panna

Václav Rabský
(1930): Tonka Šibenice

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Praha
Země:
Věk:
† 74 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Václav Rabský - Film: Tonka Šibenice
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1930, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1930 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Václav Rabský - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Tonka Šibenice":
(*1898) Jindra Hermanová

(*1885) Antonie Nedošinská

(*1895) Theodor Pištěk

(*1899) Jindřich Plachta

(*1898) Karel Anton (střihač)

(*1879) Karel Hašler

(*1879) Karel Hašler (hudební skladatel)

(*1894) Josef Rovenský

(*1893) Jan Sviták

(*1892) John Mylong

(*1907) Ita Rina

(*1907) Karel Jelínek

(*1883) Emilie Nitschová

(*1893) Felix Kühne

(*1889) Erno Košťál (hudební skladatel)

(*1885) Egon Erwin Kisch (spisovatelská předloha)

(*1889) Benno Vigny (scénárista)



Tranzitní horoskop (1930)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Panna
7°24’
-(rychlá)
LunaLuna:
Kozoroh
18°25’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Panna
28°16’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Rak
24°04’
-(rychlá)
MarsMars:
Panna
1°40’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Štír
24°42’
Blíženci
7°50’
SaturnSaturn:
Ryby
4°29’
Kozoroh
3°46’
UranUran:
Lev
21°25’
Beran
7°33’
NeptunNeptun:
Býk
5°11’
Panna
3°23’
PlutoPluto:
Býk
24°34’
Rak
18°42’
S.UzelS.Uzel:
Ryby
20°30’
Býk
8°54’
Černá LunaLilith:
Kozoroh
14°55’
Kozoroh
25°02’
CheirónCheirón:
Býk
0°01’
Býk
9°46’

Dnes se narodili
Spojené státy Meg Ryan
(*1961) herečka

Spojené státy Jodie Foster
(*1962) herečka, režisérka

Spojené státy Robert Beltran
(*1953) herec

Spojené státy Gene Tierney
(*1920) herečka



Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Sean Young
(*1959) herečka

Spojené státy Robert F. Kennedy
(*1925) politik, bratr JFK

Německo Otto von Habsburg
(*1912) spisovatel, europoslanec, publicista, novinář, nejstarším synem císaře karla i.

Velká Británie Thomas Chatterton
(*1752) anglický básník období preromantismu

Itálie papež Pius VIII.
(*1761) 253. papež


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Charles Manson
(*1934 - 2017) hudebník, zločinec, sériový vrah

Česká republika Jana Novotná
(*1968 - 2017) tenistka

Rakousko Franz Schubert
(*1797 - 1828) hudební skladatel

Česká republika Jiří Brabec
(*1940 - 2003) herec, skladatel

Rusko Boris Strugackij
(*1933 - 2012) scénárista, spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »