vahy

Uuno Laakso
(1940): Anu ja Mikko

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Hollola
Země:
Věk:
† 60 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Uuno Laakso - Film: Anu ja Mikko
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1940, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1940 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Uuno Laakso - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Anu ja Mikko":
(*1898) Aino Lohikoski

(*1891) Uuno Montonen

(*1907) Henny Valjus

(*1916) Liisa Nevalainen

(*1905) Orvo Saarikivi (režisér)

(*1905) Orvo Saarikivi (scénárista)

(*1912) Eija Hiltunen

(*1896) Rosi Rinne

(*1903) Uno Pihlström (kameraman)

(*1908) Santeri Karilo

(*1913) Inari Koponen

(*1912) Joel Asikainen

(*1911) Oiva Luhtala

(*1901) Kerttu Salmi

(*1914) Hannes Häyrinen

(*1911) Onni Timonen

(*1906) Reino Valkama

(*1886) Kersti Bergroth (scénárista)

(*1873) Simo Osa

(*1913) Anitra Karto

(*1923) Väinö Kolhonen

(*1901) Toivo Lehmus

(*1908) Jussi Jalas (hudební skladatel)

(*1908) Viljo Someroja

(*1908) Hugo Ranta (zvukař)



Tranzitní horoskop (1940)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Váhy
8°47’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
25°48’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
23°23’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
1°21’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
23°10’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
0°37’
Beran
1°12’
SaturnSaturn:
Štír
16°50’
Beran
24°26’
UranUran:
Štír
22°07’
Býk
18°15’
NeptunNeptun:
Blíženci
20°17’
Panna
25°30’
PlutoPluto:
Blíženci
13°40’
Lev
2°14’
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
21°59’
Váhy
25°31’
Černá LunaLilith:
Beran
22°06’
Ryby
12°03’
CheirónCheirón:
Váhy
29°15’
Rak
17°32’

Dnes se narodili
Česká republika Šimon Caban
(*1963) herec, režisér

Velká Británie Brian May
(*1947) zpěvák, kytarista

Gruzie Vladimír Vladimirovič Majakovskij
(*1893) dramatik, básník, prozaik

Velká Británie Benedict Cumberbatch
(*1976) herec

Kyrgyzstán Vitalij Kličko
(*1971) boxer, herec


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Natalie Wood
(*1938) herečka

Česká republika Jiří Grossmann
(*1941) herec, zpěvák, textař, autor her a povídek

Mexiko Carlos Santana
(*1947) zpěvák, skladatel, kytarista

Brazílie Alberto Santos-Dumont
(*1873) významný letecký průkopník a konstruktér

Spojené státy Theda Bara
(*1890) herečka přezdívaná The Vamp


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy James Garner
(*1928 - 2014) herec

Spojené státy Jack Warden
(*1920 - 2006) herec

Německo královna Luisa Pruská
(*1776 - 1810) pruská královna, manželka Fridricha Viléma III.

Česká republika Václav Sloup
(*1936 - 2014) herec

Spojené státy Garry Marshall
(*1934 - 2016) režisér, scénárista, herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »