vahy

Václav Šašek
(1988): Prokletí domu Hajnů

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1933 (?)
Země:
Věk:
85 let
Povolání:
herec, scénárista, dramaturg
Václav Šašek - Film: Prokletí domu Hajnů
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1988, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1988 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Václav Šašek - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Václav Šašek - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Prokletí domu Hajnů":
(*1923) František Řehák

(*1940) Petr Čepek

(*1916) Bohumil Vávra

(*1917) Valerie Kaplanová

(*1945) Evelyna Steimarová

(*1966) Petra Vančíková

(*1932) Radoslav Brzobohatý

(*1936) František Husák

(*1943) Petr Brukner

(*1945) Emil Horváth ml.

(*1924) Vladimír Salač

(*1945) Jiří Svoboda (režisér)

(*1945) Jiří Svoboda (scénárista)

(*1979) Jakub Zdeněk

(*1955) Ondřej Pavelka

(*1919) Ota Sklenčka

(*1937) Emma Černá

(*1977) Eva Janoušková

(*1942) Vladimír Smutný (kameraman)

(*1944) Jozef Revallo (hudební skladatel)

(*1896) Jaroslav Havlíček (spisovatelská předloha)



Tranzitní horoskop (1988)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Váhy
20°41’
-(rychlá)
LunaLuna:
Lev
21°54’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Štír
11°18’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Střelec
3°49’
-(rychlá)
MarsMars:
Střelec
3°34’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Váhy
7°23’
Beran
20°15’
SaturnSaturn:
Vodnář
9°42’
Střelec
25°31’
UranUran:
Beran
25°36’
Střelec
27°41’
NeptunNeptun:
Panna
11°22’
Kozoroh
7°48’
PlutoPluto:
Rak
24°43’
Štír
12°00’
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
25°44’
Ryby
27°08’
Černá LunaLilith:
Blíženci
29°09’
Lev
15°11’
CheirónCheirón:
Blíženci
3°26’
Blíženci
25°07’

Dnes se narodili
Spojené státy Benicio Del Toro
(*1967) herec, scénárista, režisér

Česká republika Hugo Haas
(*1901) herec, režisér

Česká republika Jana Paulová
(*1955) herečka, zpěvačka

Česká republika Simona Krainová
(*1973) herečka, modelka

Česká republika Jaroslav Tomsa
(*1930) sportovec, herec, kaskadér


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Sidney Poitier
(*1927) herec

Spojené státy Cindy Crawford
(*1966) herečka, modelka

Spojené státy Kurt Cobain
(*1967) kytarista, zpěvák Nirvany

Barbados Rihanna
(*1988) herečka, zpěvačka, módní návrhářka, tanečnice

Česká republika Ivana Trump
(*1949) modelka, milionářka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Stanislav Neumann
(*1902 - 1975) herec, syn S. K. Neumanna

Itálie Umberto Eco
(*1932 - 2016) prozaik, estetik, sémiolog a literární vědec

Rakousko Friedensreich Hundertwasser
(*1928 - 2000) architekt, malíř, umělec, vizionář, samorost

Německo Georg Büchner
(*1813 - 1837) scénárista

Norsko Knut Hamsun
(*1859 - 1952) prozaik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Úplněk ve Lev Lvu
ukázat kalendář »