vahy

Uuno Laakso
(1946): Viikon tyttö

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Hollola
Země:
Věk:
† 60 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Uuno Laakso - Film: Viikon tyttö
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1946, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1946 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Uuno Laakso - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Viikon tyttö":
(*1899) Risto Orko (producent)

(*1882) Eero Kilpi

(*1892) Tyyne Haarla

(*1898) Aino Lohikoski

(*1885) Kaarlo Saarnio

(*1909) Valentin Vaala (režisér)

(*1909) Valentin Vaala (střihač)

(*1909) Valentin Vaala (scénárista)

(*1908) Tauno Palo

(*1909) Kaarlo Halttunen

(*1915) Pentti Viljanen

(*1912) Eino Heino (kameraman)

(*1910) Lea Joutseno

(*1910) Lea Joutseno (scénáristka)

(*1902) Salli Karuna

(*1914) George de Godzinsky (hudební skladatel)

(*1920) Tapio Nurkka

(*1906) Reino Valkama

(*1886) Kersti Bergroth (scénárista)

(*1919) Rauha Rentola

(*1914) Emil Vinermo

(*1907) Emma Väänänen

(*1904) Dagi Angervo

(*1916) Kauko Käyhkö

(*1909) Enni Rekola

(*1916) Gundel Henrikson

(*1913) Anna-Liisa Hämeensalo



Tranzitní horoskop (1946)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Váhy
8°47’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
25°48’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
23°23’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
1°21’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
23°10’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
0°37’
Váhy
24°52’
SaturnSaturn:
Štír
16°50’
Rak
22°18’
UranUran:
Štír
22°07’
Blíženci
14°25’
NeptunNeptun:
Blíženci
20°17’
Váhy
8°35’
PlutoPluto:
Blíženci
13°40’
Lev
11°17’
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
21°59’
Blíženci
29°26’
Černá LunaLilith:
Beran
22°06’
Štír
16°14’
CheirónCheirón:
Váhy
29°15’
Váhy
20°12’

Dnes se narodili
Kanada Jim Carrey
(*1962) herec, komik

Spojené státy James Earl Jones
(*1931) herec

Spojené státy Muhammad Ali
(*1942) boxer

Spojené státy Michelle Obama
(*1964) první dáma USA

Spojené státy Benjamin Franklin
(*1706) státník, diplomat, přírodovědec, spisovatel, vydavatel


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Kevin Costner
(*1955) herec, režisér, zpěvák, skladatel

Velká Británie Cary Grant
(*1904) herec

Spojené státy Danny Kaye
(*1911) herec

Spojené státy Oliver Hardy
(*1892) herec

Velká Británie John Boorman
(*1933) scénárista, režisér


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Richard Crenna
(*1926 - 2003) herec

Velká Británie král Olaf V.
(*1903 - 1991) král

Spojené státy Bobby Fischer
(*1943 - 2008) šachista

Česká republika Josef Rössler-Ořovský
(*1869 - 1933) sportovec, sportovní organizátor

Slovensko Karol Polák
(*1934 - 2016) slovenský sportovní komentátor



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »