vahy

Václav Šašek
(1979): Tvář za sklem

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1933 (?)
Země:
Věk:
85 let
Povolání:
herec, scénárista, dramaturg
Václav Šašek - Film: Tvář za sklem
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1979, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1979 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Václav Šašek - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Václav Šašek - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Tvář za sklem":
(*1939) Jaroslav Satoranský

(*1946) Jaroslava Obermaierová

(*1938) Jana Hlaváčová

(*1947) Jana Švandová

(*1922) Miroslav Macháček

(*1948) Jaromír Hanzlík

(*1935) Karel Augusta

(*1921) Oldřich Velen

(*1947) Zdeněk Maryška

(*1947) Jan Kanyza

(*1924) Ilja Prachař

(*1924) Josef Bláha

(*1938) Hynek Bočan (režisér)

(*1938) Hynek Bočan (scénárista)

(*1950) Karel Smyczek

(*1946) Petr Svojtka

(*1927) Václav Babka

(*1923) Ludmila Píchová

(*1953) Ludmila Šafářová

(*1928) Jiří Valenta

(*1956) Jindřich Hrdý

(*1945) Ladislav Štaidl (hudební skladatel)

(*1937) Jana Prachařová

(*1928) Mojmír Heger

(*1936) František Uldrich (kameraman)

(*1925) Jan Oliva (scénograf)

(*1919) Rudolf Hammer

(*1955) Kateřina Vlková

(*1920) Zdeněk Stehlík (střihač)

(*1942) Jan Kostrhun (spisovatelská předloha)

(*1968) Eliška Sirová



Tranzitní horoskop (1979)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Váhy
20°41’
-(rychlá)
LunaLuna:
Lev
21°54’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Štír
11°18’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Střelec
3°49’
-(rychlá)
MarsMars:
Střelec
3°34’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Váhy
7°23’
Lev
6°56’
SaturnSaturn:
Vodnář
9°42’
Panna
13°53’
UranUran:
Beran
25°36’
Štír
19°43’
NeptunNeptun:
Panna
11°22’
Střelec
18°50’
PlutoPluto:
Rak
24°43’
Váhy
19°06’
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
25°44’
Panna
21°11’
Černá LunaLilith:
Blíženci
29°09’
Lev
9°00’
CheirónCheirón:
Blíženci
3°26’
Býk
5°08’

Dnes se narodili
Spojené státy William Baldwin
(*1963) herec

Velká Británie Alan Rickman
(*1946) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Jennifer Love Hewitt
(*1979) herečka, zpěvačka, režisérka, tanečnice, scénáristka, textařka

Česká republika Bohumil Švarc st.
(*1926) herec, dabér, voiceover, rozhlasový hlasatel

Česká republika Hana Vagnerová
(*1983) herečka


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Drew Barrymore
(*1975) herečka, režisérka

Spojené státy Kyle MacLachlan
(*1959) herec

Rakousko Niki Lauda
(*1949) podnikatel, pilot f1, letec, herec

Velká Británie James Blunt
(*1974) zpěvák, textař

Spojené státy George Washington
(*1732) americký voják a politik, první prezident USA


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Malcolm X
(*1925 - 1965) herec

Nizozemsko Baruch Spinoza
(*1632 - 1677) filosof židovského původu, spisovatel

Spojené státy Robin Moore
(*1925 - 2008) scénárista, spisovatel

Rusko Michail Alexandrovič Šolochov
(*1905 - 1984) spisovatel

Kanada Frederick Banting
(*1891 - 1941) kanadský lékař, objevitel inzulinu



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »