vahy

Uuno Laakso
(1941): Poretta eli Keisarin uudet pisteet

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Hollola
Země:
Věk:
† 60 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Uuno Laakso - Film: Poretta eli Keisarin uudet pisteet
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1941, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1941 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Uuno Laakso - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Poretta eli Keisarin uudet pisteet":
(*1899) Risto Orko (producent)

(*1892) Paavo Jännes

(*1892) Oski Talvio

(*1897) Sven Relander

(*1892) Eine Laine

(*1906) Ilmari Unho (scénárista)

(*1906) Ilmari Unho (režisér)

(*1907) Airi Säilä

(*1905) Birgit Kronström

(*1907) Tauno Majuri

(*1909) Matti Aulos

(*1910) Kaarlo Hiltunen

(*1903) Uno Pihlström (kameraman)

(*1912) Eino Heino (kameraman)

(*1907) Emil Saarinen

(*1918) Tuire Orri

(*1912) Kullervo Kalske

(*1914) George de Godzinsky (hudební skladatel)

(*1914) George de Godzinsky

(*1901) Kerttu Salmi

(*1923) Eva Hemming

(*1914) Hannes Häyrinen

(*1904) Einari Ketola

(*1911) Onni Timonen

(*1894) Seere Salminen (scénárista)

(*1921) Laila Jokimo

(*1913) Into Lätti

(*1906) Reino Valkama

(*1892) Aarne Orri

(*1911) Holger Salin

(*1917) Marjo Penttala

(*1873) Simo Osa

(*1893) Elsa Soini (scénáristka)

(*1923) Väinö Kolhonen

(*1924) Liisa Tuomi

(*1917) Pentti Pihlaja

(*1908) Viljo Someroja

(*1893) Saima Korhonen



Tranzitní horoskop (1941)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Váhy
8°47’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
25°48’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
23°23’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
1°21’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
23°10’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
0°37’
Býk
5°40’
SaturnSaturn:
Štír
16°50’
Býk
7°57’
UranUran:
Štír
22°07’
Býk
22°30’
NeptunNeptun:
Blíženci
20°17’
Panna
27°41’
PlutoPluto:
Blíženci
13°40’
Lev
3°40’
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
21°59’
Váhy
6°08’
Černá LunaLilith:
Beran
22°06’
Beran
22°39’
CheirónCheirón:
Váhy
29°15’
Rak
29°39’

Dnes se narodili
Spojené státy Matthew Perry
(*1969) herec

Česká republika Věra Galatíková
(*1938) herečka, dabérka

Spojené státy Bill Clinton
(*1946) 42. prezident usa

Česká republika Adéla Gondíková
(*1973) herečka, moderátorka

Francie Coco Chanel
(*1883) vizionářka módního světa


Zítra slaví narozeniny
Slovensko Július Satinský
(*1941) herec, dramatik, prozaik, humorista, autor liter.pro děti

Slovensko Hana Gregorová
(*1952) herečka

Spojené státy Joan Allen
(*1956) herečka

Spojené státy Jim Reeves
(*1923) zpěvák, skladatel, kytarista

Velká Británie Robert Plant
(*1948) zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Tony Scott
(*1944 - 2012) režisér, herec

Česká republika Petr Novák
(*1945 - 1997) zpěvák

Česká republika Ladislav Fuks
(*1923 - 1994) spisovatel, autor psychologické prózy

Velká Británie James Watt
(*1736 - 1819) mechanik, vynálezce a fyzik

Francie Pierre Schaeffer
(*1910 - 1995) francouzský hudební skladatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »