vahy

Uuno Laakso
(1950): Kaunis Veera eli Ballaadi Saimaalta

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Hollola
Země:
Věk:
† 60 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Uuno Laakso - Film: Kaunis Veera eli Ballaadi Saimaalta
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1950, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1950 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Uuno Laakso - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Kaunis Veera eli Ballaadi Saimaalta":
(*1893) Kalle Viherpuu

(*1904) Elsa Turakainen

(*1908) Ville Salminen (režisér)

(*1908) Ville Salminen (scénárista)

(*1906) Matti Aro

(*1896) Elna Hellman

(*1910) Harry Bergström (hudební skladatel)

(*1910) Kaarlo Hiltunen

(*1890) Toivo J. Särkkä (producent)

(*1890) Toivo J. Särkkä (scénárista)

(*1899) Eino Kaipainen

(*1904) Eero Roine

(*1910) Kaarlo Wilska

(*1889) Väinö Luutonen

(*1925) Assi Nortia

(*1914) Hannes Häyrinen

(*1892) Tatu Pekkarinen (scénárista)

(*1915) Olavi Virta

(*1923) Osmo Harkimo (kameraman)

(*1923) Osmo Harkimo

(*1907) Boris Levitsky

(*1916) Kauko Käyhkö

(*1905) Kaarlo Karppanen

(*1921) Veikko Uusimäki

(*1922) Rolf Labbart

(*1926) Tuija Halonen

(*1922) Hannes Kallio

(*1929) Mirja Mane

(*1933) Antero Ruuhonen

(*1907) Armas Vallasvuo (střihač)



Tranzitní horoskop (1950)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Váhy
8°47’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
25°48’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
23°23’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
1°21’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
23°10’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
0°37’
Vodnář
6°37’
SaturnSaturn:
Štír
16°50’
Panna
19°26’
UranUran:
Štír
22°07’
Rak
2°39’
NeptunNeptun:
Blíženci
20°17’
Váhy
17°16’
PlutoPluto:
Blíženci
13°40’
Lev
17°47’
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
21°59’
Beran
12°05’
Černá LunaLilith:
Beran
22°06’
Beran
28°50’
CheirónCheirón:
Váhy
29°15’
Střelec
15°50’

Dnes se narodili
Kanada Donald Sutherland
(*1935) herec

Spojené státy James Cagney
(*1899) herec

Česká republika Heda Čechová
(*1928) hlasatelka, poslankyně, matka Vladimíra Čecha ml.

Německo Angela Merkel
(*1954) politička, kancléřka

Velká Británie Camilla vévodkyně z Cornwallu
(*1947) Její královská Výsost vévodkyně z Cornwallu


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Vin Diesel
(*1967) herec, režisér scénárista, kulturista

Jižní Afrika Nelson Mandela
(*1918) prezident JAR, bojovník proti apartheidu

Česká republika Pavel Bém
(*1963) politik, lékař, poslanec, 19. primátor města Prahy

Česká republika Barbora Mottlová
(*1986) herečka, zpěvačka, moderátorka, modelka

Česká republika Ivo Jahelka
(*1954) zpěvák, písničkář


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Josef Menzel
(*1901 - 1975) novinář, překladatel a spisovatel dětských knih, otec Jiřího Menzela

Rusko car Mikuláš II. Alexandrovič
(*1868 - 1918) poslední ruský car

Německo Alexandra Fjodorovna Hessenská
(*1872 - 1918) princezna hesenská, sňatkem poslední ruská carevna

Rusko Velkokněžna Anastázie Nikolajevna Ruská
(*1901 - 1918) nejmladší dcera posledního panovníka Ruského impéria, cara Mikuláše II.

Rusko Velkokněžna Taťána Nikolajevna
(*1897 - 1918) Velkokněžna ruská



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »