vahy

Uuno Laakso
(1952): Mitäs me taiteilijat

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Hollola
Země:
Věk:
† 60 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Uuno Laakso - Film: Mitäs me taiteilijat
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1952, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1952 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Uuno Laakso - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Mitäs me taiteilijat":
(*1908) Heimo Lepistö

(*1888) Anton Soini

(*1908) Ville Salminen (režisér)

(*1908) Ville Salminen (scénárista)

(*1899) Alexander Saxelin

(*1909) Kaarlo Halttunen

(*1902) Siiri Angerkoski

(*1884) Otto Noro

(*1913) Alf Salin

(*1910) Harry Bergström (hudební skladatel)

(*1890) Toivo J. Särkkä (producent)

(*1915) Pentti Viljanen

(*1910) Kaarlo Wilska

(*1889) Evald Terho

(*1905) Harri Sinijärvi

(*1907) Toivo Kauppinen (scénárista)

(*1925) Assi Nortia

(*1911) Irja Koskinen

(*1919) Klaus Salin

(*1908) Viljo Someroja

(*1922) Leif Wager

(*1929) Pentti Siimes

(*1916) Aarne Laine

(*1917) Auvo Nuotio

(*1919) Kauno Laine (kameraman)

(*1923) Sakari Halonen

(*1931) Lea Wallin

(*1929) Mirja Karisto

(*1930) Veijo Pasanen

(*1934) Virpi Laristo

(*1924) Veikko Jääskeläinen

(*1907) Armas Vallasvuo (střihač)



Tranzitní horoskop (1952)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Váhy
8°47’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
25°48’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
23°23’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
1°21’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
23°10’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
0°37’
Beran
5°59’
SaturnSaturn:
Štír
16°50’
Váhy
14°29’
UranUran:
Štír
22°07’
Rak
12°02’
NeptunNeptun:
Blíženci
20°17’
Váhy
21°34’
PlutoPluto:
Blíženci
13°40’
Lev
21°12’
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
21°59’
Ryby
3°25’
Černá LunaLilith:
Beran
22°06’
Rak
20°20’
CheirónCheirón:
Váhy
29°15’
Kozoroh
5°20’

Dnes se narodili
Spojené státy Andie MacDowell
(*1958) herečka

Spojené státy Iggy Pop
(*1947) zpěvák, punker, rocker, herec

Velká Británie James McAvoy
(*1979) herec

Irsko Glen Hansard
(*1970) herec, zpěvák, skladatel

Česká republika Jaroslav Hutka
(*1947) folkový hudebník, skladatel a písničkář


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jack Nicholson
(*1937) herec, scénárista, režisér

Česká republika Barbora Hrzánová
(*1964) herečka

Rusko Vladimir Iljič Lenin
(*1870) politik, spisovatel

Rusko Vladimir Nabokov
(*1899) scénárista, spisovatel

Česká republika Vladimír Špidla
(*1951) politik, 4. předseda vlády České republiky


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Prince
(*1958 - 2016) zpěvák, multiinstrumentalista

Spojené státy Mark Twain
(*1835 - 1910) spisovatel, žurnalista

Spojené státy Nina Simone
(*1933 - 2003) zpěvačka

Polsko Manfred von Richthofen
(*1892 - 1918) německý pilot známý jako The Red Baron

Brazílie Tiradentes
(*1746 - 1792) brazilský hrdina, revolucionář



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »