panna

Václav Rabský
(1930): Tonka Šibenice (německá verze)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Praha
Země:
Věk:
† 74 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Václav Rabský - Film: Tonka Šibenice (německá verze)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1930, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1930 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Václav Rabský - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Tonka Šibenice (německá verze)":
(*1898) Jindra Hermanová

(*1885) Antonie Nedošinská

(*1895) Theodor Pištěk

(*1899) Jindřich Plachta

(*1898) Karel Anton (režisér)

(*1879) Karel Hašler (hudební skladatel)

(*1894) Josef Rovenský

(*1893) Jan Sviták

(*1892) John Mylong

(*1907) Ita Rina

(*1907) Karel Jelínek

(*1883) Emilie Nitschová

(*1893) Felix Kühne

(*1889) Erno Košťál (hudební skladatel)

(*1885) Egon Erwin Kisch (spisovatelská předloha)

(*1889) Benno Vigny (scénárista)



Tranzitní horoskop (1930)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Panna
7°24’
-(rychlá)
LunaLuna:
Kozoroh
18°25’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Panna
28°16’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Rak
24°04’
-(rychlá)
MarsMars:
Panna
1°40’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Štír
24°42’
Blíženci
7°50’
SaturnSaturn:
Ryby
4°29’
Kozoroh
3°46’
UranUran:
Lev
21°25’
Beran
7°33’
NeptunNeptun:
Býk
5°11’
Panna
3°23’
PlutoPluto:
Býk
24°34’
Rak
18°42’
S.UzelS.Uzel:
Ryby
20°30’
Býk
8°54’
Černá LunaLilith:
Kozoroh
14°55’
Kozoroh
25°02’
CheirónCheirón:
Býk
0°01’
Býk
9°46’

Dnes se narodili
Spojené státy Shirley MacLaine
(*1934) herečka

Spojené státy Barbra Streisand
(*1942) herečka, zpěvačka, režisérka

Spojené státy Kelly Clarkson
(*1982) herečka, zpěvačka, textařka

Slovensko Juraj Mokrý
(*1977) herec, moderátor, bavič

Irsko Aidan Gillen
(*1968) herec


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Renée Zellweger
(*1969) herečka

Spojené státy Al Pacino
(*1940) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Paul Mazursky
(*1930) herec, scénárista, režisér

Česká republika Josef Dvořák
(*1942) herec, komik

Spojené státy Ella Fitzgerald
(*1917) zpěvačka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Emil Artur Longen
(*1885 - 1936) herec, scénárista, dramatik, prozaik, výtvarník

Německo Max von Laue
(*1879 - 1960) německý fyzik, objevitel rozptylu rentgenových paprsků

Indie Sri Sathya Sai Baba
(*1926 - 2011) indický guru

Norsko Arvid Noe
(*1946 - 1976) námořník, řidič kamionu, první ze zaznamenaných případů HIV

DR Kongo Papa Wemba
(*1949 - 2016) zpěvák, hudebník, skladatel a herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »