vahy

Uuno Laakso
(1952): Mitäs me taiteilijat

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Hollola
Země:
Věk:
† 60 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Uuno Laakso - Film: Mitäs me taiteilijat
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1952, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1952 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Uuno Laakso - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Mitäs me taiteilijat":
(*1908) Heimo Lepistö

(*1888) Anton Soini

(*1908) Ville Salminen (režisér)

(*1908) Ville Salminen (scénárista)

(*1899) Alexander Saxelin

(*1909) Kaarlo Halttunen

(*1902) Siiri Angerkoski

(*1884) Otto Noro

(*1913) Alf Salin

(*1910) Harry Bergström (hudební skladatel)

(*1890) Toivo J. Särkkä (producent)

(*1915) Pentti Viljanen

(*1910) Kaarlo Wilska

(*1889) Evald Terho

(*1905) Harri Sinijärvi

(*1907) Toivo Kauppinen (scénárista)

(*1925) Assi Nortia

(*1911) Irja Koskinen

(*1919) Klaus Salin

(*1908) Viljo Someroja

(*1922) Leif Wager

(*1929) Pentti Siimes

(*1916) Aarne Laine

(*1917) Auvo Nuotio

(*1919) Kauno Laine (kameraman)

(*1923) Sakari Halonen

(*1931) Lea Wallin

(*1929) Mirja Karisto

(*1930) Veijo Pasanen

(*1934) Virpi Laristo

(*1924) Veikko Jääskeläinen

(*1907) Armas Vallasvuo (střihač)



Tranzitní horoskop (1952)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Váhy
8°47’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
25°48’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
23°23’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
1°21’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
23°10’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
0°37’
Beran
5°59’
SaturnSaturn:
Štír
16°50’
Váhy
14°29’
UranUran:
Štír
22°07’
Rak
12°02’
NeptunNeptun:
Blíženci
20°17’
Váhy
21°34’
PlutoPluto:
Blíženci
13°40’
Lev
21°12’
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
21°59’
Ryby
3°25’
Černá LunaLilith:
Beran
22°06’
Rak
20°20’
CheirónCheirón:
Váhy
29°15’
Kozoroh
5°20’

Dnes se narodili
Spojené státy Jennifer Connelly
(*1970) herečka

Rumunsko Edward G. Robinson
(*1893) herec, scénárista

Spojené státy Frank Sinatra
(*1915) herec, zpěvák

Francie Gustave Flaubert
(*1821) spisovatel

Česká republika Jiří Mahen
(*1882) režisér, básník, novinář, dramaturg, knihovník


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Steve Buscemi
(*1957) herec

Kanada Christopher Plummer
(*1929) herec

Česká republika Bára Štěpánová
(*1959) herečka, moderátorka

Česká republika Jiří Pomeje
(*1964) herec

Spojené státy Jamie Foxx
(*1967) herec, zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Joseph Heller
(*1923 - 1999) spisovatel, satirik, autor románu Hlava XXII

Velká Británie Robert Browning
(*1812 - 1889) přední anglický básník viktoriánského období

Německo Theodor Heuss
(*1884 - 1963) německý politik a první prezident SRN

Itálie Lucia Joyce
(*1907 - 1982) baletka, dcera Jamese Joyce, schizofrenička

Spojené státy Ike Turner
(*1931 - 2007) americký kytarista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »