vahy

Uuno Laakso
(1941): Poretta eli Keisarin uudet pisteet

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Hollola
Země:
Věk:
† 60 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Uuno Laakso - Film: Poretta eli Keisarin uudet pisteet
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1941, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1941 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Uuno Laakso - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Poretta eli Keisarin uudet pisteet":
(*1899) Risto Orko (producent)

(*1892) Paavo Jännes

(*1892) Oski Talvio

(*1897) Sven Relander

(*1892) Eine Laine

(*1906) Ilmari Unho (scénárista)

(*1906) Ilmari Unho (režisér)

(*1907) Airi Säilä

(*1905) Birgit Kronström

(*1907) Tauno Majuri

(*1909) Matti Aulos

(*1910) Kaarlo Hiltunen

(*1903) Uno Pihlström (kameraman)

(*1912) Eino Heino (kameraman)

(*1907) Emil Saarinen

(*1918) Tuire Orri

(*1912) Kullervo Kalske

(*1914) George de Godzinsky (hudební skladatel)

(*1914) George de Godzinsky

(*1901) Kerttu Salmi

(*1923) Eva Hemming

(*1914) Hannes Häyrinen

(*1904) Einari Ketola

(*1911) Onni Timonen

(*1894) Seere Salminen (scénárista)

(*1921) Laila Jokimo

(*1913) Into Lätti

(*1906) Reino Valkama

(*1892) Aarne Orri

(*1911) Holger Salin

(*1917) Marjo Penttala

(*1873) Simo Osa

(*1893) Elsa Soini (scénáristka)

(*1923) Väinö Kolhonen

(*1924) Liisa Tuomi

(*1917) Pentti Pihlaja

(*1908) Viljo Someroja

(*1893) Saima Korhonen



Tranzitní horoskop (1941)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Váhy
8°47’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
25°48’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
23°23’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
1°21’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
23°10’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
0°37’
Býk
5°40’
SaturnSaturn:
Štír
16°50’
Býk
7°57’
UranUran:
Štír
22°07’
Býk
22°30’
NeptunNeptun:
Blíženci
20°17’
Panna
27°41’
PlutoPluto:
Blíženci
13°40’
Lev
3°40’
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
21°59’
Váhy
6°08’
Černá LunaLilith:
Beran
22°06’
Beran
22°39’
CheirónCheirón:
Váhy
29°15’
Rak
29°39’

Dnes se narodili
Velká Británie Ian McKellen
(*1939) herec

Kanada Mike Myers
(*1963) herec, scénárista, komik

Česká republika Eliška Balzerová
(*1949) herečka

Německo Sandra Nasic
(*1976) zpěvačka kapely Guano Apes

Česká republika Jaroslav Skála
(*1916) lékař, psycholog, zakladatel protialkoholních záchytných stanic, bojovník proti alkoholismu a závislostem


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Helena Bonham Carter
(*1966) herečka, zpěvačka

Velká Británie Peter Cushing
(*1913) herec

Spojené státy John Wayne
(*1907) herec

Česká republika Martin Zounar
(*1967) herec, moderátor, dabér

Spojené státy Matt Stone
(*1971) herec, režisér, dabér, spolutvůrce seriálu South Park


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Nicholas Clay
(*1946 - 2000) herec, představitel rytíře Lancelota z Excaliburu

Polsko Eduard Tomáš
(*1908 - 2002) mystik, jogín, spisovatel, právník

Francie Barney Wilen
(*1937 - 1996) skladatel

Spojené státy William Hanley
(*1931 - 2012) scénárista

Jamajka Desmond Dekker
(*1941 - 2006) zpěvák, skladatel, textař



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »