vahy

Uuno Laakso
(1940): Anu ja Mikko

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Hollola
Země:
Věk:
† 60 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Uuno Laakso - Film: Anu ja Mikko
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1940, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1940 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Uuno Laakso - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Anu ja Mikko":
(*1898) Aino Lohikoski

(*1891) Uuno Montonen

(*1907) Henny Valjus

(*1916) Liisa Nevalainen

(*1905) Orvo Saarikivi (režisér)

(*1905) Orvo Saarikivi (scénárista)

(*1912) Eija Hiltunen

(*1896) Rosi Rinne

(*1903) Uno Pihlström (kameraman)

(*1908) Santeri Karilo

(*1913) Inari Koponen

(*1912) Joel Asikainen

(*1911) Oiva Luhtala

(*1901) Kerttu Salmi

(*1914) Hannes Häyrinen

(*1911) Onni Timonen

(*1906) Reino Valkama

(*1886) Kersti Bergroth (scénárista)

(*1873) Simo Osa

(*1913) Anitra Karto

(*1923) Väinö Kolhonen

(*1901) Toivo Lehmus

(*1908) Jussi Jalas (hudební skladatel)

(*1908) Viljo Someroja

(*1908) Hugo Ranta (zvukař)



Tranzitní horoskop (1940)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Váhy
8°47’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
25°48’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
23°23’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
1°21’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
23°10’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
0°37’
Beran
1°12’
SaturnSaturn:
Štír
16°50’
Beran
24°26’
UranUran:
Štír
22°07’
Býk
18°15’
NeptunNeptun:
Blíženci
20°17’
Panna
25°30’
PlutoPluto:
Blíženci
13°40’
Lev
2°14’
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
21°59’
Váhy
25°31’
Černá LunaLilith:
Beran
22°06’
Ryby
12°03’
CheirónCheirón:
Váhy
29°15’
Rak
17°32’

Dnes se narodili
Velká Británie Kenneth Branagh
(*1960) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Michael Clarke Duncan
(*1957) herec, bodyguard, dabér

Slovensko Jaromil Jireš
(*1935) režisér, scénárista, kameraman, herec

Česká republika Karel Schwarzenberg
(*1937) politik, poslanec, čestný předseda TOP 09, bývalý senátor, exministr zahraničí

Velká Británie Ada Lovelace
(*1815) matematička a vynálezkyně strojového programování


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Teri Garr
(*1944) herečka

Velká Británie Ewen Bremner
(*1970) herec, představitel Spuda v Trainspottingu

Česká republika Jaroslav Marvan
(*1901) herec

Spojené státy Mos Def
(*1973) herec, rapper, zpěvák, aktivista

Rusko Alexandr Solženicyn
(*1918) prozaik


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Richard Pryor
(*1940 - 2005) herec, komik

Švédsko Alfred Nobel
(*1833 - 1896) vynálezce dynamitu a zakladatel nobelovy ceny

Velká Británie Charles Mackintosh
(*1868 - 1928) architekt, designér

Spojené státy Otis Redding
(*1941 - 1967) zpěvák, multiinstrumentalista

Chilská republika Augusto Pinochet
(*1915 - 2006) chilský prezident



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »