panna

Václav Rabský
(1930): Tonka Šibenice (německá verze)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Praha
Země:
Věk:
† 74 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Václav Rabský - Film: Tonka Šibenice (německá verze)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1930, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1930 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Václav Rabský - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Tonka Šibenice (německá verze)":
(*1898) Jindra Hermanová

(*1885) Antonie Nedošinská

(*1895) Theodor Pištěk

(*1899) Jindřich Plachta

(*1898) Karel Anton (režisér)

(*1879) Karel Hašler (hudební skladatel)

(*1894) Josef Rovenský

(*1893) Jan Sviták

(*1892) John Mylong

(*1907) Ita Rina

(*1907) Karel Jelínek

(*1883) Emilie Nitschová

(*1893) Felix Kühne

(*1889) Erno Košťál (hudební skladatel)

(*1885) Egon Erwin Kisch (spisovatelská předloha)

(*1889) Benno Vigny (scénárista)



Tranzitní horoskop (1930)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Panna
7°24’
-(rychlá)
LunaLuna:
Kozoroh
18°25’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Panna
28°16’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Rak
24°04’
-(rychlá)
MarsMars:
Panna
1°40’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Štír
24°42’
Blíženci
7°50’
SaturnSaturn:
Ryby
4°29’
Kozoroh
3°46’
UranUran:
Lev
21°25’
Beran
7°33’
NeptunNeptun:
Býk
5°11’
Panna
3°23’
PlutoPluto:
Býk
24°34’
Rak
18°42’
S.UzelS.Uzel:
Ryby
20°30’
Býk
8°54’
Černá LunaLilith:
Kozoroh
14°55’
Kozoroh
25°02’
CheirónCheirón:
Býk
0°01’
Býk
9°46’

Dnes se narodili
Spojené státy Dick Powell
(*1904) herec, režisér

Ukrajina Olga Kurylenko
(*1979) herečka, modelka

Česká republika Richard Adam
(*1930) zpěvák

Velká Británie princ Charles
(*1948) Jeho královská Výsost princ z Walesu

Spojené státy Condoleezza Rice
(*1954) politička, diplomatka a profesorka politologie


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Bob Gunton
(*1945) herec

Česká republika Lucie Zedníčková
(*1968) herečka

Česká republika Pavel Vondruška
(*1925) herec, dirigent orchestru, člen Divadla Járy Cimrmana

Velká Británie Jonny Lee Miller
(*1972) herec

Argentina Daniel Barenboim
(*1942) argentinsko-izraelsko-španělský pianista a dirigent


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Josef Jungmann
(*1773 - 1847) spisovatel a překladatel, filolog, lexikograf

Německo Gottfried Wilhelm Leibniz
(*1646 - 1716) filosof, vědec, matematik, teolog, polyhistorik

Spojené státy Joseph Bernardin
(*1928 - 1996) kardinál

Španělsko Manuel de Falla
(*1876 - 1946) španělský skladatel a klavírista

Německo Paul Jean
(*1763 - 1825) německý spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »