vahy

Uuno Laakso
(1952): Mitäs me taiteilijat

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Hollola
Země:
Věk:
† 60 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Uuno Laakso - Film: Mitäs me taiteilijat
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1952, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1952 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Uuno Laakso - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Mitäs me taiteilijat":
(*1908) Heimo Lepistö

(*1888) Anton Soini

(*1908) Ville Salminen (režisér)

(*1908) Ville Salminen (scénárista)

(*1899) Alexander Saxelin

(*1909) Kaarlo Halttunen

(*1902) Siiri Angerkoski

(*1884) Otto Noro

(*1913) Alf Salin

(*1910) Harry Bergström (hudební skladatel)

(*1890) Toivo J. Särkkä (producent)

(*1915) Pentti Viljanen

(*1910) Kaarlo Wilska

(*1889) Evald Terho

(*1905) Harri Sinijärvi

(*1907) Toivo Kauppinen (scénárista)

(*1925) Assi Nortia

(*1911) Irja Koskinen

(*1919) Klaus Salin

(*1908) Viljo Someroja

(*1922) Leif Wager

(*1929) Pentti Siimes

(*1916) Aarne Laine

(*1917) Auvo Nuotio

(*1919) Kauno Laine (kameraman)

(*1923) Sakari Halonen

(*1931) Lea Wallin

(*1929) Mirja Karisto

(*1930) Veijo Pasanen

(*1934) Virpi Laristo

(*1924) Veikko Jääskeläinen

(*1907) Armas Vallasvuo (střihač)



Tranzitní horoskop (1952)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Váhy
8°47’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
25°48’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
23°23’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
1°21’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
23°10’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
0°37’
Beran
5°59’
SaturnSaturn:
Štír
16°50’
Váhy
14°29’
UranUran:
Štír
22°07’
Rak
12°02’
NeptunNeptun:
Blíženci
20°17’
Váhy
21°34’
PlutoPluto:
Blíženci
13°40’
Lev
21°12’
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
21°59’
Ryby
3°25’
Černá LunaLilith:
Beran
22°06’
Rak
20°20’
CheirónCheirón:
Váhy
29°15’
Kozoroh
5°20’

Dnes se narodili
Spojené státy Ginger Rogers
(*1911) tanečnice, herečka a zpěvačka

Spojené státy Barbara Stanwyck
(*1907) herečka

Česká republika Regina Rázlová
(*1947) herečka

Česká republika Stanislav Neumann
(*1902) herec, syn S. K. Neumanna

Francie Jean-Baptiste Dumas
(*1800) chemik


Zítra slaví narozeniny
Kanada Donald Sutherland
(*1935) herec

Spojené státy James Cagney
(*1899) herec

Česká republika Heda Čechová
(*1928) hlasatelka, poslankyně, matka Vladimíra Čecha ml.

Německo Angela Merkel
(*1954) politička, kancléřka

Velká Británie Camilla vévodkyně z Cornwallu
(*1947) Její královská Výsost vévodkyně z Cornwallu


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy John F. Kennedy Jr.
(*1960 - 1999) herec, novinář, právník, pilot, vydavatel časopisu, syn JFK

Belgie Morris
(*1923 - 2001) spisovatel, kreslíř

Rakousko Karel Klostermann
(*1848 - 1923) spisovatel s regionálním zaměřením na oblast Šumavy

Rusko car Ivan VI. Antonovič
(*1740 - 1764) ruský car

Francie Patrick Dewaere
(*1947 - 1982) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »