vahy

Václav Šašek
(1995): Má je pomsta

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1933 (?)
Země:
Věk:
85 let
Povolání:
herec, scénárista, dramaturg
Václav Šašek - Film: Má je pomsta
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1995, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1995 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Václav Šašek - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Václav Šašek - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Má je pomsta":
(*1938) Jiří Menzel

(*1956) Václav Vydra nejml.

(*1949) Pavel Zedníček

(*1948) Pavel Nový

(*1940) Jana Brejchová

(*1963) Ivana Chýlková

(*1972) Sabina Laurinová

(*1933) Valentina Thielová

(*1948) Marta Vančurová

(*1959) Zlata Adamovská

(*1968) Tereza Brodská

(*1962) Ondřej Vetchý

(*1932) Radoslav Brzobohatý

(*1919) Radovan Lukavský

(*1963) Pavel Chalupa

(*1947) Jiří Bartoška

(*1944) Lordan Zafranović (režisér)

(*1944) Lordan Zafranović (scénárista)

(*1947) Jiří Krytinář

(*1935) Otakar Chaloupka (spisovatelská předloha)

(*1954) Ondřej Šrámek

(*1948) Emil Viklický (hudební skladatel)



Tranzitní horoskop (1995)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Váhy
20°41’
-(rychlá)
LunaLuna:
Lev
21°54’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Štír
11°18’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Střelec
3°49’
-(rychlá)
MarsMars:
Střelec
3°34’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Váhy
7°23’
Střelec
4°49’
SaturnSaturn:
Vodnář
9°42’
Ryby
8°01’
UranUran:
Beran
25°36’
Kozoroh
25°30’
NeptunNeptun:
Panna
11°22’
Kozoroh
22°35’
PlutoPluto:
Rak
24°43’
Štír
29°32’
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
25°44’
Štír
11°44’
Černá LunaLilith:
Blíženci
29°09’
Býk
29°51’
CheirónCheirón:
Blíženci
3°26’
Panna
26°21’

Dnes se narodili
Spojené státy Drew Barrymore
(*1975) herečka, režisérka

Spojené státy Kyle MacLachlan
(*1959) herec

Rakousko Niki Lauda
(*1949) podnikatel, pilot f1, letec, herec

Velká Británie James Blunt
(*1974) zpěvák, textař

Spojené státy George Washington
(*1732) americký voják a politik, první prezident USA


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Peter Fonda
(*1940) herec, scénárista, režisér

Česká republika Jiří Menzel
(*1938) herec, režisér, spisovatel

Česká republika Jan Cimický
(*1948) herec, scénárista

Česká republika Julius Fučík
(*1903) politik, překladatel, český novinář, literární a divadelní kritik

Německo Mayer Amschel Rotschild
(*1743) zakladatel bankéřské dynastie Rothschildů


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Andy Warhol
(*1928 - 1987) malíř, grafik, herec, scénárista, režisér, kameraman

Česká republika Jaroslava Hanušová
(*1949 - 2016) herečka

Česká republika Ivan Frič
(*1922 - 2001) herec, režisér, dokumentarista

Německo Hans Scholl
(*1918 - 1943) německý student, spoluzakladatel nenásilné protinacistické skupiny Bílá růže

Německo Sophie Scholl
(*1921 - 1943) německá studentka, křesťanská pacifistka, členka nenásilné protinacistické skupiny Bílá růže



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »