyzik

Spojené státy Vitas Gerulaitis
(*1954 - 1994) tenista

Švédsko Dag Hammarskjöld
(*1905 - 1961) politik, diplomat, druhý generální tajemník OSN



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »