vahy

Uuno Laakso
(1951): Kesäillan valssi

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Hollola
Země:
Věk:
† 60 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Uuno Laakso - Film: Kesäillan valssi
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1951, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1951 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Uuno Laakso - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Kesäillan valssi":
(*1899) Risto Orko (producent)

(*1868) Oskar Merikanto (hudební skladatel)

(*1898) Ossi Korhonen

(*1898) Aino Lohikoski

(*1898) Martti Similä (hudební skladatel)

(*1898) Martti Similä

(*1882) Pirkko Raitio

(*1911) Rauni Luoma

(*1900) Elli Ylimaa

(*1910) Kaarlo Wilska

(*1911) Paavo Hukkinen

(*1909) Marius Raichi (kameraman)

(*1910) Hannu Leminen (scénárista)

(*1910) Hannu Leminen (režisér)

(*1902) Salli Karuna

(*1901) Kerttu Salmi

(*1923) Toini Vartiainen

(*1906) Reino Valkama

(*1914) Emil Vinermo

(*1898) Eero Viitanen

(*1922) Leif Wager

(*1928) Sirkka Osmala

(*1926) Rauha Puntti

(*1890) Laina Laine

(*1907) Usko Kemppi (scénárista)

(*1922) Ekke Hämäläinen

(*1905) Toivo Lahti

(*1921) Eeva-Kaarina Volanen

(*1922) Heikki Savolainen

(*1926) Mai-Brit Heljo

(*1913) Lauri Lahtinen

(*1929) Paavo Berglund



Tranzitní horoskop (1951)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Váhy
8°47’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
25°48’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
23°23’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
1°21’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
23°10’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
0°37’
Ryby
4°47’
SaturnSaturn:
Štír
16°50’
Váhy
2°15’
UranUran:
Štír
22°07’
Rak
7°19’
NeptunNeptun:
Blíženci
20°17’
Váhy
19°25’
PlutoPluto:
Blíženci
13°40’
Lev
19°28’
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
21°59’
Ryby
22°45’
Černá LunaLilith:
Beran
22°06’
Blíženci
9°30’
CheirónCheirón:
Váhy
29°15’
Střelec
26°09’

Dnes se narodili
Spojené státy Vin Diesel
(*1967) herec, režisér scénárista, kulturista

Jižní Afrika Nelson Mandela
(*1918) prezident JAR, bojovník proti apartheidu

Česká republika Pavel Bém
(*1963) politik, lékař, poslanec, 19. primátor města Prahy

Česká republika Barbora Mottlová
(*1986) herečka, zpěvačka, moderátorka, modelka

Česká republika Ivo Jahelka
(*1954) zpěvák, písničkář


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Šimon Caban
(*1963) herec, režisér

Velká Británie Brian May
(*1947) zpěvák, kytarista

Gruzie Vladimír Vladimirovič Majakovskij
(*1893) dramatik, básník, prozaik

Velká Británie Benedict Cumberbatch
(*1976) herec

Kyrgyzstán Vitalij Kličko
(*1971) boxer, herec


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Nico
(*1938 - 1988) herečka, skladatelka

Velká Británie Jane Austen
(*1775 - 1817) spisovatelka

Francie Louis Bouilhet
(*1821 - 1869) francouzský dramatik a básník

Itálie Fabio Casartelli
(*1970 - 1995) italský profesionální silniční cyklista

Belgie André Castelot
(*1911 - 2004) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »