panna

Václav Rabský
(1930): Tonka Šibenice

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Praha
Země:
Věk:
† 74 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Václav Rabský - Film: Tonka Šibenice
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1930, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1930 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Václav Rabský - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Tonka Šibenice":
(*1898) Jindra Hermanová

(*1885) Antonie Nedošinská

(*1895) Theodor Pištěk

(*1899) Jindřich Plachta

(*1898) Karel Anton (střihač)

(*1879) Karel Hašler

(*1879) Karel Hašler (hudební skladatel)

(*1894) Josef Rovenský

(*1893) Jan Sviták

(*1892) John Mylong

(*1907) Ita Rina

(*1907) Karel Jelínek

(*1883) Emilie Nitschová

(*1893) Felix Kühne

(*1889) Erno Košťál (hudební skladatel)

(*1885) Egon Erwin Kisch (spisovatelská předloha)

(*1889) Benno Vigny (scénárista)



Tranzitní horoskop (1930)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Panna
7°24’
-(rychlá)
LunaLuna:
Kozoroh
18°25’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Panna
28°16’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Rak
24°04’
-(rychlá)
MarsMars:
Panna
1°40’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Štír
24°42’
Blíženci
7°50’
SaturnSaturn:
Ryby
4°29’
Kozoroh
3°46’
UranUran:
Lev
21°25’
Beran
7°33’
NeptunNeptun:
Býk
5°11’
Panna
3°23’
PlutoPluto:
Býk
24°34’
Rak
18°42’
S.UzelS.Uzel:
Ryby
20°30’
Býk
8°54’
Černá LunaLilith:
Kozoroh
14°55’
Kozoroh
25°02’
CheirónCheirón:
Býk
0°01’
Býk
9°46’

Dnes se narodili
Spojené státy Renée Zellweger
(*1969) herečka

Spojené státy Al Pacino
(*1940) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Paul Mazursky
(*1930) herec, scénárista, režisér

Česká republika Josef Dvořák
(*1942) herec, komik

Spojené státy Ella Fitzgerald
(*1917) zpěvačka


Zítra slaví narozeniny
Čína Jet Li
(*1963) herec, mistr bojových umění

Česká republika Klára Issová
(*1979) herečka, dabérka

Egypt Rudolf Hess
(*1894) německý nacistický politik

Spojené státy Channing Tatum
(*1980) herec, tanečník

Itálie Giorgio Moroder
(*1940) zpěvák, skladatel


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Ginger Rogers
(*1911 - 1995) tanečnice, herečka a zpěvačka

Itálie Mario Bava
(*1914 - 1980) herec, režisér, kameraman

Česká republika Robert Vrchota
(*1920 - 1993) herec

Kypr Mike Brant
(*1947 - 1975) zpěvák

Spojené státy Pamela Courson
(*1946 - 1974) zpěvačka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »