vahy

Uuno Laakso
(1945): Nokea ja kultaa

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Hollola
Země:
Věk:
† 60 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Uuno Laakso - Film: Nokea ja kultaa
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1945, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1945 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Uuno Laakso - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Nokea ja kultaa":
(*1892) Paavo Jännes

(*1893) Jalmari Rinne

(*1888) Anton Soini

(*1898) Ossi Korhonen

(*1893) Arvi Tuomi

(*1905) Edvin Laine (režisér)

(*1905) Edvin Laine

(*1882) Pirkko Raitio

(*1909) Thure Bahne

(*1896) Lauri Kyöstilä

(*1907) Hannes Veivo

(*1884) Otto Noro

(*1913) Ansa Ikonen

(*1909) Matti Aulos

(*1890) Toivo J. Särkkä (producent)

(*1907) Arvo Kuusla

(*1904) Irja Kuusla

(*1893) Rafael Pihlaja

(*1886) Aku Peltonen

(*1912) Olavi Saarinen

(*1901) Veikko Linna

(*1889) Evald Terho

(*1905) Harri Sinijärvi

(*1907) Toivo Kauppinen (spisovatelská předloha)

(*1917) Felix Forsman (kameraman)

(*1904) Einari Ketola

(*1892) Aarne Orri

(*1935) Veli-Matti Kaitala

(*1926) Rauha Puntti

(*1916) Kauko Käyhkö

(*1911) Katri Linna

(*1905) Heikki Aaltoila (hudební skladatel)

(*1908) Olavi Veistäjä (scénárista)

(*1909) Enni Rekola

(*1899) Edvin Ruotsalainen

(*1936) Ritva Åberg

(*1907) Yrjö Sylberg

(*1905) Toivo Lahti

(*1907) Armas Vallasvuo (střihač)



Tranzitní horoskop (1945)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Váhy
8°47’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
25°48’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
23°23’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
1°21’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
23°10’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
0°37’
Panna
27°18’
SaturnSaturn:
Štír
16°50’
Rak
7°01’
UranUran:
Štír
22°07’
Blíženci
9°57’
NeptunNeptun:
Blíženci
20°17’
Váhy
6°25’
PlutoPluto:
Blíženci
13°40’
Lev
9°43’
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
21°59’
Rak
18°46’
Černá LunaLilith:
Beran
22°06’
Váhy
5°25’
CheirónCheirón:
Váhy
29°15’
Váhy
3°08’

Dnes se narodili
Spojené státy Mickey Rooney
(*1920) herec

Česká republika František Filipovský
(*1907) herec, dabér

Česká republika Martin Růžek
(*1918) herec

Rakousko Romy Schneider
(*1938) herečka

Velká Británie Frank Lloyd
(*1886) režisér, herec


Zítra slaví narozeniny
Slovensko Yvetta Blanarovičová
(*1963) herečka, zpěvačka

Česká republika Veronika Freimanová
(*1955) herečka

Spojené státy Kevin Sorbo
(*1958) herec

Španělsko Pedro Almodóvar
(*1951) režisér, scénárista, herec

Spojené státy Howard Hughes
(*1905) režisér, letec, zakladatel a majitel Hughes Aircraft, jeden z nejbohatších lidí planety v 70. letech


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Bourvil
(*1917 - 1970) herec, zpěvák

Česká republika Sigmund Freud
(*1856 - 1939) lékař, psychiatr

Spojené státy Bob Fosse
(*1927 - 1987) herec

Spojené státy Robert Abel
(*1937 - 2001) tvůrce vizuálních efektů

Francie Prosper Mérimée
(*1803 - 1870) dramatik, prozaik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »