vahy

Uuno Laakso
(1941): Poretta eli Keisarin uudet pisteet

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Hollola
Země:
Věk:
† 60 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Uuno Laakso - Film: Poretta eli Keisarin uudet pisteet
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1941, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1941 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Uuno Laakso - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Poretta eli Keisarin uudet pisteet":
(*1899) Risto Orko (producent)

(*1892) Paavo Jännes

(*1892) Oski Talvio

(*1897) Sven Relander

(*1892) Eine Laine

(*1906) Ilmari Unho (scénárista)

(*1906) Ilmari Unho (režisér)

(*1907) Airi Säilä

(*1905) Birgit Kronström

(*1907) Tauno Majuri

(*1909) Matti Aulos

(*1910) Kaarlo Hiltunen

(*1903) Uno Pihlström (kameraman)

(*1912) Eino Heino (kameraman)

(*1907) Emil Saarinen

(*1918) Tuire Orri

(*1912) Kullervo Kalske

(*1914) George de Godzinsky (hudební skladatel)

(*1914) George de Godzinsky

(*1901) Kerttu Salmi

(*1923) Eva Hemming

(*1914) Hannes Häyrinen

(*1904) Einari Ketola

(*1911) Onni Timonen

(*1894) Seere Salminen (scénárista)

(*1921) Laila Jokimo

(*1913) Into Lätti

(*1906) Reino Valkama

(*1892) Aarne Orri

(*1911) Holger Salin

(*1917) Marjo Penttala

(*1873) Simo Osa

(*1893) Elsa Soini (scénáristka)

(*1923) Väinö Kolhonen

(*1924) Liisa Tuomi

(*1917) Pentti Pihlaja

(*1908) Viljo Someroja

(*1893) Saima Korhonen



Tranzitní horoskop (1941)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Váhy
8°47’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
25°48’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
23°23’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
1°21’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
23°10’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
0°37’
Býk
5°40’
SaturnSaturn:
Štír
16°50’
Býk
7°57’
UranUran:
Štír
22°07’
Býk
22°30’
NeptunNeptun:
Blíženci
20°17’
Panna
27°41’
PlutoPluto:
Blíženci
13°40’
Lev
3°40’
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
21°59’
Váhy
6°08’
Černá LunaLilith:
Beran
22°06’
Beran
22°39’
CheirónCheirón:
Váhy
29°15’
Rak
29°39’

Dnes se narodili
Spojené státy Carrie Fisher
(*1956) herečka

Česká republika Oldřich Navrátil
(*1952) herec

Rusko Nikita Michalkov
(*1945) režisér, herec

Japonsko Ken Watanabe
(*1959) herec

Brazílie Pelé
(*1940) brazilský fotbalista


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jeff Goldblum
(*1952) herec, režisér

Velká Británie Derek Jacobi
(*1938) herec

Francie Catherine Deneuve
(*1943) herečka

Japonsko Joan Fontaine
(*1917) herečka

Jamajka Shaggy
(*1968) zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Francie François Truffaut
(*1932 - 1984) režisér, herec, producent, kritik

Spojené státy Jack Kerouac
(*1922 - 1969) spisovatel z beatnické generace

Spojené státy Jim Duncan
(*1946 - 1972) fotbalista

Spojené státy Linda Goodman
(*1925 - 1995) astroložka

Spojené státy Thomas Dillon
(*1950 - 2011) sériový vrah



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »