vahy

Václav Šašek
(1995): Má je pomsta

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1933 (?)
Země:
Věk:
85 let
Povolání:
herec, scénárista, dramaturg
Václav Šašek - Film: Má je pomsta
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1995, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1995 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Václav Šašek - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Václav Šašek - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Má je pomsta":
(*1938) Jiří Menzel

(*1956) Václav Vydra nejml.

(*1949) Pavel Zedníček

(*1948) Pavel Nový

(*1940) Jana Brejchová

(*1963) Ivana Chýlková

(*1972) Sabina Laurinová

(*1933) Valentina Thielová

(*1948) Marta Vančurová

(*1959) Zlata Adamovská

(*1968) Tereza Brodská

(*1962) Ondřej Vetchý

(*1932) Radoslav Brzobohatý

(*1919) Radovan Lukavský

(*1963) Pavel Chalupa

(*1947) Jiří Bartoška

(*1944) Lordan Zafranović (režisér)

(*1944) Lordan Zafranović (scénárista)

(*1947) Jiří Krytinář

(*1935) Otakar Chaloupka (spisovatelská předloha)

(*1954) Ondřej Šrámek

(*1948) Emil Viklický (hudební skladatel)



Tranzitní horoskop (1995)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Váhy
20°41’
-(rychlá)
LunaLuna:
Lev
21°54’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Štír
11°18’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Střelec
3°49’
-(rychlá)
MarsMars:
Střelec
3°34’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Váhy
7°23’
Střelec
4°49’
SaturnSaturn:
Vodnář
9°42’
Ryby
8°01’
UranUran:
Beran
25°36’
Kozoroh
25°30’
NeptunNeptun:
Panna
11°22’
Kozoroh
22°35’
PlutoPluto:
Rak
24°43’
Štír
29°32’
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
25°44’
Štír
11°44’
Černá LunaLilith:
Blíženci
29°09’
Býk
29°51’
CheirónCheirón:
Blíženci
3°26’
Panna
26°21’

Dnes se narodili
Spojené státy Teri Garr
(*1944) herečka

Velká Británie Ewen Bremner
(*1970) herec, představitel Spuda v Trainspottingu

Česká republika Jaroslav Marvan
(*1901) herec

Spojené státy Mos Def
(*1973) herec, rapper, zpěvák, aktivista

Rusko Alexandr Solženicyn
(*1918) prozaik


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jennifer Connelly
(*1970) herečka

Rumunsko Edward G. Robinson
(*1893) herec, scénárista

Spojené státy Frank Sinatra
(*1915) herec, zpěvák

Francie Gustave Flaubert
(*1821) spisovatel

Česká republika Jiří Mahen
(*1882) režisér, básník, novinář, dramaturg, knihovník


Výročí úmrtí dnes mají
Rakousko Marie Amálie Habsburská
(*1701 - 1756) římskoněmecká císařovna, královna česká

Indie Ravi Shankar
(*1920 - 2012) zpěvák, skladatel

Spojené státy Bettie Page
(*1923 - 2008) modelka

Spojené státy Sam Cooke
(*1931 - 1964) zpěvák

Spojené státy Lindsay Crosby
(*1938 - 1989) zpěvák



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »