vahy

Václav Šašek
(1988): Prokletí domu Hajnů

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1933 (?)
Země:
Věk:
85 let
Povolání:
herec, scénárista, dramaturg
Václav Šašek - Film: Prokletí domu Hajnů
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1988, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1988 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Václav Šašek - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Václav Šašek - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Prokletí domu Hajnů":
(*1923) František Řehák

(*1940) Petr Čepek

(*1916) Bohumil Vávra

(*1917) Valerie Kaplanová

(*1945) Evelyna Steimarová

(*1966) Petra Vančíková

(*1932) Radoslav Brzobohatý

(*1936) František Husák

(*1943) Petr Brukner

(*1945) Emil Horváth ml.

(*1924) Vladimír Salač

(*1945) Jiří Svoboda (režisér)

(*1945) Jiří Svoboda (scénárista)

(*1979) Jakub Zdeněk

(*1955) Ondřej Pavelka

(*1919) Ota Sklenčka

(*1937) Emma Černá

(*1977) Eva Janoušková

(*1942) Vladimír Smutný (kameraman)

(*1944) Jozef Revallo (hudební skladatel)

(*1896) Jaroslav Havlíček (spisovatelská předloha)



Tranzitní horoskop (1988)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Váhy
20°41’
-(rychlá)
LunaLuna:
Lev
21°54’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Štír
11°18’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Střelec
3°49’
-(rychlá)
MarsMars:
Střelec
3°34’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Váhy
7°23’
Beran
20°15’
SaturnSaturn:
Vodnář
9°42’
Střelec
25°31’
UranUran:
Beran
25°36’
Střelec
27°41’
NeptunNeptun:
Panna
11°22’
Kozoroh
7°48’
PlutoPluto:
Rak
24°43’
Štír
12°00’
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
25°44’
Ryby
27°08’
Černá LunaLilith:
Blíženci
29°09’
Lev
15°11’
CheirónCheirón:
Blíženci
3°26’
Blíženci
25°07’

Dnes se narodili
Spojené státy Don Johnson
(*1949) herec, zpěvák

Česká republika Vlastimil Brodský
(*1920) herec

Česká republika Josef Alois Náhlovský
(*1949) herec, komik, bavič

Polsko L. L. Zamenhof
(*1859) oční lékař, zakladatel a tvůrce jazyka esperanto

Česká republika Martin Růžička
(*1985) hokejista


Zítra slaví narozeniny
Japonsko Liv Ullmann
(*1938) herečka, scénáristka, režisérka

Velká Británie Jane Austen
(*1775) spisovatelka

Německo Ludwig van Beethoven
(*1770) skladatel

Spojené státy Philip K. Dick
(*1928) spisovatel sci-fi, esejista, filosof

Spojené státy Paul Vogt
(*1964) herec, komik


Výročí úmrtí dnes mají
Japonsko Joan Fontaine
(*1917 - 2013) herečka

Velká Británie Charles Laughton
(*1899 - 1962) herec, režisér

Spojené státy Walt Disney
(*1901 - 1966) herec, režisér

Spojené státy Glenn Miller
(*1904 - 1944) jazzový hudebník, kapelník a trombonista

Švýcarsko Clay Regazzoni
(*1939 - 2006) závodník F1



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »