vahy

Uuno Laakso
(1940): Anu ja Mikko

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Hollola
Země:
Věk:
† 60 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Uuno Laakso - Film: Anu ja Mikko
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1940, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1940 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Uuno Laakso - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Anu ja Mikko":
(*1898) Aino Lohikoski

(*1891) Uuno Montonen

(*1907) Henny Valjus

(*1916) Liisa Nevalainen

(*1905) Orvo Saarikivi (režisér)

(*1905) Orvo Saarikivi (scénárista)

(*1912) Eija Hiltunen

(*1896) Rosi Rinne

(*1903) Uno Pihlström (kameraman)

(*1908) Santeri Karilo

(*1913) Inari Koponen

(*1912) Joel Asikainen

(*1911) Oiva Luhtala

(*1901) Kerttu Salmi

(*1914) Hannes Häyrinen

(*1911) Onni Timonen

(*1906) Reino Valkama

(*1886) Kersti Bergroth (scénárista)

(*1873) Simo Osa

(*1913) Anitra Karto

(*1923) Väinö Kolhonen

(*1901) Toivo Lehmus

(*1908) Jussi Jalas (hudební skladatel)

(*1908) Viljo Someroja

(*1908) Hugo Ranta (zvukař)



Tranzitní horoskop (1940)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Váhy
8°47’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
25°48’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
23°23’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
1°21’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
23°10’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
0°37’
Beran
1°12’
SaturnSaturn:
Štír
16°50’
Beran
24°26’
UranUran:
Štír
22°07’
Býk
18°15’
NeptunNeptun:
Blíženci
20°17’
Panna
25°30’
PlutoPluto:
Blíženci
13°40’
Lev
2°14’
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
21°59’
Váhy
25°31’
Černá LunaLilith:
Beran
22°06’
Ryby
12°03’
CheirónCheirón:
Váhy
29°15’
Rak
17°32’

Dnes se narodili
Ukrajina Paul Muni
(*1895) herec

Česká republika Arnošt Goldflam
(*1946) herec, režisér, dramatik, spisovatel, pedagog

Česká republika Zdeněk Štěpánek
(*1896) herec, scénárista, režisér, dramatik

Austrálie Nick Cave
(*1957) skladatel, herec, zpěvák, spisovatel

Velká Británie Rosamunde Pilcher
(*1924) spisovatelka


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Mickey Rooney
(*1920) herec

Česká republika František Filipovský
(*1907) herec, dabér

Česká republika Martin Růžek
(*1918) herec

Rakousko Romy Schneider
(*1938) herečka

Velká Británie Frank Lloyd
(*1886) režisér, herec


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy George C. Scott
(*1927 - 1999) herec

Itálie papež Klement XIV.
(*1705 - 1774) 249. papež

Bělorusko Irving Berlin
(*1888 - 1989) herec

Spojené státy Eddie Fisher
(*1928 - 2010) zpěvák, herec

Francie Rose Bertin
(*1747 - 1813) kloboučnice, švadlena, módní návrhářka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »