vahy

Václav Šašek
(1988): Prokletí domu Hajnů

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1933 (?)
Země:
Věk:
85 let
Povolání:
herec, scénárista, dramaturg
Václav Šašek - Film: Prokletí domu Hajnů
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1988, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1988 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Václav Šašek - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Václav Šašek - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Prokletí domu Hajnů":
(*1923) František Řehák

(*1940) Petr Čepek

(*1916) Bohumil Vávra

(*1917) Valerie Kaplanová

(*1945) Evelyna Steimarová

(*1966) Petra Vančíková

(*1932) Radoslav Brzobohatý

(*1936) František Husák

(*1943) Petr Brukner

(*1945) Emil Horváth ml.

(*1924) Vladimír Salač

(*1945) Jiří Svoboda (režisér)

(*1945) Jiří Svoboda (scénárista)

(*1979) Jakub Zdeněk

(*1955) Ondřej Pavelka

(*1919) Ota Sklenčka

(*1937) Emma Černá

(*1977) Eva Janoušková

(*1942) Vladimír Smutný (kameraman)

(*1944) Jozef Revallo (hudební skladatel)

(*1896) Jaroslav Havlíček (spisovatelská předloha)



Tranzitní horoskop (1988)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Váhy
20°41’
-(rychlá)
LunaLuna:
Lev
21°54’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Štír
11°18’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Střelec
3°49’
-(rychlá)
MarsMars:
Střelec
3°34’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Váhy
7°23’
Beran
20°15’
SaturnSaturn:
Vodnář
9°42’
Střelec
25°31’
UranUran:
Beran
25°36’
Střelec
27°41’
NeptunNeptun:
Panna
11°22’
Kozoroh
7°48’
PlutoPluto:
Rak
24°43’
Štír
12°00’
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
25°44’
Ryby
27°08’
Černá LunaLilith:
Blíženci
29°09’
Lev
15°11’
CheirónCheirón:
Blíženci
3°26’
Blíženci
25°07’

Dnes se narodili
Spojené státy James Stewart
(*1908) herec

Spojené státy Cher
(*1946) herečka, zpěvačka, módní návrhářka, textařka

Spojené státy Busta Rhymes
(*1972) rapper

Velká Británie Joe Cocker
(*1944) zpěvák

Česká republika Petr Kellner
(*1964) podnikatel, nejbohatší čech


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Judge Reinhold
(*1957) herec

Spojené státy Fairuza Balk
(*1974) herečka

Rusko Andrej Dmitrijevič Sacharov
(*1921) sovětský fyzik, disident a obránce lidských práv

Česká republika Martin Doktor
(*1974) kanoista

Belgie Štěpánka Belgická
(*1864) princezna rakousko-uherská


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Robin Gibb
(*1949 - 2012) zpěvák, textař, člen kapely Bee Gees

Francie Michel Gauquelin
(*1928 - 1991) psycholog, statistik, astrolog

Francie Antoine Louis
(*1723 - 1792) chirurg, vynálezce a tvůrce gilotiny

Švédsko Carl Gustaf Verner von Heidenstam
(*1859 - 1940) básník, prozaik

Spojené státy Charles Francis Adams Jr.
(*1835 - 1915) generál



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »