stir

Václav Cílek
(2012): Dokument pro lidi

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1955 (?)
Země:
Věk:
63 let
Povolání:
geolog, klimatolog, spisovatel, esejista, filosof, překladatel, popularizátor vědy
Václav Cílek - Film: Dokument pro lidi
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2012, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2012 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Václav Cílek - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Václav Cílek - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Václav Cílek - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Dokument pro lidi":
(*1967) David Černý

(*1944) Václav Bělohradský

(*1955) Jan Keller

(*1940) Milan Knížák



Tranzitní horoskop (2012)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Štír
12°17’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
23°54’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
25°48’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
29°16’
-(rychlá)
MarsMars:
Váhy
14°46’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Lev
28°43’
Býk
0°26’
SaturnSaturn:
Štír
22°26’
Váhy
28°19’
UranUran:
Lev
2°19’
Beran
0°51’
NeptunNeptun:
Váhy
28°30’
Vodnář
28°54’
PlutoPluto:
Lev
28°26’
Kozoroh
7°20’
S.UzelS.Uzel:
Střelec
19°05’
Střelec
12°57’
Černá LunaLilith:
Střelec
26°36’
Býk
1°45’
CheirónCheirón:
Vodnář
0°32’
Ryby
1°55’

Dnes se narodili
Spojené státy Drew Barrymore
(*1975) herečka, režisérka

Spojené státy Kyle MacLachlan
(*1959) herec

Rakousko Niki Lauda
(*1949) podnikatel, pilot f1, letec, herec

Velká Británie James Blunt
(*1974) zpěvák, textař

Spojené státy George Washington
(*1732) americký voják a politik, první prezident USA


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Peter Fonda
(*1940) herec, scénárista, režisér

Česká republika Jiří Menzel
(*1938) herec, režisér, spisovatel

Česká republika Jan Cimický
(*1948) herec, scénárista

Česká republika Julius Fučík
(*1903) politik, překladatel, český novinář, literární a divadelní kritik

Německo Mayer Amschel Rotschild
(*1743) zakladatel bankéřské dynastie Rothschildů


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Andy Warhol
(*1928 - 1987) malíř, grafik, herec, scénárista, režisér, kameraman

Česká republika Jaroslava Hanušová
(*1949 - 2016) herečka

Česká republika Ivan Frič
(*1922 - 2001) herec, režisér, dokumentarista

Německo Hans Scholl
(*1918 - 1943) německý student, spoluzakladatel nenásilné protinacistické skupiny Bílá růže

Německo Sophie Scholl
(*1921 - 1943) německá studentka, křesťanská pacifistka, členka nenásilné protinacistické skupiny Bílá růže



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »