vahy

Uuno Laakso
(1950): Kaunis Veera eli Ballaadi Saimaalta

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Hollola
Země:
Věk:
† 60 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Uuno Laakso - Film: Kaunis Veera eli Ballaadi Saimaalta
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1950, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1950 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Uuno Laakso - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Kaunis Veera eli Ballaadi Saimaalta":
(*1893) Kalle Viherpuu

(*1904) Elsa Turakainen

(*1908) Ville Salminen (režisér)

(*1908) Ville Salminen (scénárista)

(*1906) Matti Aro

(*1896) Elna Hellman

(*1910) Harry Bergström (hudební skladatel)

(*1910) Kaarlo Hiltunen

(*1890) Toivo J. Särkkä (producent)

(*1890) Toivo J. Särkkä (scénárista)

(*1899) Eino Kaipainen

(*1904) Eero Roine

(*1910) Kaarlo Wilska

(*1889) Väinö Luutonen

(*1925) Assi Nortia

(*1914) Hannes Häyrinen

(*1892) Tatu Pekkarinen (scénárista)

(*1915) Olavi Virta

(*1923) Osmo Harkimo (kameraman)

(*1923) Osmo Harkimo

(*1907) Boris Levitsky

(*1916) Kauko Käyhkö

(*1905) Kaarlo Karppanen

(*1921) Veikko Uusimäki

(*1922) Rolf Labbart

(*1926) Tuija Halonen

(*1922) Hannes Kallio

(*1929) Mirja Mane

(*1933) Antero Ruuhonen

(*1907) Armas Vallasvuo (střihač)



Tranzitní horoskop (1950)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Váhy
8°47’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
25°48’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
23°23’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
1°21’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
23°10’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
0°37’
Vodnář
6°37’
SaturnSaturn:
Štír
16°50’
Panna
19°26’
UranUran:
Štír
22°07’
Rak
2°39’
NeptunNeptun:
Blíženci
20°17’
Váhy
17°16’
PlutoPluto:
Blíženci
13°40’
Lev
17°47’
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
21°59’
Beran
12°05’
Černá LunaLilith:
Beran
22°06’
Beran
28°50’
CheirónCheirón:
Váhy
29°15’
Střelec
15°50’

Dnes se narodili
Spojené státy James Stewart
(*1908) herec

Spojené státy Cher
(*1946) herečka, zpěvačka, módní návrhářka, textařka

Spojené státy Busta Rhymes
(*1972) rapper

Velká Británie Joe Cocker
(*1944) zpěvák

Česká republika Petr Kellner
(*1964) podnikatel, nejbohatší čech


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Judge Reinhold
(*1957) herec

Spojené státy Fairuza Balk
(*1974) herečka

Rusko Andrej Dmitrijevič Sacharov
(*1921) sovětský fyzik, disident a obránce lidských práv

Česká republika Martin Doktor
(*1974) kanoista

Belgie Štěpánka Belgická
(*1864) princezna rakousko-uherská


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Robin Gibb
(*1949 - 2012) zpěvák, textař, člen kapely Bee Gees

Francie Michel Gauquelin
(*1928 - 1991) psycholog, statistik, astrolog

Francie Antoine Louis
(*1723 - 1792) chirurg, vynálezce a tvůrce gilotiny

Švédsko Carl Gustaf Verner von Heidenstam
(*1859 - 1940) básník, prozaik

Spojené státy Charles Francis Adams Jr.
(*1835 - 1915) generál



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »