stir

Václav Cílek
(2012): Dokument pro lidi

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1955 (?)
Země:
Věk:
63 let
Povolání:
geolog, klimatolog, spisovatel, esejista, filosof, překladatel, popularizátor vědy
Václav Cílek - Film: Dokument pro lidi
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2012, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2012 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Václav Cílek - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Václav Cílek - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Václav Cílek - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Dokument pro lidi":
(*1967) David Černý

(*1944) Václav Bělohradský

(*1955) Jan Keller

(*1940) Milan Knížák



Tranzitní horoskop (2012)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Štír
12°17’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
23°54’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
25°48’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
29°16’
-(rychlá)
MarsMars:
Váhy
14°46’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Lev
28°43’
Býk
0°26’
SaturnSaturn:
Štír
22°26’
Váhy
28°19’
UranUran:
Lev
2°19’
Beran
0°51’
NeptunNeptun:
Váhy
28°30’
Vodnář
28°54’
PlutoPluto:
Lev
28°26’
Kozoroh
7°20’
S.UzelS.Uzel:
Střelec
19°05’
Střelec
12°57’
Černá LunaLilith:
Střelec
26°36’
Býk
1°45’
CheirónCheirón:
Vodnář
0°32’
Ryby
1°55’

Dnes se narodili
Spojené státy Meg Ryan
(*1961) herečka

Spojené státy Jodie Foster
(*1962) herečka, režisérka

Spojené státy Robert Beltran
(*1953) herec

Spojené státy Gene Tierney
(*1920) herečka



Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Sean Young
(*1959) herečka

Spojené státy Robert F. Kennedy
(*1925) politik, bratr JFK

Německo Otto von Habsburg
(*1912) spisovatel, europoslanec, publicista, novinář, nejstarším synem císaře karla i.

Velká Británie Thomas Chatterton
(*1752) anglický básník období preromantismu

Itálie papež Pius VIII.
(*1761) 253. papež


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Charles Manson
(*1934 - 2017) hudebník, zločinec, sériový vrah

Česká republika Jana Novotná
(*1968 - 2017) tenistka

Rakousko Franz Schubert
(*1797 - 1828) hudební skladatel

Česká republika Jiří Brabec
(*1940 - 2003) herec, skladatel

Rusko Boris Strugackij
(*1933 - 2012) scénárista, spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »