vahy

Václav Šašek
(1990): Jen o rodinných záležitostech

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1933 (?)
Země:
Věk:
85 let
Povolání:
herec, scénárista, dramaturg
Václav Šašek - Film: Jen o rodinných záležitostech
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1990, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1990 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Václav Šašek - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Václav Šašek - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Jen o rodinných záležitostech":
(*1951) Miroslav Donutil

(*1946) Rudolf Hrušínský ml.

(*1962) Karel Roden

(*1963) Magda Reifová

(*1960) Ilona Svobodová

(*1948) Marta Vančurová

(*1922) Miroslav Macháček

(*1948) Jaromír Hanzlík

(*1940) Václav Mareš

(*1945) Ladislav Potměšil

(*1968) Daniel Landa

(*1945) Miroslav Středa

(*1937) Jan Přeučil

(*1935) Milan Riehs

(*1936) František Husák

(*1946) Zdeněk Mucha

(*1945) Milan Kňažko

(*1941) Oldřich Vlach

(*1947) Jiří Bartoška

(*1945) Jiří Svoboda (režisér)

(*1945) Jiří Svoboda (scénárista)

(*1962) Ivan Jiřík

(*1929) Svatopluk Matyáš

(*1928) Miloslav Štibich

(*1931) Vlastimil Čaněk

(*1959) Zdena Sajfertová

(*1956) Eva Asterová

(*1945) Hana Frejková

(*1961) Karel Holas

(*1942) Vladimír Smutný (kameraman)

(*1963) Jiří Chlumecký (hudební skladatel)

(*1919) Jaromíra Kolárová (spisovatelská předloha)



Tranzitní horoskop (1990)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Váhy
20°41’
-(rychlá)
LunaLuna:
Lev
21°54’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Štír
11°18’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Střelec
3°49’
-(rychlá)
MarsMars:
Střelec
3°34’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Váhy
7°23’
Rak
5°08’
SaturnSaturn:
Vodnář
9°42’
Kozoroh
15°39’
UranUran:
Beran
25°36’
Kozoroh
5°47’
NeptunNeptun:
Panna
11°22’
Kozoroh
12°02’
PlutoPluto:
Rak
24°43’
Štír
17°05’
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
25°44’
Vodnář
18°26’
Černá LunaLilith:
Blíženci
29°09’
Štír
6°27’
CheirónCheirón:
Blíženci
3°26’
Rak
13°48’

Dnes se narodili
Spojené státy Don Johnson
(*1949) herec, zpěvák

Česká republika Vlastimil Brodský
(*1920) herec

Česká republika Josef Alois Náhlovský
(*1949) herec, komik, bavič

Polsko L. L. Zamenhof
(*1859) oční lékař, zakladatel a tvůrce jazyka esperanto

Česká republika Martin Růžička
(*1985) hokejista


Zítra slaví narozeniny
Japonsko Liv Ullmann
(*1938) herečka, scénáristka, režisérka

Velká Británie Jane Austen
(*1775) spisovatelka

Německo Ludwig van Beethoven
(*1770) skladatel

Spojené státy Philip K. Dick
(*1928) spisovatel sci-fi, esejista, filosof

Spojené státy Paul Vogt
(*1964) herec, komik


Výročí úmrtí dnes mají
Japonsko Joan Fontaine
(*1917 - 2013) herečka

Velká Británie Charles Laughton
(*1899 - 1962) herec, režisér

Spojené státy Walt Disney
(*1901 - 1966) herec, režisér

Spojené státy Glenn Miller
(*1904 - 1944) jazzový hudebník, kapelník a trombonista

Švýcarsko Clay Regazzoni
(*1939 - 2006) závodník F1



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »