vahy

Václav Šašek
(1990): Jen o rodinných záležitostech

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1933 (?)
Země:
Věk:
85 let
Povolání:
herec, scénárista, dramaturg
Václav Šašek - Film: Jen o rodinných záležitostech
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1990, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1990 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Václav Šašek - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Václav Šašek - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Jen o rodinných záležitostech":
(*1951) Miroslav Donutil

(*1946) Rudolf Hrušínský ml.

(*1962) Karel Roden

(*1963) Magda Reifová

(*1960) Ilona Svobodová

(*1948) Marta Vančurová

(*1922) Miroslav Macháček

(*1948) Jaromír Hanzlík

(*1940) Václav Mareš

(*1945) Ladislav Potměšil

(*1968) Daniel Landa

(*1945) Miroslav Středa

(*1937) Jan Přeučil

(*1935) Milan Riehs

(*1936) František Husák

(*1946) Zdeněk Mucha

(*1945) Milan Kňažko

(*1941) Oldřich Vlach

(*1947) Jiří Bartoška

(*1945) Jiří Svoboda (režisér)

(*1945) Jiří Svoboda (scénárista)

(*1962) Ivan Jiřík

(*1929) Svatopluk Matyáš

(*1928) Miloslav Štibich

(*1931) Vlastimil Čaněk

(*1959) Zdena Sajfertová

(*1956) Eva Asterová

(*1945) Hana Frejková

(*1961) Karel Holas

(*1942) Vladimír Smutný (kameraman)

(*1963) Jiří Chlumecký (hudební skladatel)

(*1919) Jaromíra Kolárová (spisovatelská předloha)



Tranzitní horoskop (1990)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Váhy
20°41’
-(rychlá)
LunaLuna:
Lev
21°54’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Štír
11°18’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Střelec
3°49’
-(rychlá)
MarsMars:
Střelec
3°34’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Váhy
7°23’
Rak
5°08’
SaturnSaturn:
Vodnář
9°42’
Kozoroh
15°39’
UranUran:
Beran
25°36’
Kozoroh
5°47’
NeptunNeptun:
Panna
11°22’
Kozoroh
12°02’
PlutoPluto:
Rak
24°43’
Štír
17°05’
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
25°44’
Vodnář
18°26’
Černá LunaLilith:
Blíženci
29°09’
Štír
6°27’
CheirónCheirón:
Blíženci
3°26’
Rak
13°48’

Dnes se narodili
Spojené státy James Stewart
(*1908) herec

Spojené státy Cher
(*1946) herečka, zpěvačka, módní návrhářka, textařka

Spojené státy Busta Rhymes
(*1972) rapper

Velká Británie Joe Cocker
(*1944) zpěvák

Česká republika Petr Kellner
(*1964) podnikatel, nejbohatší čech


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Judge Reinhold
(*1957) herec

Spojené státy Fairuza Balk
(*1974) herečka

Rusko Andrej Dmitrijevič Sacharov
(*1921) sovětský fyzik, disident a obránce lidských práv

Česká republika Martin Doktor
(*1974) kanoista

Belgie Štěpánka Belgická
(*1864) princezna rakousko-uherská


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Robin Gibb
(*1949 - 2012) zpěvák, textař, člen kapely Bee Gees

Francie Michel Gauquelin
(*1928 - 1991) psycholog, statistik, astrolog

Francie Antoine Louis
(*1723 - 1792) chirurg, vynálezce a tvůrce gilotiny

Švédsko Carl Gustaf Verner von Heidenstam
(*1859 - 1940) básník, prozaik

Spojené státy Charles Francis Adams Jr.
(*1835 - 1915) generál



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »