panna

Václav Rabský
(1927): Krásná vyzvědačka

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Praha
Země:
Věk:
† 74 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Václav Rabský - Film: Krásná vyzvědačka
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1927, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1927 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Václav Rabský - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Krásná vyzvědačka":
(*1895) Theodor Pištěk

(*1898) Miroslav Josef Krňanský (režisér)

(*1890) Vladimír Slavínský

(*1889) Jan Svoboda

(*1899) Čeněk Šlégl

(*1899) Ladislav Struna

(*1891) Ferenc Futurista

(*1895) Jan W. Speerger

(*1879) Luigi Hofman

(*1860) Josef Šváb-Malostranský

(*1862) Antonín Marek

(*1901) Bronislava Livia

(*1897) František Jerhot

(*1881) Ferry Seidl

(*1876) Vladimír Smíchovský

(*1871) Karel Fiala

(*1887) Jindřich Lhoták

(*1901) Alois Mecera (scénograf)

(*1896) Josef Bulánek (kameraman)



Tranzitní horoskop (1927)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Panna
7°24’
-(rychlá)
LunaLuna:
Kozoroh
18°25’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Panna
28°16’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Rak
24°04’
-(rychlá)
MarsMars:
Panna
1°40’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Štír
24°42’
Vodnář
26°23’
SaturnSaturn:
Ryby
4°29’
Střelec
3°18’
UranUran:
Lev
21°25’
Ryby
25°49’
NeptunNeptun:
Býk
5°11’
Lev
26°42’
PlutoPluto:
Býk
24°34’
Rak
14°57’
S.UzelS.Uzel:
Ryby
20°30’
Rak
6°56’
Černá LunaLilith:
Kozoroh
14°55’
Panna
22°56’
CheirónCheirón:
Býk
0°01’
Beran
27°32’

Dnes se narodili
Spojené státy Tippi Hedren
(*1930) herečka, modelka, aktivistka

Spojené státy Dolly Parton
(*1946) herečka, zpěvačka

Spojené státy Janis Joplin
(*1943) zpěvačka, kytaristka

Spojené státy Edgar Allan Poe
(*1809) spisovatel, básník, literární kritik

Velká Británie James Watt
(*1736) mechanik, vynálezce a fyzik


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Jana Brejchová
(*1940) herečka

Spojené státy Telly Savalas
(*1924) herec, režisér

Itálie Federico Fellini
(*1920) režisér, scénárista, herec

Spojené státy David Lynch
(*1946) scénárista, režisér

Česká republika Egon Bondy
(*1930) básník, filosof, inspirátor českého undergroundu


Výročí úmrtí dnes mají
Rakousko Hedy Kiesler
(*1914 - 2000) herečka

Francie Paul Meurisse
(*1912 - 1979) herec, snoubenec Édith Piaf

Česká republika Jan Palach
(*1948 - 1969) student který obětoval svůj život na protest proti potlačování svobod

Indie Osho - Rajneesh
(*1931 - 1990) duchovní učitel, mystik a guru

Česká republika Vilém Slavata z Chlumu a Košumberka
(*1572 - 1652) šlechtic a spisovatel vyhozený z okna při pražské defenestraci 1618



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »